نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19

موضوع: سرور اختصاصی یا مجازی؟ مارکتی یا اصل؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید Pital آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    8 پست

53 سرور اختصاصی یا مجازی؟ مارکتی یا اصل؟

درود

امیدوارم طاعات و عباداتتون مقبول درگاه حق باشه، سایت دانلود دارم و سرور مجازی از آلمان دارم. ظرفیت یک ترابایت داره که تا الان 70% اش پرشده. دیدم نمیصرفه 100تومن بدم یک ترا هارد بهش اضافه کنن و هزینه رو دوشم سنگینی کنه پس تصمیم گرفتم بیام اینجا با شما عزیزان یک مشورتی داشته باشم

- سرور اختصاصی یا مجازی؟

والاهر سایت دانلودی که پا بگیره، مدیرسایت تصمیم به خرید سرور اختصاصی میگیره حالا چه از داخل ایران چه از خارج. گفتگوی چندین نفر رو در همین انجمن دیدم که بنظرشون تهیه سرور اختصاصی خیلی بهتر و به صرفه تر میومد تا خرید سرور مجازیی که منابعش هم اشتراکیه. خودم تصمیم دارم سرور اختصاصی بگیرم و یک عزیزی برام بخره، ویندوز سرور 2008 روش نصب کنه(درست مثله سرور مجازی فعلیم) و فایل های سرور مجازیمو به سرور اختصاصی جدیدم انتقال بده اونم بدون مشکل و دردسر.

یک پشتیبانی ماهیانه ای هم داشته باشه و هزینه رو برام پرداخت کنه که به ارز میشه و منم هزینه ریالیشو تقدیم میکنم. اگر شما شخصی رو میشناسید که سابقه درخشانی در این زمینه داره لطفا معرفی کنید
    با عرض معذرت نمیتونم به کسانیکه تایید نمیشن یا سابقه ندارند اعتماد کنم، جسارت نشه و به این عزیزان برنخوره و لطفا شخصی میخوام رو معرفی کنند

- سرور اختصاصی مارکتی یا اصل؟

گشتم و خوندم و یک نتیجه گیریی کردم که سرورهای مارکتی تو 60% تاپیک ها اصلا پیشنهاد نمیشه! من دنبال سرور SYS بودم که پلن اولش با قیمت 25یورو هزینه اشه و قبلش نظرم روی سرورهای مارکتی هتزنر بود که اکثرا با هارداش مشکل داشتن و عده ای هم گفتن دوسالی میشه کیفیت خوبی پیدا کرده خلاصه این وسط موندم

ته بودجه 100 الی 125 تومنه و فعلا با وضعیت سایت که هزینه چندانی ازش درنمیاد نمیتونم مبلغ رو بالاتر ببرم. یک سرور میخوام با پورت مناسب نسبت به ایران و سرعت دانلود بالا - کیفیت قابل قبول یا خوب - خود سرور هم سرعت دانلود بالایی داشته باشه که برای دانلود مثلا یک بازی 60گیگی که خودتون میدونید چیه چندین و چند ساعت معطلم کنه. هاردهاش هم باکیفیت باشن = نیاز به ssd ندارم!

مورد آخر اینکه چون استفاده برای سایت دانلود و ارائه لینک دانلوده(البته حتما بصورت ویندوز سرور 2008!) پس نیاز به رم آنچنانی و سیستم غول نیست فقط سی پی یوش در حدی باشه که موقع زیپ و آنزیپ کردن سرعت خوبی بده و در اولویتم کیفیت پورت و سرعت بالاست بعد کیفیت هارد و حجم مناسب

پیشاپیش متشکرم

پست آپدیت شد( دوستانیکه در پ.خ پیام میدن و قصد مشاوره دارند شرمنده دسترسی به تلگرام ندارم )
    ویرایش توسط Pital : June 16th, 2016 در ساعت 23:29
    Live In Moment

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)