سرور رم یک گیگی که 30 تومان باشه با اونی که رم یک گیگ هست و میدن 60 تومان ؛ بله یکی شاید باشه ؛ نه 6 گیگ رم 30 تومان !
اما ایا پشتیبانی و سطح پاسخ گویی هم یکی هست ؟ زمین تا اسمان فرق دارند ...
سرور رم یک گیگی که 30 تومان باشه با اونی که رم یک گیگ هست و میدن 60 تومان ؛ بله یکی شاید باشه ؛ نه 6 گیگ رم 30 تومان !
اما ایا پشتیبانی و سطح پاسخ گویی هم یکی هست ؟ زمین تا اسمان فرق دارند ...
درود ، یک سوال دارم ، خوب شما اگر قدرت و پشتکارتون خوب و عالی باشه احتیاجی به این مباحث ندارید و اصلاً نباید در این موارد بحث کنید !
» خبر جهان «
وقتی که در بخش نیازمندی انجمن های فارسی زبان، تاپیک هایی با عنوان "نیازمند نویسنده کپی پیست" ایجاد میشه ، نباید انتظار دیگری داشت .
پس فکر نمی کنم حقی داشته باشید .
شاید شخصی رو که متهم کردید هم قالب رو ترجمه کرده ؟
آیا حق ترجمه قالب انحصارا در اختیار شما بوده ؟
آیا شما از صاحب و طراح قالب اجازه گرفتید برای ترجمه قالب ؟
اگر پاسخ سوال دوم و سوم منفیه حتی گلگی و درد و دل شما هم در این خصوص بی مورد هست .
وجود داره > اینجا
اگر شرایطش رو دارید عضو بشید و مطابق با تعرفه و با سنجش فاکتور هایی مثل وضعیت معیشتی مردم و بازار و صد البته وجدان ، برای خدماتی که ارائه می کنید تعرفه تعیین کنید .
جناب شریفی شما که طراحید از شما بعیده
ایشون ذهنشون با بنده یکی بوده؟ تمام متن هایی که بنده از خودم نوشتم هم ایشون عین همون رو نوشتن؟ همچنین حتی دریغ از یک نقطه تفاوت در style.css
و وقتی صدای بنده در اومد اسلایدر رو حذف کردن و به شماره بنده جواب نمیدن
+ ایران جزو قانون کپی رایت جهانی نیست، مثال همین قالب های راستچین اکثرا از تم فارست فارسی سازی شدند
باز از بحث اصلی دور نشیم ....
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
عزیز کیفیت خوب ارائه میدیم قیمت هم خب به نسبت آن میره بالا ، ما برای جذب مشتری از قیمت پایین استفاده نمیکنیم ، کسانی که دنبال کیفیت و پایداری هستند مشتری ما هستند .
- - - Updated - - -
این لیست قیمتی که ارائه شده کسی از این استفاده نمیکنه چون در بحث فعالیت در فناوری اطلاعات کسی مستلزم گرفتن مجوز و جواز کسب نیست ، اکثرا حقیقی کار میکنند یا کسانی هم که حقوقی دارند کار میکنند فقط ثبت شرکت ها مطرح میشه براشون نه مجوز و جواز از نظام صنفی ، اگر همه مستلزم بشن به گرفتن جواز خوب میشه نه اینکه حالا هرکی دوس داشت بگیره هرکی هم دوست نداشت نگیره
- - - Updated - - -
دقیقا همینه ، از این پایین تر هم پیدا میشه ، بگردید هست
وقتی این قیمت ها داده میشه و خود مشتری هم دنبال قیمت باشه نه کیفیت نمیشه غیر از این توقع داشت
دیتاسنتر ایکس ال هاست
ارائه دهنده سرور های اختصاصی و مجازی از سال 1995
دارای نماد اعتماد الکترونیکی 2 ستاره
www.XLHost.ir
اتفاقا چون طراح هستم این سوالات رو پرسیدم که ببینم میشه حق رو به شما داد یا نه .
قانون رو فراموش کنید دوست خوبم .
وجدان چی میگه ؟
دلیل نمیشه چون مسئولین کشور ما در حال حاضر بعضی از قراردادهای بین المللی رو امضاء نکردن پس ما هم می تونیم آثار تولیدکنندگان غیرایرانی رو تصاحب کنیم .
اگر وجدانتون راضی بوده موقع انجام این کار ، یعنی فارسی سازی قالب بدون کسب اجازه از طراح ، پس وجدانتون این بار هم باید راضی باشه که شخصی از قالب فارسی شده توسط شما بدون اجازه استفاده کنه .
مطمئن باشید هیچ قانونی،هیچ ارگانی در کشور از شما حمایت نخواهد کرد . چون شما نه طراح قالب هستید نه شریک تجاری طراح قالب .
با این حال اگر فکر می کنید حقی از شما ضایع شده تشریف ببرید دادسرا و یک دادخواست تهیه کنید .
اما من باز هم میگم ، کاری که شما کردید پر از ایراد بوده ، نه کاری که این شخص انجام داده .
موفق باشید .
همینه دیگه وافعا کاری انگار نمیشه کرد
چرا راه دور میرید تو همین انجمن شخصی اومده با اسم سایت ما نام کاربری ساخته حتی امضاشم از روی ما کپی گرفته
3 4 بار هم به انجمن گزارش دادن این مورد رو اصلا هیچ
حالا شما میخواید برای قالب ها کاری کنید..
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
روزی رو خدا میده، شکرگزار باشید روزیتون بیشتر میشه
فرستاده شده با Tapatalk
سلام
اینجا همه دوستان استاد هستن ببخشید که بنده دخالت میکنم
به نظر من به عنوان یه مشتری مهمترین چیز کیفیت و پشتیبانی سرویس ها توسط هاستینگ است والا واسه من مشتری قالب و این چیزا مهم نیست.
شما هم سعی کنید تمرکزتون روی چیزهای مهمتر بگذارید.
اولش فکر کردم این قالب اختصاصی شماست اما اینطور نبود و فقط شما اون رو فارسی کردین و پس هیچ حقی نسبت به این قالب ندارید.
ببخشید اما خودتون هم بدون اجازه طراح قالب اون رو دستکاری و راستچین کردید از کجا معلوم که طراح اصلی راضی بود کار خودتون هم یه جور کپی برداریه.
اما اگر فکر میکنید حق باشماست بهتره به جای تایپک زدن باهاشون تماس بگیرید ( که گفتید پاسخگو نبود ) توی سایتشون تیکت بزنید چون سایتشون که فعاله.
نمیدونم چرا هر چی میشه اول میاییم تاپیک میزنیم و یکدیگر رو خراب میکنم.
موفق باشید.
صحبت های شما مثل اینه که بگیم برق وجود نداره چون ما اون رو نمیبینیم .
صنف هست (و از این لیست تعرفه هم استفاده میشه) ، اما چون شما عضو صنف نیستید به همین دلیل روی قیمت هایی که تعیین می کنید و سایر مسائل مطرح شده هم نظارتی نباید باشه .
به جای انکار کردن ، اگر شرایطش رو دارید تشریف ببرید عضو بشید و از مزایای عضویت بهره ببرید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)