سلام.
با توجه به شلوغ یا خلوت بودن شبکه در شهر های مختلف، فکر نمیکنم با تاپیک زدن درباره سرعت به نتیجه برسید.
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
رایتل
بالاترین سرعت دانلود : 1.4 مگابایت
کمترین سرعت 80-100 کیلوبایت
پینگ ضعیف
کاهش سرعت از 1.4 مگابایت به 80 کیلوبایت از ساعت 8:00am تا 20:00pm و بعد از این ساعت هم سرعت 800 میشه و از ساعت 2 به بعد هم سرعت میشه 1.4
سرعت 3g بالای یک مگ و سرعت 4g هشتصد کیلوبایت
منطقه : مشهد
مشکلات » عدم پوشش سراسری و قیمت های بسیار بالا
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
با سلام خدمت شما با توجه به تجربه شخصی در حال حاظر برای بنده و در شهر بنده عرض میکنم ایرانسل خیلی بهتر عمل کرده است رایتل خیلی خوب نشد و اونچیزی که انتظار می رفت از آب درنیومد همراه اول هم داره نفس به نفس ایرانسل میره جلو حتا برخی مناطق جلوتر هست
ارائه دهنده سرور های مجازی و اختصاصی , گیم سرور , هاست دانلود, لینوکس , ویندوز از دیتاسنترهای #افرانت , #پارس آنلاین
www.IranicaServer.com
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
4g ایرانسل تا 31 مگابیت هم زکورد زده برای دوستم .
کلا رایتل که خودتون میدانید همه جا پوشش نداره همراه اول که 3g هست هیچی مبین نت هم مخالف هستم باش .
بین اینا بنظرم 4g ایرانسل .
نقشه مناطق تحت پوشش شبکه 3G و 4G ایرانسل ، همراه اول و رایتل
این نقشه مناطق تحت پوشش هر سه اپراتور هست...
اما توی شهرستان کازرون امتحان کردم:
خط همراه اول: حتی واسه وب گردی هم خوب نیست
ایرانسل: اگه بسته بخرید میتونید واتس اپ و تلگرام و... رو چک کنید و اگه در منطقه ای خاص باشید شاید بتونید یکم وبگردی کنید (البته این اواخر یکم داره بهتر میشه)
رایتل: فقط در مرکز شهر ما سرعتش در حد ۳۰-۴۰ کیلوبایت هست که نسبت به قیمتش ارزش نداره
دوستدار کتاببلیان
نظر شخصی من ایرانسله !
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ...
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)