س با تحقیقی که کردم فعلا منتقل شدن اینجا:
https://hashocean.cloud/
در ثانی حرف و حدیث هایی هم زده میشه راجبه شرکتشون
بهترهست استارتر تاپیک بیاد و در مورد موضوع بیشتر توضیح بده واسمون
و بگه ایا در رابطه با این شرکت به مشکلی برخورد کرده است یا نه؟
ارادت
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
سلام خدمت شما و بقیه مشترکین تاپیک
امروز از سمت یکی از دوستان اطلاع پیدا کردم که تاپیک نیاز به پاسخ داره ( اطلاعیه ای از این بابت برام ایمیل نشده بود و به دلیل اینکه دیر پاسخ میدم شرمنده ) اومدم پاسخ دوستان رو بدم ...
سایت حدودا دو ماه پیش مشکلاتی براش پیش اومد و تا جایی که من فهمیدم یکی از شریک های سایت که دامنه به نام اون بوده چون دامنه ارزش بالایی پیدا کرده اونو به شرکت هایی که در زمینه خرید و فروش دامنه هستن فروخته ...
در غیاب سایت اصلی حدودا 10 تا سایت با اسم و ادرس های شبیه به سایت اصلی بالا اومدن و کلی پیج ... همچنین یه چنتا خبر خوندم که FBI نیز وارد ماجرا شده ...
توی این همه دستان حدودا 40 روز پیش سایت با دامنه https://hashocean.cloud/ بالا اومده و خبر هایی که به گوش میرسه میگن که این سایت سایت اصلی هست و طبق نوشته درون سایت هم تمامی سایت ها و ایمیل هایی که میاد و درخواست دریافت پول میکنن تا پولتون رو به حسابتون واریز کنن جعلی هست و به هیچ وج پاسخشون رو ندید ...
منم مثل بقیه دوستانی که سرمایه چه کم چه زیاد گذاشتن منتظر بازگشت سایت و دریافت پولم هستم ...
در حال حاظر 19 روز دیگه سایت بالا میاد که باید صبر کنیم ببینیم چی میشه به شخصه امید وارم سایت بالا بیاد و مجدد بشه استفاده کرد
درود ، به نظر بنده هم کامل سرمایه در اینترنت ریسک پذیری بالایی نیاز دارد ، ما تو دنیای واقعی نمیتونیم این ریسک رو قبول کنیم !
پ.ن : حالا باید ریسک بکنیم و تو دنیای مجازی سرمایه گذاری کنیم که هیچ چیز از هویت اصلی شخص مذکور نداریم و داشته باشیم هم 100 درصد مطمئن نیستیم اون هست !
پ.ن : ریسک رو اون موقع باید قبول کرد که یک قرار دادی بین شما و فرد مذکور با شرح کامل نوشته شود .
موفق باشید .
.
به نظر من تو این قضایا بیشتر سر ایرانیا کلاه میره و دلیلشم مشخصه
با سلام خدمت دوستان صحبت های من ارتباطی با استارتر ندارد
واقعا خندم میگیره این داستان ها رو مشنوم و میبینم هنوز کسانی هستند دنبال اینجور برنامه ها و سود های نجومی
دوستان عزیز کجای دنیا سود نجومی بی دردسر پیدا می شود که یک سایت بخواهد به شما سود بدهد این همه بانک داخلی و کلاه بردار داخلی که جمع کردن رفتن نمونش پدیده بانک میزان و الی ماشالله
طرف تو تایوان تا تایلند نشته دورهمی یه سایت زدن ملت رو تلکه می کنند به اسم سود 10000000 درصد این کشور های شرق آسیا کلاه بردارهای عجیبی هستند
ادم برای هر پولی که می خواد در بیاره باید زحمت بکشه حالا طرف 10 سال کار کرده بعد از این مدت داره سود میگیره از تجارتش دلیل نمیشه که ما هم بدون زحمت و مفت درجا پولدار بشیم یک شبه
پس بهتره از این خواب ها بیدار بشیم و کار کنیم شرافتمندانه
موفق باشید
ارائه دهنده سرور های مجازی و اختصاصی , گیم سرور , هاست دانلود, لینوکس , ویندوز از دیتاسنترهای #افرانت , #پارس آنلاین
www.IranicaServer.com
اگر میخواهید ریسک کنید حداقل برید شرطبندی اینترنتی مثل توتو بزنید حداقل ریسکتون درست باشه پولشم میگیرید...اشتباه باشه میبازید...نیازی نیست بشینید منتظر کی پولتون به باد میره
سامانه میزبانی وب صفروب | سامانه پرداخت یک دو سه پی
تلفن : ۰۹۳۰۴۰۰۱۹۸۶ | تلگرام : safeith
شرکت فناوران برنامه نویس ماد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)