سلام
حالا من گفتم دو ماه الکی مثلا خیلی کار کردیم روش

این اسکریپتی که فرمودید رو من تست نکردم ، اما الان دیدم که رایگان نیست نال شده هستش
مورد بعدی اینکه من که اسکریپتمو نذاشتم جایی بلکه سایتی باهاش زدم ، من برنامه نویسم طبیعتا اگر احساس نیاز کنم به سایتی ، خودم مینویسمش با امکاناتی که لازم هست نه اینکه اسکریپتی رو بیارم نصب کنم (داستان کوزه گر و کوزه شکسته)
اما در مورد رقابت
من این اسکریپتی که فرمودید رو از اینجا
http://xfilesharing.com یه تستی کردم ، حقیقتا اسکریپت جالب و با امکاناتی هست
اما اینکه سایت ما ایده خوب دارد یا نه رو نمیدونم چرا شما بدون تست کردن متوجه شدید

چند تاشو خدمت شما عرض میکنم با اسکریپت مربوطه مطابقت بدید
یکیش اینکه امکان اشتراک گذاری یک پوشه براش گذاشتیم
مثلا شما چند تا پوشه میسازید به اسم های نمونه سوال پیام نور ، نمونه سوال دانشگاه آزاد و ... و سپس اونو شیر میکنید از این به بعد لینک شیر فولدر رو هر کسی داشته باشه به محتویات بروز اون فولدر دسترسی پیدا میکنه
امکان بعدیش اینکه میتونین پوشه رو پسورد بذارین ، میتونین فایلها رو پسورد بذارین ، میتونین دسترسی private بدین کسی نتونه دانلود کنه برای خودتون باشه فایل
اما در بحث فنی هم این سیستم بصورت multi server storage در سطح لایه نرم افزاری عمل میکنه ، اینکه میشه همزمان ده تا سرور بهش معرفی کرد ، و سیستم هر فایلی رو به یکی از سرور ها جهت آپلود بفرسته
نمیدونم اسکریپتی که گفتید این قابلیت رو داره یا نه
اما این قابلیت یک قابلیت کلیدی هست ، اکثر دوستانی که آپلود سنتر دارن ، بالاخره با حجم بالای چند ترا بایت داده برخورد کردن و میدونن انتقال این اطلاعات به هارد بزرگتر چقدر دردسر داره ، امابا این روش فقط کافی است با پر شدن سرور ها سرور بعدی اضافه شود
بعدشم همیشه توی فاز رقابت نباشید با سیستم های خارجی ، مسلما اسکریپتی که گفتید به پای دراپ باکس هم نمیرسه ولی چرا پیاده سازی شده ؟؟؟
دوستانی هم که بخاطر احترام و شهرت(کدوم شهرت ؟!

) به بنده لطف میکنن رو حقیقتا نشان از احترام و عزت خودشون هست و دقت کنید در همین تاپیک نقد هم شده و هیچ کاری بی عیب نیست و بنده هم دوست ندارم کسی برایم به به و چه چه کند

از نقد تند شما هم بسیار ممنونم .