حالا ببینید برای همین 15% تا 30% میکنن تو پاچمون از افت کیفیت بگیر تا دوبله سوبله حساب کردن پهنای باند مصرفی...
حالا ببینید برای همین 15% تا 30% میکنن تو پاچمون از افت کیفیت بگیر تا دوبله سوبله حساب کردن پهنای باند مصرفی...
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
تا سال 94 که مخابرات نامحدود میداد راضی بودم واز شروع سال 94 که اومدن محدود کردن بازم راضی بودم چون سرعت رو بالا بردن ( 512 نامحدود = 63KBs و 512 محدود 140KBs ) تا 2 ماهی اینجوری بود ولی بعدش دوباره اومد به همون سرعت قبلیش :| و گرونی و و و و و و...
الان هم دیگه خدا رحم کنه معلوم نیست چیکار میخوان بکنن :|
متاسفانه در کشور ما وقتی چیزی گران شد به هر بهانه ای تحریم و... هیچ وقت به قیمت قبلی برگشت پذیر نمی باشد!
فقط چیزی که بر میگرده و ارزان میشه اون هم سود بانکی هست!
همیشه میگند تورم کاهش یافته!
برای کم کردن سود بانکی روی تورم فرضی و خیالی سود را کم میکنند ولی تعرفه های پزشکی و .... قیمتها را افزایش می دهند به خاطر تورم!
جالب اینجاست هر سال بعد از عید به صورت یک قانون در کشور باید همه چیز گران شود!
ولی ما نفهمیدم با توجه به اینکه هر سال همه چیز ابتدای سال گران میشود به بعلاوه اینکه قیمت همه اجناس باز هم گران میشود چگونه تورم کاهش یافته! و سود بانکی کم میشود!!!!!
همین قانون هر سال افزایش قیمت همه اجناس باعث شده که حتی منه دهه هفتادی تغییر فاحش قیمت ها از بچه گیم تا الان رو به صورت علامت تعجب احساس کنم.
مثلاً اون موقع بستنی کیم میشد با یه سکه 25 تومنی خرید و اون موقع بابام بهم سکه 50 تومانی هر روز پول تو جیبی میداد تو مدرسه می تونستم 2 تا بستنی کیم بخورم
اما الان چی الان حتی بستنی 5000 تومانی (دبل چاکلت میهن) یا 10 هزار تومانی (آیس پکی که تو نمایشگاه کتاب می فروشن) هم وجود داره.
لامصب بازی های کامپیوتری هم خیلی گرون شدن زمان ما فوقش حلقه ای 500 تومان بود اما الان سی دی فروشی محلمون بازی های کامپیوتری (اونم مجاز ها رو) میده DVD حلقه ای 4 هزار تومان و ماشاءالله بازی های جدید هم هر کدوم بیشتر از 4 تا DVD (اونم اغلب DVD9) هستن که هزینه اشون حتی بیشتر از 20 هزار تومان میشه.
اون موقع من با 20 هزار تومان کارت گرافیک کامپیوتر DDR1 که داشتم رو ارتقاء میدادم (واقعیه الکی نمیگم) بعدش بچه های امروزی کمترین قیمت بازی هاشون 20 هزار تومان هستش!!! حالا باز این قیمت بازی های کرکی کامپیوتری است بیچاره بابا هایی که برای بچه هاشون PS4 یا XBox One میخرن و احتمالاً هم حداقل 2 هفته یه بار باید یه بازی جدید که حداقل 150 هزار تومان قیمت داره رو اونم با کلی گشتن در خیابان های تهران پیدا کنن و بخرن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)