-
June 10th, 2016, 18:42
پاسخ : مصرف بالای سی پیو در ورد پرس

نوشته اصلی توسط
drvahid
اگه پست اول من رو بخونید نوشتم که قالب هم تغییر دادم و تغییری نکرده و مصرف همچنان بالا بوده
قالبی هم که درحال حاضر دروشه لودش زیر 1 ثانیه هست
پس دیگه مشکل از چیه؟
میگید افزونه ها نیست، قالب نیست پس یعنی خود وردپرس به تنهایی مشکل استفاده بیش از حد داره؟
در صورتی که سایت شما بازدید زیادی هم نداره و حتی نظرات مطالبتون هم اونقدری نیست که بگیم نیاز به صفحه بندی نظرات داشته باشید.
مطمئنید در هاست خودتون به جز این سایت، زیردامنه یا سایت دیگه ای وجود نداره؟
چون ممکنه لود هاست از اون یکی سایت ها یا زیر دامنه ها باشه.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
June 10th, 2016 18:42
# ADS
-
June 10th, 2016, 18:45

نوشته اصلی توسط
iHSG
پس دیگه مشکل از چیه؟
میگید افزونه ها نیست، قالب نیست پس یعنی خود وردپرس به تنهایی مشکل استفاده بیش از حد داره؟
در صورتی که سایت شما بازدید زیادی هم نداره و حتی نظرات مطالبتون هم اونقدری نیست که بگیم نیاز به صفحه بندی نظرات داشته باشید.
مطمئنید در هاست خودتون به جز این سایت، زیردامنه یا سایت دیگه ای وجود نداره؟
چون ممکنه لود هاست از اون یکی سایت ها یا زیر دامنه ها باشه.
مشکل همینجاست که باعث شده تاپیک بزنم
خیر هیچ زیر دامنه ای ندارم بنده حتی تمام فایل های اضافه و تب های دیتابیس اضافه رو حذف کردم همه چیز بهینه سازی شده ولی هم چنان مشکل دارم
-
تعداد تشکر ها از drvahid به دلیل پست مفید
-
June 10th, 2016, 18:48

نوشته اصلی توسط
drvahid
مشکل همینجاست که باعث شده تاپیک بزنم
خیر هیچ زیر دامنه ای ندارم بنده حتی تمام فایل های اضافه و تب های دیتابیس اضافه رو حذف کردم همه چیز بهینه سازی شده ولی هم چنان مشکل دارم
پس حق با جناب mizban97 هستش.
به احتمال زیاد منابع هاست شما خیلی کم هستش.
که البته اگه قبلاً بهتر بود ممکنه که جدیداً سرویس دهنده این محدودیت رو گذاشته باشه.
شاید به خاطر افزایش مشتری ها باشه که شاید پول یا وقت خریدن و کانفیگ سرور جدید رو نداشته باشن.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
June 10th, 2016, 18:57

نوشته اصلی توسط
iHSG
پس حق با جناب
mizban97 هستش.
به احتمال زیاد منابع هاست شما خیلی کم هستش.
که البته اگه قبلاً بهتر بود ممکنه که جدیداً سرویس دهنده این محدودیت رو گذاشته باشه.
شاید به خاطر افزایش مشتری ها باشه که شاید پول یا وقت خریدن و کانفیگ سرور جدید رو نداشته باشن.
احتمال داره اما من احساس میکنم یک پلاگین رو تو سرور غیرفعال کردن که مربوط میشه به ایجاد پیوند یکتا سفارشی !
چون الان پیوند یکتا روی پیشفرض هست مشکل برطرف شده تقریباً البته دارم چک میکنم هنوز
-
تعداد تشکر ها از drvahid به دلیل پست مفید
-
June 10th, 2016, 20:26
سلام
دوست عزیز بله سیستم وردپرس از منابع زیادی استفاده میکنه به طوری که ما قبلا از جوملا استفاده میکردیم و این مشکل رو نداشتیم ولی وقتی به وردپرس اومدین برای ما هم این مشکل پیش اومد و سی پی یو 100 میشد با 10 تا بازدید!!
شما از vpanel استفاده میکنید.
در وحله اول پیشنهاد میکنم هاستتون رو تغییر بدید و از cpanel استفاده کنید.
با تغییر هاستتون مشکلتون حل میشه.
همون 1 گیگ با پهنای باند نامحدود رو میتونید 30 تا 40 هزار تومان خرید کنید از همکاران.
-
-
June 10th, 2016, 20:34

نوشته اصلی توسط
payamkutah.com
سلام
دوست عزیز بله سیستم وردپرس از منابع زیادی استفاده میکنه به طوری که ما قبلا از جوملا استفاده میکردیم و این مشکل رو نداشتیم ولی وقتی به وردپرس اومدین برای ما هم این مشکل پیش اومد و سی پی یو 100 میشد با 10 تا بازدید!!
شما از vpanel استفاده میکنید.
در وحله اول پیشنهاد میکنم هاستتون رو تغییر بدید و از cpanel استفاده کنید.
با تغییر هاستتون مشکلتون حل میشه.
همون 1 گیگ با پهنای باند نامحدود رو میتونید 30 تا 40 هزار تومان خرید کنید از همکاران.
من پنلم سی پنل هست:| چطوری میگید که سی پنل نیست؟
مشکل مشخص شده تغریباً از کجاست بنده الان پیوندهای یکتا رو که پیشفرض قرار دادم مشکل حل شده الان بحثم اینکه سئو من داغون میشه:|
-
-
June 10th, 2016, 20:41

نوشته اصلی توسط
drvahid
احتمال داره اما من احساس میکنم یک پلاگین رو تو سرور غیرفعال کردن که مربوط میشه به ایجاد پیوند یکتا سفارشی !
چون الان پیوند یکتا روی پیشفرض هست مشکل برطرف شده تقریباً البته دارم چک میکنم هنوز
پیوند های یکتا پلاگین نیست بلکه توسط خود وب سرور که برای شما Apache هستش اجرا میشه.
حالا اینکه چرا اجرای چند فایل php با فعال بودن پیوند یکتا بالا میره دیگه معلوم نیست.
شاید وردپرس در حالت پیوند یکتا Query های بیشتری برای یافتن پست مورد نظر اجرا میکنه که اینطوری میشه.
اما در کل هاستی که نتونید توش یه پیوند یکتا وردپرس رو فعال کنید مفت نمی ارزه.
-
-
June 10th, 2016, 20:47

نوشته اصلی توسط
iHSG
پیوند های یکتا پلاگین نیست بلکه توسط خود وب سرور که برای شما Apache هستش اجرا میشه.
حالا اینکه چرا اجرای چند فایل php با فعال بودن پیوند یکتا بالا میره دیگه معلوم نیست.
شاید وردپرس در حالت پیوند یکتا Query های بیشتری برای یافتن پست مورد نظر اجرا میکنه که اینطوری میشه.
اما در کل هاستی که نتونید توش یه پیوند یکتا وردپرس رو فعال کنید مفت نمی ارزه.
این مشکل تازه پیش امده قبلاً چینین مشکلی نداشتم تو بیشتر سایت ها هم یکی از دلایل مصرف سیپیو همین پیوند یکتا هست
-