من اسیاتک هستم در ساعات رایگان 10 گیگ دانلود داشتم دیشب بدونه مشکل نه تنها دیشب هر شب تایم رایگان 5 تا 8 صبح که رایگانم هست درون شبکه ای البته 1 مگابایت بر ثانیه سرعت دانلودم هست که تو این 3 ساعت 7 تا 10 گیگ دانلود میکنم خیلی راضیم با وجود اینکه میگن مشکل فلان داره اما من مشکلی ندیدم چه تایم رایگان چه روز مشکلی نیست.
مشکلی ندیدم خلاصه این چند روز خداراشکر.
ببینید این مشکلات حقیقتا دیگه عادی شدن برخی دوستان از آسیاتک راضی نیستند ولی بنده دارم و راضی هستم( DSLBOX Blue)
خانم صیفی هم اعلام کردند البته در طرحی که من دارم از 4 تا 10 صبح 1200گیگ هست و من معمولا با سرعت همون 1100 تا 1200 دانلود میکنم معمولا روزی 4 تا 5 گیگ بیشتر و کمتر ولی در کل راضی هستم یک بررسی کنید وضعیت آسیاتک رو در استانتون که بتونید تصمیم مناسبی بگیرید
البته در شاتل نامحدود لیمیت میشه
نه خب منظور بنده از عادی کلیت موضوع بود(مشکلات همیشگی اینترنت)اگر نامحدود ندارید و مصرف بالایی نداشتید پس کلا غیرمنطقی هست پاسخ پشتیبان شاتل چی بوده ؟
استان البرز
Test.jpg
ویرایش توسط saeed1988m : June 5th, 2016 در ساعت 12:24
6 ماه نتم 1ماه دیگه تموم میشه سرویس صبحانه طرح ویزه خریدم 12 گیگ 12 ماهه و 30 گیگ حجم اضافه خریدم با 40% تخفیف یعنی عالی کلا 76 تومان اما همین اگه ازاد میخریدم مثله قبلا بایستس 110 تومان میدادم اما با 76 تومان 1395 گیگ هم 6 تا 10 صبح این طرح رایگان هست . خیلی خوبه کلا اسیاتک برای ما مازندران هستیم .
خب ببینید شما چون مصرف روزانه تون کمه راضی هستید وگرنه مثلاً بعضی ها مثل من دانلود هم نمیکنن اما چون جمعیت خانواده زیاده ماهانه 20 گیگ حجم مصرف میکنیم در صورتی که شما برای 12 ماه 30 گیگ گرفتید یعنی ماهانه 2.5 گیگ میشه.می دونم دانلود شبانه دارید اما حرف من مصرف روزانه وب گردی، تلگرام، اینستاگرام و... است نه دانلود شبانه.
ویرایش توسط iHSG : June 6th, 2016 در ساعت 00:16
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)