-
June 3rd, 2016, 19:11
پاسخ : درخواست سرور اختصاصی SoYouStart

نوشته اصلی توسط
satiran
بهتر نیست دوستانی که این سرور را تائید میکنن امکان یه تست را بدن تا کاربران تست کنن در صورت رضایت خرید کنن
سلام
دوست عزیز امکان تست سرور اختصاصی فکر نکنم باشه.( چون تمام سرور ها مستقیم از دیتا سنتر خریداری میشه ).
اگر منظورتون این هست میخواید کیفیت داخلی شبکه تست کنید بهتره سرور مجازی از این لوکیشن خریداری کنید.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
June 3rd, 2016 19:11
# ADS
-
June 3rd, 2016, 19:15

نوشته اصلی توسط
javadezati
سلام
پیشنهاد می کنیم از ovh فرانسه خریداری کنید یا Hetzner آلمان یا Ecatel هلند و در خدمت هستیم
به هیچ عنوان سرورهای SoyouStart و Kimsufi و datashack را پیشنهاد نمی کنیم ... اما اگر بخواهید خریداری می کنیم
برای هر کاربری خریداری کردیم مشکل پورت و هارد داشتیم (ابیوز متعدد رو فاکتور بگیریم)
پورت ضعیف و هاردهای قدیمی که سرعت را می گیرند
پولتان را دور نریزید
www.whpersian.com
پیروز باشید
کی گفته دیتاشک پورت ضعیفی داره؟
میتونم بهت ثابت بکنم خیلی از ovh و hetzner پورتش قوی تره و با (ثبات تره!!!)
من هم ovh هم hetzner هم myloc هم holand داشتم. هیچکدوم پورت دیتاشک نداشتن.
من هر وقت تو این دیتاسنتر دانلود زدم سرعت دانلود تا 150 مگابایت ثانیه هم میرفته..
و هیچ وقت پورتش پایین نمیومد سرعتش.. ولی در دیتاسنترهایی که بالا گفتم همیشه بالا و پایین داشته
بهتره با سند حرف بزنید
-
-
June 3rd, 2016, 19:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohsen1771
کی گفته دیتاشک پورت ضعیفی داره؟
میتونم بهت ثابت بکنم خیلی از ovh و hetzner پورتش قوی تره و با (ثبات تره!!!)
من هم ovh هم hetzner هم myloc هم holand داشتم. هیچکدوم پورت دیتاشک نداشتن.
من هر وقت تو این دیتاسنتر دانلود زدم سرعت دانلود تا 150 مگابایت ثانیه هم میرفته..
و هیچ وقت پورتش پایین نمیومد سرعتش.. ولی در دیتاسنترهایی که بالا گفتم همیشه بالا و پایین داشته
بهتره با سند حرف بزنید
بستگی داره لینکی که دانلود میزدید از چه کشوری بوده پینگ کمتر بوده سرعت دانلود بالا بوده بنده دیتاشک هم داشتم اصلا رضایت نداشتم
-