-
May 23rd, 2016, 22:49
عضو انجمن
پاسخ : سوال درباره ی تسویه حساب های مشکوک یکی از درگاه های واسط

نوشته اصلی توسط
samansystems
مشکلی که ممکن هست بوجود بياد:
از يک سری کارت هکی و سرقتی به شما کارت به کارت ميشه و بعد از مدتی صاحبان اصلی اون حساب ها از شما شاکی ميشن.
با ثبت شکايت در دادسرا، اول از همه حساب بانکيتون مسدود ميشه و بعد قاضی يا بازپرس پرونده شما رو احضار ميکنه و ازتون توضيحات ميخواد.
اگر اون زمان تونستيد ثابت کنيد، شايد حساب بانکی شما باز بشه و اگر نتونستيد ثابت کنيد ممکن هست برای شما مشکل ايجاد بشه.
لطفا به موارد زير دقت کنيد:
1. تسويه حساب داره از حساب انجام ميشه يا از کارت، اگر از کارت و کارت به کارت داره ميشه ممکن هست نگران کننده باشه و حتما بيشتر دقت کنيد.
2. توضيحات برای تراکنش هایی که به حسابتون انجام ميشه درج شده يا نه. حتما توضيحات صحيح برای تراکنش شما درج بشه.
3. سعی کنيد به صورت رندم با يکی از واريز کننده ها تماس بگيريد و مطمئن بشيد ايشون در جريان اين تراکنش ها هستند. اگر به شعبه بانک بريد و بگيد به حسابتون پول اومده و ميخواين بدونيد کی واريز کرده ممکن هست شماره رو به شما بدن يا خودشون باهاشون تماس بگيرن.
4. در نهايت هم سعی کنيد هر خدمتی رو از خدمت دهنده معتبر و با سابقه دريافت کنيد و از روی ناچاری از چاله به چاه نريد.
آقای امیری فیلم پلیسی زیاد میبینید ظاهرا !!!!
ممکنه چندین کارمند داره و حساب اونا رو شارژ میکنه و با اون پی میکنه
ممکنه میخواد گردش اقوامش رو بالا ببره بتونن وام بگیرند
ممکنه بخواد از مالیات فرار کنه و.....
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
May 23rd, 2016 22:49
# ADS
-
May 23rd, 2016, 22:54

نوشته اصلی توسط
hegza
ممکنه چندین کارمند داره و حساب اونا رو شارژ میکنه و با اون پی میکنه
ممکنه میخواد گردش اقوامش رو بالا ببره بتونن وام بگیرند
ممکنه بخواد از مالیات فرار کنه و.....
همه اين احتمالاتی که شما هم ميگيد ممکنه وجود داشته باشه.
ولی در نهايت کسی که قصد فعاليت سالم داشته باشه، نمياد آينده تجارت خودش رو به خاطر وام اقوام و فرار مالياتی يک نفر ديگه به خطر بندازه.
-
تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید
-
May 23rd, 2016, 22:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
همه اين احتمالاتی که شما هم ميگيد ممکنه وجود داشته باشه.
ولی در نهايت کسی که قصد فعاليت سالم داشته باشه، نمياد آينده تجارت خودش رو به خاطر وام اقوام و فرار مالياتی يک نفر ديگه به خطر بندازه.
در هر صورت هیچگونه مسئولیتی گردن مقصد نیست چون تهش باز پای مبدا گیره چون طبیعتا اونا برای تراکنش هاشون لاگی چیزی در بانک میندازن.
حالا این آقا بفرموده شما بره دادگاه تشکیل پرونده بده که چی؟ چرا از چند حساب به من واریزی دارند؟ این هم شد جرم؟!!!!
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
May 23rd, 2016, 22:59
عضو جدید
سلام
اگر دوستان باتجربه موافق باشند و صلاح بدونن استارتر محترم نام درگاه گفته شده رو درج کنه تا بهتر بشه نتیجه گیری کرد.
-
-
May 23rd, 2016, 23:00
عضو انجمن
استارتر عزیز خیلی دل چرکینی؟!
برو از بانک بصورت رندوم شماره تلفن دو تاشون در بیار زنگ بزن و بگو شما شرکت فلان رو میشناسید تا خیالتون راحت بشه
بانک وقتی بهش واریزی از طرف رو نشون بدی و بگی نمیدونم چرا ریخته حسابم شماره تماس بهتون میده
-
-
May 23rd, 2016, 23:01
-
-
May 23rd, 2016, 23:02

نوشته اصلی توسط
hegza
در هر صورت هیچگونه مسئولیتی گردن مقصد نیست چون تهش باز پای مبدا گیره چون طبیعتا اونا برای تراکنش هاشون لاگی چیزی در بانک میندازن.
حالا این آقا بفرموده شما بره دادگاه تشکیل پرونده بده که چی؟ چرا از چند حساب به من واریزی دارند؟ این هم شد جرم؟!!!!
ايشون الان دادگاه هم برن کسی بهشون جواب درست نميده.
بعد ازينکه مشکل پيش بياد دادگاه حسابشون رو مسدود ميکنه و ازشون توضيح ميخواد. (البته اگر مشکلی باشه و حساب مسدود بشه.)
يک سر به انجمن کناری پرشين تولز بزنيد ميبينيد چقدر سوء استفاده از حساب های بانکی سرقتی انجام شده و بعد برای صاحب حساب مقصد مشکل پيش اومده.
استارتر عزیز خیلی دل چرکینی؟!
برو از بانک بصورت رندوم شماره تلفن دو تاشون در بیار زنگ بزن و بگو شما شرکت فلان رو میشناسید تا خیالتون راحت بشه
بانک وقتی بهش واریزی از طرف رو نشون بدی و بگی نمیدونم چرا ریخته حسابم شماره تماس بهتون میده
پيشنهادم اين هست که اگر به قضيه مشکوک هستيد حتما اينکار رو انجام بديد.
-
تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید
-
May 24th, 2016, 02:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hegza
آقای امیری فیلم پلیسی زیاد میبینید ظاهرا !!!!
آقای امیری اینجا خودشون یوزر دارن و فکر نمی کنم اینجا فعالیتی داشته باشن بیشتر تو شاپ کیپر پرسه می زنن.
کاربر سامان سیستم از نظر خودم فکر کنم اسمش داوری هستش.
-
تعداد تشکر ها از ipsat به دلیل پست مفید
-
May 24th, 2016, 02:59
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
TeamHost
درگاه سیباپال رو میگه .

تسویه سیباپال تنها با حساب مدیر عامل و یا حساب اصلی شرکت واریز می گردد
در صورتی که خلاف آن را دیده اید در همین تاپیک مدارک را ارسال نمایید
ما از همان روز اول شرکتی بوده ایم و تمامی درگاه ها نیز شرکتی است
همچنین شرکت دارای کد اقتصادی است و سهامی خاص می باشیم.( فرار مالیاتی ! )
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
-
تعداد تشکر ها ازSibaPal به دلیل پست مفید
-
May 24th, 2016, 14:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ipsat
آقای امیری اینجا خودشون یوزر دارن و فکر نمی کنم اینجا فعالیتی داشته باشن بیشتر تو شاپ کیپر پرسه می زنن.
کاربر سامان سیستم از نظر خودم فکر کنم اسمش داوری هستش.
نه بارها که دیدم خودشون بودن.
که میشه با نحوه پست دادن و.. فهمید این یوزر و amiri113 شاپکیپر تقریبا یکی هستند
-