صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 30

موضوع: چرا نسل چهارم رایتل نیازی به usim ندارد

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    95
    تشکر تشکر شده 
    239
    تشکر شده در
    177 پست

پیش فرض پاسخ : چرا نسل چهارم رایتل نیازی به usim ندارد

نقل قول نوشته اصلی توسط mri_6889 نمایش پست ها
    دست همه شما درد نکند که توضیح دادید. امّا من فکر میکنم پاسخ سوال های مطرح شده را که جنبه تقریبا فنّی دارد را ندادید.
    دوستی گفته اند که با همان سیمکارتشان به 4g رایتل وصل میشوند. خوب این یعنی سیمکارت رایتل از همان ابتدا usim بوده است؟ یا رایتل 4g را روی سیمکارت معمولی ارائه داده است؟ اگر بلی، چگونه؟ و چرا دیگران نمیتوانند؟

نماینده مخابرات هم فرموده اند که رایتل 3g است و 4g ندارد و جنبه تبلیغاتی دارد. امّا دوست دیگری گفته اند که به lte رایتل و بدون تعویض سیمکارت وصل میشوند؟ حرف کدامیک درست است؟

یادآوری عجیب و جالب: نماینده مخابرات توصیه کرده است که از سیمکارت ایرانسل استفاده کینم! مگر مخابرات قاعدتا نباید همراه اول رو توصیه کنه؟
    یادآوری مهم دیگر: مخابرات هم دیتاسنتر ایجاد کرده و ایشان طبق نام کاربریشان و توضیحات امضایشان نماینده دیتاسنتر مخابرات هستند. مبین نت هم که اخیرا وارد این حوزه شده است. این یعنی رقبای بزرگی وارد رقابت در حوزه هاستینگ شده اند و حوزه هاستینگ ایران وارد مرحله جدیدی میشود.
    دوست عزیز منم عکس پروفایلمو لوگوی ایرانسل میذارم و توی امضام ایمیل های ایرانسلو میذارم

آیا من مدیر عامل ایرانسلم؟

2. تعداد تشکر ها از rastindata به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    6 پست

با سلام

بنده قصد نداشتم این رو عنوان کنم ولی در صورتیکه شما اینترنت 4 جی رایتل رو با 4 جی ایرانسل مقایسه کنید متوجه اختلاف سرعت زیادی خواهد شد .
    در واقع 4 جی رایتل همان 3 جی هست و فقط ایکون 4 جی را دارد که براحتی توسط اوپراتور ها امکان تعویض ایکون شبکه وجود دارد .
    علت اینکه ایرانسل را پیشنهاد دادم از لحاظ سرعت بود ولی از لحاظ پایداری سرویس و حجم داده همراه اول و مخابرات توصیه میشود .

باتشکر

4. تعداد تشکر ها از TCIHost به دلیل پست مفید

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط TCIHost نمایش پست ها
    با سلام

بنده قصد نداشتم این رو عنوان کنم ولی در صورتیکه شما اینترنت 4 جی رایتل رو با 4 جی ایرانسل مقایسه کنید متوجه اختلاف سرعت زیادی خواهد شد .
    در واقع 4 جی رایتل همان 3 جی هست و فقط ایکون 4 جی را دارد که براحتی توسط اوپراتور ها امکان تعویض ایکون شبکه وجود دارد .
    علت اینکه ایرانسل را پیشنهاد دادم از لحاظ سرعت بود ولی از لحاظ پایداری سرویس و حجم داده همراه اول و مخابرات توصیه میشود .

باتشکر
    سلام
    عجب

GSM 3G از پهنای باند 5Mhz استفاده می‌کند، LTE می‌تواند از کانالی با 1.4Mhz تا 20Mhz پهنای باند استفاده کند. !

تجهیزاتی که بالای سایت نصب هست HUAWEI-ericsson هم میشه دید که تجهیزات LTE هست DUAL هست یا خیر !

با این وجود اپراتورها ایکون شبکه رو تغییر میدن فقط؟

لطفا اطلاعات غلط به مردم ندید .

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط novinvps.com نمایش پست ها
    سلام
    عجب

GSM 3G از پهنای باند 5Mhz استفاده می‌کند، LTE می‌تواند از کانالی با 1.4Mhz تا 20Mhz پهنای باند استفاده کند. !

تجهیزاتی که بالای سایت نصب هست HUAWEI-ericsson هم میشه دید که تجهیزات LTE هست DUAL هست یا خیر !

با این وجود اپراتورها ایکون شبکه رو تغییر میدن فقط؟

لطفا اطلاعات غلط به مردم ندید .

صحبتی که شما عنوان کردید مربوط به مورد دیگری است . یک ازمایش خیلی ساده سرعت 4 جی رایتل را با 3 جی رایتل مقایسه کنید .

تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

صحبتی که شما عنوان کردید مربوط به مورد دیگری است . یک ازمایش خیلی ساده سرعت 4 جی رایتل را با 3 جی رایتل مقایسه کنید .
    خیر دقیقا در مورد صحبت شما که قرمز رنگ کردم صحبت کردم که حتی از لحاظ فنی این حرفتون با قدرت تمام رد میشه !‌
    کافیه فرکانسی که device شما میکنه رو مورد بررسی قرار بدید .

براحتی توسط اوپراتور ها امکان تعویض ایکون شبکه وجود دارد
    .
    موارد دیگر نظری ندادم چون بسته به منطقه ی جغرافیایی متفاوت هست.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    172
    تشکر تشکر شده 
    391
    تشکر شده در
    246 پست

با سلام

باتشکر
    سلام

مثل اینکه اطلاعات خوبی در این زمینه دارید .
    ممنون میشم در خصوص موردی که بولد شده بیشتر توضیح بدید و بفرمایید تغییر آیکن شبکه به چه شکل انجام میشه ؟

عضو انجمن elementary آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    681
    تشکر شده در
    490 پست

من ایرانسل 46 مگ به بالا رو تجربه کردم روی LTE و روی حالت h+ هم حدود 27 مگ

ولی رایتل چه روی lte و چه روی 3g زیر 10 مگ بوده

همراه اول هم 24 مگ روی 3g میده خوبه بنظرم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    6 پست

عزیز در موقعیت یکسان 3 جی رایتل را با 4 رایتل رو مقایسه کنید .

شما داری از روی سخت افزار و مگاهرتز دریافتی بررسی میکنی .

چندین بار تست شده و از روی پنل هم مشخصه ، شما احتمالا رایتل استفاده نکردین .
    ویرایش توسط TCIHost : May 22nd, 2016 در ساعت 14:16

تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

عزیز در موقعیت یکسان 3 جی رایتل را با 4 رایتل رو مقایسه کنید .

شما داری از روی سخت افزار و مگاهرتز دریافتی بررسی میکنی .

چندین بار تست شده و از روی پنل هم مشخصه ، شما احتمالا رایتل استفاده نکردین .
    شما میتوانید در مورد سرعت مورد بررسی قرار بدید بله سرعت x از y بیشتر هست یا کمتر ما اصلا صحبت من این نیست . موضوع اینجا اون قسمتی هست که قرمز رنگ کردم از حرفهاتون هست که شما نباید به اشتباه یه چیز من در اوردی اعلام کنید

براحتی توسط اوپراتور ها امکان تعویض ایکون شبکه وجود دارد

سعی کنید اشتباهتون قبول کنید . در ضمن بنده از ابتدا تا به الا جفت سیم کارت دائمی ایرانسل سری سیم کارت های طلایی که سال ۸۶ عرضه میشد استفاده میکنم و دائمی رایتل استفاده میکنم .
    اگر بحث مقایسه کیفیت شبکه باشه :‌ سرعت ایرانسل بیشتر اما کیفیت و روان بودن ping رایتل برای من در اکثر نقاط کشور بهتر بوده است .

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    156 پست

در مورد اینکه سرعت اینترنت 4G رایتل در حدّ 3G است مورد تایید همه است. امّا مسلّم است که بستر ارتباطی (با توجّه به تفاوت فرکانس کاری 3G و 4G) الزما باید 4G باشد تا آیکون بالای موبایل LTE باشد. یعنی به نظر میرسد که زیرساخت 4G ایجاد شده و فرستنده در فرکانس LTE کار میکند امّا سرعت در حدّ همان 3G است. چون اصولا اگر گوشی خود را درحالت LTE قرار دهید، تا امواج در فرکانس کاری LTE را دریافت نکند، اساسا آنتن نخواهد داد(درصد آنتن صفر میشود). این صحبت novinvps.com گرامی است. من با نظر ایشان بیشتر موافقم.

البتّه اینکه جناب نماینده مخابرات(واقعی یا تقلبی اش با خودشان) میفرمایند علامت بالای گوشی را اپراتور ایجاد میکند هم میتواند با کمک دستگاهی که فرکانس 4G را بطور مصنوعی در بستر 3G شبیه سازی میکند ایجاد میشود. یعنی همه زیرساختها برای 3G میباشد و صرفا با یک شبیه ساز نرم افزاری فرکانس نهایی 4G را تولید و ارسال میکنند.(جایی در سخنان مسئول یکی از اپراتورها این مطلب را خواندم) در این حالت گوشی فرکانس LTE را دریافت میکند و علامت LTE نمایش میدهد امّا زیرساخت اصلی برای 3G است. اینطوری سر گوشی را کلاه میگذارند! البتّه نمیدانم که چنین چیزی از لحاظ فنّی تا چه حد امکان پذیر است. امّا آنچه مهم است این است که از فناوری(آن هم اختراعات چینی ها) همه چیز بر می آید!

پی نوشت: مسئول مربوطه در آن اپراتور تقریبا اینطور گفته بود ما سخت افزارهای خودمان را طوری انتخاب و خریداری کرده ایم که به محض گرفتن مجوز 4G بتوانیم آن را راه اندازی کنیم. این کار صرفا با یک تغییر فرکانس از طریق اعمال یک تنظیم در نرم افزار مربوطه امکان پذیر است. در آن صورت سیستم در فرکانس LTE امواج را ارسال خواهد کرد. حال این میتواند دو مفهوم داشته باشد یا اینکه دستگاه مربوطه فرکانس 4G را شبیه سازی میکند و زیرساخت اصلی 3G است یا اینکه تجهیزات اپراتور قادر به کار در چند فرکانس هستند و هرکدام را بخواهند با تنظیم نرم افزاری فعال میکنند.
    ویرایش توسط mri_6889 : May 22nd, 2016 در ساعت 15:06

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)