با سلام
بنده قصد نداشتم این رو عنوان کنم ولی در صورتیکه شما اینترنت 4 جی رایتل رو با 4 جی ایرانسل مقایسه کنید متوجه اختلاف سرعت زیادی خواهد شد .
در واقع 4 جی رایتل همان 3 جی هست و فقط ایکون 4 جی را دارد که براحتی توسط اوپراتور ها امکان تعویض ایکون شبکه وجود دارد .
علت اینکه ایرانسل را پیشنهاد دادم از لحاظ سرعت بود ولی از لحاظ پایداری سرویس و حجم داده همراه اول و مخابرات توصیه میشود .
باتشکر
سلام
عجب
GSM 3G از پهنای باند 5Mhz استفاده میکند، LTE میتواند از کانالی با 1.4Mhz تا 20Mhz پهنای باند استفاده کند. !
تجهیزاتی که بالای سایت نصب هست HUAWEI-ericsson هم میشه دید که تجهیزات LTE هست DUAL هست یا خیر !
با این وجود اپراتورها ایکون شبکه رو تغییر میدن فقط؟
لطفا اطلاعات غلط به مردم ندید .
خیر دقیقا در مورد صحبت شما که قرمز رنگ کردم صحبت کردم که حتی از لحاظ فنی این حرفتون با قدرت تمام رد میشه !
کافیه فرکانسی که device شما میکنه رو مورد بررسی قرار بدید .
موارد دیگر نظری ندادم چون بسته به منطقه ی جغرافیایی متفاوت هست.براحتی توسط اوپراتور ها امکان تعویض ایکون شبکه وجود دارد.
من ایرانسل 46 مگ به بالا رو تجربه کردم روی LTE و روی حالت h+ هم حدود 27 مگ
ولی رایتل چه روی lte و چه روی 3g زیر 10 مگ بوده
همراه اول هم 24 مگ روی 3g میده خوبه بنظرم
عزیز در موقعیت یکسان 3 جی رایتل را با 4 رایتل رو مقایسه کنید .
شما داری از روی سخت افزار و مگاهرتز دریافتی بررسی میکنی .
چندین بار تست شده و از روی پنل هم مشخصه ، شما احتمالا رایتل استفاده نکردین .
ویرایش توسط TCIHost : May 22nd, 2016 در ساعت 14:16
شما میتوانید در مورد سرعت مورد بررسی قرار بدید بله سرعت x از y بیشتر هست یا کمتر ما اصلا صحبت من این نیست . موضوع اینجا اون قسمتی هست که قرمز رنگ کردم از حرفهاتون هست که شما نباید به اشتباه یه چیز من در اوردی اعلام کنید
براحتی توسط اوپراتور ها امکان تعویض ایکون شبکه وجود دارد
سعی کنید اشتباهتون قبول کنید . در ضمن بنده از ابتدا تا به الا جفت سیم کارت دائمی ایرانسل سری سیم کارت های طلایی که سال ۸۶ عرضه میشد استفاده میکنم و دائمی رایتل استفاده میکنم .
اگر بحث مقایسه کیفیت شبکه باشه : سرعت ایرانسل بیشتر اما کیفیت و روان بودن ping رایتل برای من در اکثر نقاط کشور بهتر بوده است .
در مورد اینکه سرعت اینترنت 4G رایتل در حدّ 3G است مورد تایید همه است. امّا مسلّم است که بستر ارتباطی (با توجّه به تفاوت فرکانس کاری 3G و 4G) الزما باید 4G باشد تا آیکون بالای موبایل LTE باشد. یعنی به نظر میرسد که زیرساخت 4G ایجاد شده و فرستنده در فرکانس LTE کار میکند امّا سرعت در حدّ همان 3G است. چون اصولا اگر گوشی خود را درحالت LTE قرار دهید، تا امواج در فرکانس کاری LTE را دریافت نکند، اساسا آنتن نخواهد داد(درصد آنتن صفر میشود). این صحبت novinvps.com گرامی است. من با نظر ایشان بیشتر موافقم.
البتّه اینکه جناب نماینده مخابرات(واقعی یا تقلبی اش با خودشان) میفرمایند علامت بالای گوشی را اپراتور ایجاد میکند هم میتواند با کمک دستگاهی که فرکانس 4G را بطور مصنوعی در بستر 3G شبیه سازی میکند ایجاد میشود. یعنی همه زیرساختها برای 3G میباشد و صرفا با یک شبیه ساز نرم افزاری فرکانس نهایی 4G را تولید و ارسال میکنند.(جایی در سخنان مسئول یکی از اپراتورها این مطلب را خواندم) در این حالت گوشی فرکانس LTE را دریافت میکند و علامت LTE نمایش میدهد امّا زیرساخت اصلی برای 3G است. اینطوری سر گوشی را کلاه میگذارند! البتّه نمیدانم که چنین چیزی از لحاظ فنّی تا چه حد امکان پذیر است. امّا آنچه مهم است این است که از فناوری(آن هم اختراعات چینی ها) همه چیز بر می آید!
پی نوشت: مسئول مربوطه در آن اپراتور تقریبا اینطور گفته بود ما سخت افزارهای خودمان را طوری انتخاب و خریداری کرده ایم که به محض گرفتن مجوز 4G بتوانیم آن را راه اندازی کنیم. این کار صرفا با یک تغییر فرکانس از طریق اعمال یک تنظیم در نرم افزار مربوطه امکان پذیر است. در آن صورت سیستم در فرکانس LTE امواج را ارسال خواهد کرد. حال این میتواند دو مفهوم داشته باشد یا اینکه دستگاه مربوطه فرکانس 4G را شبیه سازی میکند و زیرساخت اصلی 3G است یا اینکه تجهیزات اپراتور قادر به کار در چند فرکانس هستند و هرکدام را بخواهند با تنظیم نرم افزاری فعال میکنند.
ویرایش توسط mri_6889 : May 22nd, 2016 در ساعت 15:06
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)