راهی نیست برای دور زدن این لیمیت ؟
راهی نیست برای دور زدن این لیمیت ؟
واقعا لیمیت میشید بعد پول سرویس جدید یا تمدید میکنید باید از لیمیت در بیاد یعنی واقع اینطور نیست اگر اینطور نیست خیلی بده که امرا سمت شاتل برم قصد داشتم شاتل بگیرم بخاطر نامحدودش حالا که اینطوره که هیچی![]()
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
سلام
تو کشور ما اینترنت نامحدود فقط مخابراته که با این همه حرفی هم که پشتش هست خیلی خوب سرویس میده (حداقل برای من در تهران).
سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم تقریباً هر روز و هر شب (با توجه به جدا بودن خط از خط آسیاتکم که برای وب گردی است) دانلود میکنم و مخابرات صداش هم در نمیاد که هیچ همیشه سرعت قانونی ثابت خودم یعنی 512 تقسیم بر 8 مساوی 64 کیلوبایت رو دارم و کمتر نمیشه.
قبلاً سرویس 2 مگ نامحدود مخابرات رو داشتم اما یه زمان خر شدم قطعش کردم بعد که آمدم دوباره وصل کنم گفتن که نامحدود ها رو فقط تا 512 ارائه میدن پرسیدم برای چی گفتن که سایر شرکت ها درباره اینکه همه به نامحدود مخابرات رو میارن شکایت کردن و برای اینکه حق اونا هم ضایع نشه سرعت نامحدود ها رو حداکثر تا 512 ارائه میدن.
اما خدایی موقعی که 2 مگ نامحدود مخابرات بودم 24 ساعت روز سرعت 256 کیلوبایت در ثانیه رو داشتم.
کسانی که شاتل دارند 1 سوال سرویس echo که 1 ماه 4 گیگ حجم هستش اینو شب رایگان باس هزینه سوا داد رایگان کنند اگر بله چقدر هزینه راشکان شب هست و ساعت چند تا چند هست و سرعت در اون تایم رایگان 128 کیلوبایت چقدر هست ؟ و ایا لیمیت میکنند سرعت را روی سرور خارجی مثل اسیاتک یا خیر ؟ هرچقدر میشه دانلود کرد طرح شبانه اش ؟
فقط شاتل نیست پارس آنلاین و تمامی شرکت ها اگر اشتباه نکنم به همین صورته.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)