صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 25

موضوع: کسی از شاتل سرویس نا محدود داره؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : کسی از شاتل سرویس نا محدود داره؟

شاتل عالیه..سرویس نامحدود نگیرید..یک 256 با حجم 4 گیگ بگیرید یک 5 هزار تومانم ازتون میگیرند برای مصرف شبانه رایگان..1 تا 8 صبح رایگان میشه...
    سرعت دانلود حدود 2 مگابایت در ثانیه واقعی هست.باور نمیکنی اینم عکسش

http://uupload.ir/files/6d6t_88.jpg

من تو 4 شب اول 45 گیگ دانلود کردم بعد دیدم سرعتم شبا امد روی 30 کیلوبایت!! زنگ زدم پشتثیبانی بهم گفتند شبا طرح تشویقی هست و پورت رو براتون نامحدود باز میزارند..اما نباید سواستفاده بشه.برای همین سرعتم امده پایین..بهم گفت هیچ راهی هم نداره یک چند شب دانلود نکنی طرح تشویقی کم کم بهت برمیگرده!!راست میگه بنده خدا من سرعت بالا ندیده بودم هر چی دم دستم بود رو شبا الکی دانلود میکردم!! یک فیلم 2 گیگی رو 15 دقیقه ای دانلود میکردم!!
    شما هم نامحدود نگیر..محدود بگیر با طرح دانلود شبانه رایگان..هر شب 4 گیگ دانلود کن رایگان...
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

عضو جدید masteryi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    155
    تشکر تشکر شده 
    57
    تشکر شده در
    45 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    شاتل عالیه..سرویس نامحدود نگیرید..یک 256 با حجم 4 گیگ بگیرید یک 5 هزار تومانم ازتون میگیرند برای مصرف شبانه رایگان..1 تا 8 صبح رایگان میشه...

من تو 4 شب اول 45 گیگ دانلود کردم بعد دیدم سرعتم شبا امد روی 30 کیلوبایت!! زنگ زدم پشتثیبانی بهم گفتند شبا طرح تشویقی هست و پورت رو براتون نامحدود باز میزارند..اما نباید سواستفاده بشه.برای همین سرعتم امده پایین..بهم گفت هیچ راهی هم نداره یک چند شب دانلود نکنی طرح تشویقی کم کم بهت برمیگرده!!راست میگه بنده خدا من سرعت بالا ندیده بودم هر چی دم دستم بود رو شبا الکی دانلود میکردم!! یک فیلم 2 گیگی رو 15 دقیقه ای دانلود میکردم!!
    شما هم نامحدود نگیر..محدود بگیر با طرح دانلود شبانه رایگان..هر شب 4 گیگ دانلود کن رایگان...
    من که 2 مگشو گرفتم بزور تا 700 میره قبلش هم که 512 اش داشتم همینقدر سرعتش بود
    شبا هم پشت سر هم دانلود کنی محدود می کنه
    ویرایش توسط masteryi : May 15th, 2016 در ساعت 02:51

عضو انجمن hack2hacker آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,413
    تشکر تشکر شده 
    628
    تشکر شده در
    464 پست

مثلا روزی 4-5 گیگ
    الان عصر تلکام دارم شبا 16 گیگ دان میکرد
    الان شبی 3 گیگ به زور میگیره
    -----------
    اسیاتک هم شنیدم سرویس شهابش شبی 20 گیگ میشه دانلود کرد تو زمان رایگان
    اما میترسم اونم بعد یه مدت بترککه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها

بله با این وضعیت ادم محدود بگیره شبی 4 گیگم ک دانلود کنه از سرویس های نا محدود بیشتر میشه دانلود کرد

عضو انجمن SaeedFazlollahzadeh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,058
    تشکر تشکر شده 
    690
    تشکر شده در
    483 پست

حالا هم که بحث محدود شاتل شد، بذارید بگم که یه زمانی 128 محدود داشتم و سرعت دانلودم یه مدت فیکس 423 بود و بعدش خودجوش رفت روی 700 کیلوبایت بر ثانیه!
    شب ها هم 1 تا 8 تقریبا ماهانه 60 گیگ میتونستم دانلود کنم تا سرعت دوره بعدم کم نشه (حدودا 60 گیگ، کمتر یعنی)
    البته من این سرویس رو زمانی داشتم که هنوز هزینه ای برای استفاده از شبانه رایگان وجود نداشت

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    555
    تشکر تشکر شده 
    994
    تشکر شده در
    800 پست

من 128 نامحدود شاتل رو داریم بین 100 تا 200 هست سرعت دانلود بیشتر اوقات روی 150 هست ببینید زمانی سرعت دانلود شما کم میشه صبح تا شب بشینید پیوسته دانلود کنید مثلا الان 1 گیگ دانلود کردید باید کمش 12 13 ساعت دانلود نکنید در کل باید دانلود پیوسته نکنید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    50
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    24 پست

دوست عزیز بنده تقریبا تمام آی اس پی هایی که وجود داره رو رفتم از آسیاتک و مخابرات و های وب و ایرانسل بگیرید تا الان که شاتل دارم.
    مصرفمم همیشه بالاست. و اکثرا سعی کردم نامحدود بگیرم.
    الانم شاتل نامحدود دارم. و خدا وکیلی بین این همه شرکتی که رفتم از نظر نامحدود شاتل بهترینش بوده. شما اگر برید مثلا میگم سرویس 512 نامحدود اسیاتک را با حداقل تبادل 20 گیگ بگیرید. سرعتتون اینجوری خواهد بود.
    20 گیگ تقسیم بر 30 میشه. تقریبا میشه 650 مگ
    در روز 650 مگ اول سرعت روی 512 هست. بعد از بیشتر شدن مصرف سرعت 1 به 8 میشه یعنی میاد روی 64 فیکس میشه. و سیستمشون خیلی دقیق به محض اینکه برید روی 651 مگ سرعت لیمیت میشه.
    ولی شاتل اینجوری نیست. روی سرویس 128 که مثلا حداقل تبادلش 12 گیگ هست شما تا 60 گیگ هم دانلود بکنید. سرعت لیمیت نمیشه و روی همون 128 میمونه.

در مورد سرویس های شبانه هم بگم که بنده های وب داشتم برای بیش از 6 ماه 512 که داشتم سرعت همیشه چه شبانه چه عادی روی 470 بود. و توی 3 ساعت شبانه ای که داشتم هر روز 4 گیگ میگرفتم. اما بعد 6 ماه سرعت شبانش اونقدر اومد پایین که توی 3 ساعت 500 مگ بزور دانلود می کرد و وقتی زنگ زدم گفتند چون مشکل کمبود پهنای باند داریم و... سرعت ها فعلا اینطوری آسیاتک هم الان سرعت دانلود از سرور ایرانش توی شبانه خیلی بالاست و بچه ها 10 گیگ به بالا شبی دانلود می کنند.

ولی همینقدر بهتون بگم که نمیشه روی شبانه حساب باز کرد. چون یک خدمت رایگان شما بیش از اندازه مصرف کنی سرعت کم می کنن مورد داشتیم بنده خدا گذاشته بود رو دانلود صبح بیدار شده دیده 30 گیگ حجم یکسالش تموم شده. زنگ زده پشتیبانی گفتند طرح شبانه دیگه ارائه نمیشه و غیر فعال شده:|

ولی اگر نامحدود بگیرید. دیگه خیالتون راحت هست که هرچقدر هر تایمی استفاده کنید اینترنت تموم نمیشه. فقط باید یک مدیریتی داشته باشید. که دیگه بیش از اندازه هم نشه تا سرعت لیمیت نشه

یک چیز دیگه هم که هست اینه که شما اگر کاربر خانگی باشید بعد از اینکه یک مقدار دانلود کنید. دیگه هم خسته میشید. هم چیزی باقی نمیمونه که بخواهید دانلود کنید.( مثلا چی می خواهید دانلود کنید بازی فیلم و... بالاخره آدم باید وقت داشته باشه همون هایی که دانلود کرده ببینه)

و خوب نه اگر کاربر خانگی نباشید و کار می کرده باشید با اینترنت خوب اگر در آمد داشته باشید و دنبال دانلود فایل های بیشتر باشید. بیشتر هزینه می کنید طرح های بالاتر را می خرید. تا حجم بیشتری در اختیارتون گذاشته بشه
    ویرایش توسط ariaieboy : May 15th, 2016 در ساعت 06:35

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    10 پست

سلام من آرت 128 دارم سرعتش تا 150 - 200 میرسه
    بعد از سی گیگ هم سرعت میاد پایین البته دو سه روز مصرف رو کم کنی دوباره سرعت خوب میشه

عضو جدید Mohammad.AF313 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    31
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    14 پست

سلام
    سروسی نامحدودشون مناسبه. و حق با شاتل می باشد. ما در اصل چیزی به نام نامحدود نداریم، شم بیش از حد مجاز دانلود کنی به بقیه فشار می باشد.
    من خودم art1 دارم.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

سلام
    من تا حالا تو عمرم بیشتر از 1 گیگ شبانه دانلود نکردم دوستان چطوری تا 16 گیگ رو یه شبه دانلود کردن؟
    البته من یه نت محدود آسیاتک 20 گیگ برای وب گردی، تلگرام و اینستاگرام و... دارم و یه نت مخابرات 512 نامحدود برای دانلود با اون مخابراته که شب ها میزنم دانلود از 12 شب تا 12 ظهر فردا حداکثر 1 گیگ دانلود میشه که البته همیشه هم برای این خدا رو شکر کردم حتی تو فامیل خیلی ها به همین 1 گیگ شبی من حسودی میکنن و کلی درخواست های دانلود مختلف دارم البته برای من چون اینترنتم دانلودم جداست صبح ها هم می تونم بزنم دانلود اما در کل هر 12 ساعت 1 گیگ برای من دانلود میشه یعنی اگه 24 ساعت کامل بزنم 2 گیگ دانلود میکنم.تازه این سرعت از سرور های داخلی ایران از سایت هایی مثل soft98.ir است.البته خدایی سرعت مخابرات کاملاً fix شده است من چه از soft98.ir دانلود کنم چه از microsoft.com دانلود هر دوش سرعت ثابت 60 کیلوبایت رو در دانلود منیجر دارم.این در حالیه که شرکت های خصوصی هرگز اینطوری نیستن و همیشه سرعتشون متغیره.
    اما واقعاً 16 گیگ فقط یه شب خدایی خیلی زوره به هر کی بگی من هر شب 16 گیگ دانلود میکنم حسودی که چه عرض کنم برای سلامتی تون دعا هم میکنه!

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

ما که اسیاتک داریم ناراضی هستیم غروب به بعد شب افت سرعت پینگ تایم اوتی میشه دیگه به ساعات رایگان نمیرسه سیستم را خاموش میکنم شاتل بدی هم داشته باشه باز بهترینه من خیلی تعریف ها و با چشم دیدم حداقل از جاهای دیگه شاتل بهتره . انتظارات شما عزیزان بالا هست که محدود میشید حق هم دارند دیگه نامحدود تو ایران حدی داره با این سرعت میدن مگه شما چی دانلود میکنید انقدر مصرف زیاده فیلم فقط دانلود میکنید ؟ من بخدا تو شب قبلا ها 1 بار خواستم ویندوز دانلود کنم 4 گیگ اون رو تو شب دان کردم دیگه از رایگان شب استفاده نکردم

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)