شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
کیفیت سرور های ساخته شده با vmware بهتر از KVM هست برای vmware هم می تونید از vcenter استفاده کنید
دلیل استفاده نشدن از این پنل هم بخاطر منابعی هست که مصرف می کنه وگرنه امکانات بسیار خوبی از جمله استفاده از تمپلت و... داره
با تست هایی که خودم روی مجازی ساز ها انجام دادم KVM نسبت به vmware یه کندی محسوسی رو سیستم عامل داشت
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
بله ویندوز رو میتوان یه تمپلیت ذخیره کرد ازش بعد خود پنل SolusVM که امتحان کردم خودش یه پسورد ست میکنه و ویندوز بالا میاد.
البته باید یکبار ویندوز رو بصورت دستی نصب کنید خودتون و درایور هاشو بزنید و نرم افزار هایی که میخوایدو نصب کنید, بعد از طریق sysprep ویندوزو آماده کنید برای ساخت تمپلیت.
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
بنده طی ۴ و خوردهای سال تجربه کار با هر دو مجازی ساز؛ این موردی که شما می فرمایید را مشاهده نکردم.
مجازی ساز KVM که مخفف Kernel-based Virtual Machine است، یکی از بهترین مجازی ساز هاست که امکان ساخت سرور مجازی با کرنل و منابع اختصاصی را می دهد.
کندی که می فرمایید تا حدودی به کانفیگ ونوع پارتیشن بندی نیز بستگی دارد که باید درست انجام شود.
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
منظور شما این است که یک روبات اینجا ISO بزارد و مراحل را مانند یک انسان واقعی جلو ببرد و ....؟!
کدام مجازی ساز اینکار را انجام می دهد ؟ ( بصورت اتوماتیک ).
اینکه ایزو بزارید و مراحل را تماما اتوماتیک انجام دهد ؟
استفاده از یک Template مرجع حکم اصلی را دارد دوست گرامی.
حتی در vmware نیز شما با استفاده از vmdk یا ova اقدام به نصب سیستم عامل می کنید یا ایزو بوت می کنید.
صورت مسئله در اینجا نصب اتوماتیک سیستم عامل می باشد.
وقتی شما یک سیستم عامل را از ابتدا نصب می کنید سپس img می گیرید و برای سری های بعد استفاده می کنید آیا نصب اتوماتیک نام ندارد؟ فقط به جای iso از template استفاده می شود برای تسریع در انجام کار.
موفق و پیروز.
قسمت رنگی خودتون معنی کنید بحثی نیست
وقتی شما (انسان) نصب میکنید بعد ایمیج میگیرید ... کی تا حالا شده نصب اتوماتیک در اخر جمله نوشتین تمپلیت
من بحثی ندارم که وی ام ویر انچام میده یا ویچوالیزور
از اول هم نه تعصبی به وی ام یور داشتم که بهتر یا ویچوالیزور
یک نکته رو بصورت دقیق و واقعیت گفتم
ویرایش توسط Ramin : May 13th, 2016 در ساعت 14:47 دلیل: حذف لحن نامناسب
منظور از عملکرد رو میشه توضیح بدین؟؟؟ والا ما سرور مجازی داشتیم 3 ماه vmware و حالا دوماهه kvm استفاده میکنیم هیچ فرقی بینشون مشاهده نشد !
ویرایش توسط Ramin : May 13th, 2016 در ساعت 15:17 دلیل: ویرایش پست نقل قول شده
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)