با کرون جاب تو سرور اول میتونه هر ساعت ی بکاپ دیتابیس بگیره و بزارتش تو یه پوشه و تو سرور دومم با یه کرون جاب همونو دانلود کنه و برگردونه ولی بهترین ایده ریموت کردن دیتابیسه
با کرون جاب تو سرور اول میتونه هر ساعت ی بکاپ دیتابیس بگیره و بزارتش تو یه پوشه و تو سرور دومم با یه کرون جاب همونو دانلود کنه و برگردونه ولی بهترین ایده ریموت کردن دیتابیسه
سلام.
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...705&highlight=
مطلب بالا احتمالا راه حل شما خواهد بود.
موردی بود تماس بگیرید رایگان کمک خواهیم کرد.
موفق باشید.
دوست من ایمپورت یک دیتا بیس اگر فایلش روی سرور باشه و دستی بخواید انجام بدین زمان بسیار کمی میبره. جز اینکه حجمش خیلی خیلی زیاد باشه که چون ویرچوال سرور دارید پس زیاد نیست.
هدف شما جایگزینی سریع سرور قبلی بجای سرور اول در صورت از دسترس خارج شدن سرور اولتون هست.
پس:
بهتره بجای ایمپورت اتوماتیک تنضیم کنید چند نسخه رو یکه جا نگه داره حالا هر یک ساعت یا .....
و وقتی خواستید تا دی ان اس شما بخواد ست بشه کمتر از 10 دقیق دیتا بیس رو ایمپورت کردین. اینا رو میگم چون همیشه سیستم بک آپ گیری به این روش درست کار نمیکنه و میبینید از بد شانس شما اون آخرین بک آپ ناقص گرفته شده و ایمپورت هم شده(البته راه حل هایی داره ولی پیچیده میشه)
+ شما میتوانید با یک خروجی xml ساده از سرور اول مثل یک سایت آر اس اس خوان(البته اینجا تعداد فیلدها و اطلاعات رو تا به ازای هر فیلد/تیبل میتونید خروجی بگیرید و در سرور مقصد هر 10 دقیق یکبار مطالب جدید رو ایمپورت میکنه دیتا بیس سرور دوم
مزایا:
هر یک ساعت سرور اول تحت فشار بک آپ گیری و افت کیفیت نمیشه + همیشه حداکثر 5 دقیقه از اطلاعات سایتتون در بدترین حالت از دست میره
- - - Updated - - -
یک مورد دیگه هم اضافه کنم با ریموت دیتابیس میتونید همزمان اطلاعات رو در هر دو دیتا بیس قرار بدین/حذف/ویرایش کنید.
اما بازهم میگم اینکارها لازم نیست این برای سایتهای حجیم هست که میخوان ترافیک هاشون رو روی سرورهای مختلف شیر کنن و یا از سیستم کلود به معنای واقعی استفاده کنن
- - - Updated - - -
روش شما روش خیلی خوبیه(برای کسانیکه میزبان تعداد بیشتر از 1 سایت هستند) اما این استارتر فقط یک سایت دارند پس راه های بیشتری براشون وجود داره.
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)