کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
حالا مثلا نماد چه کاری میکنه که بدون نماد نمیشد کرد؟
- - - Updated - - -
نمیشه حساب کرد خیلیا نمادشون باطل شده و در لیست نیستن
بعد هزینه پستی و سرور ای نماد سر به فلک میزاره هر بار چند کانکشن همزمان داره رو سرورش پس این نصف هزینه هاشو هم در نمیاره.
بهرحال هدف ای نماد کسب درآمد نیست و زیر نظر دولته و فقط سعی کرده بخشی از هزینه ها رو در بیاره
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
طرز فکر هر کس قابل احترامه . ولی سوالی دارم آیا نماد تضمین می کنه کیفیت سرویس مناسب باشه ؟ یا اصلا بالاتر از نماد شرکت ثبت بودن میتونه چیزی رو تضمین کنه ؟
تو همین انجمن فردی هست نزدیک چند میلیون و 2 سال اعتبار بنده رو سر طمع محض ( سرور 1 هفته ای خریدن فروختن به مردم و به امید تمدید سر هفته و تمدید نکردن و.. ) تو کمتر از 48 ساعت به فنا داد هم شرکت ثبت شده هست هم نماد داره و مدیران این انجمن هم میشناسنش! 500 گیگ اطلاعات رو مجبور بودم به علت اینکه نمی تونستم سرورم رو با اون حساب تمدید کنم رو سرورش بردم تا 2 روز بمونه اونجا، کاری کرد هرچی داشتم برای جبران خسارت مشتریان دادم تا جایی که پولی برای شکایت نموند همین الان هم داره سرویس میفروشه و کارش رو میکنه.
اسم نمی برم از اون شخص حساب من و اون به اون دنیا اما برادر من همه چیز نماد نیست انصاف داشتن بهتر از هر نمادی تو دنیاست
مثال های زیادی تو همین انجمن مثل مثال من هست شرکت هایی با 7-8 سال سابقه و نماد و ... که سرور تحویل مردم میدن 16 دقیقه میکشه سرور روشن شه بعد میگن همه چیز عادیه ! گاهی برای بک آپ سرور از برخی که حتی نماد دارند هم میگیرم یکیشون کنسول داده بود حدود 10 دقیقه کشید فقط سرور به مرحله بوت هارد و سیستم عامل برسه بعد مشکل رو از سمت من می دونست یا شرکتی که نصب درست سنت او اس رو بلد نیست و با نماد و شرکت ثبت شده داره سرور اختصاصی میفروشه و ... این اواخر هم یه سرور مجازی 2 گیگ رم خریدم جهت بک آپ مای کامپیوتر سخت باز میشه و هنگه!
به نظر شما نماد الان برای حل این مشکلات چیکار می تونه بکنه یا کرده؟ برم شکایت کنم برای 50 تومن سرور که 200 تومن فقط باید هزینه کارشناس بدم و هزینه رفت و امد و رفتن به استانی که فروشنده اونجاست ؟
ویرایش توسط InterServer.ir : May 4th, 2016 در ساعت 19:14
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
اینکه اون شرکت نتوسته اطلاعات شما رو نگهداری کنه مشکل از نماد هست ؟ اصلا چه ربطی داره ؟ شما هنوز نمیدونی نماد رو برای چی به سایت ها میدن ! هم شما هم استارتر فقط بلدید 500 خط بنویسید ولی حرف درست نمیزنید.
- - - Updated - - -
اگر کسی کارش قانونی هست نباید از نماد گرفتن بترسه .
ویرایش توسط Asp.Net : May 4th, 2016 در ساعت 19:53
اول خوب بخونید من چی نوشتم و بعد نظر بدین .
امدین تو بحث و یه جمله با خط درشت و قرمز زدین که فروشگاه های فاقد نماد غیر قابل اعتمادند.
من مشکلاتی که تو هاستینگ هست رو گفتم و با توضیح نشون دادم نماد هیچ چیزی رو تضمین نمیکنه !
اگر کسی کارش قانونی هست نباید از نماد گرفتن بترسه
جواب این جمله رو هم قبلا دادم پست اول من رو بخونید .
نمی خواستم بحث رو ادامه بدم ولی برام جالب شد دلیلتون رو بدونم!
حرفم رو منطقی زدم و الان به عنوان کسی که نماد نداره می خوام قانع شم بعد از 4-5 سال هاستینگ چرا غیر قابل اعتمادم
یا دلیل قانع کننده بیارین یا بخاطر حرفتون از همه عذر خواهی کنید!
ویرایش توسط InterServer.ir : May 4th, 2016 در ساعت 21:03
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
بحث ترس و اینچیزا نیست
بنده نماد دارم آدرس دفترم زدم
ولی بعضا افرادی هستند منزل کار میکنن دلیلی نداره آدرس منزلشون رو پابلیک کنن. این مورد بر خلاف روح کسب و کار خانگیه که خودشون تصویب کردن
- - - Updated - - -
این نوع مقایسه مقایسه مع الفارقه
شما پولتو میدی من ماهی 30% هم سود بهت میدم؟ یا میدی بانک 10% روزشمار میگیری؟
من موافق نماد و یا عدم وجودش نیستم با ساختارش مشکل دارم که باید اصلاحاتی انجام بشه و به نظر وبمسترها هم توجه کنه یک عده آدم که مطمئنم نمیدونن فروش و کار اینترنتی چیه نشستن و قانون میزارن با اینکه در تمام دنیا نمایندگانی از مردم(خریداران) و فروشندگان در این قانون گذاری های عمومی شرکت و نظراتشون رو میپرسند
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
اتفاقا بیشتر نماد دار ها کارشون غیرقانونی هست و به خاطر اینکه پشت نماد قایم شن و بتونن سرویس های بیکیفیت خودشون رو به سادگی قا-لب کنن میرن نماد میگیرن.
شما فقط 3 مورد روی اینترنت لینک بدید به ما که از نماد پیگیری کردن و آنها هم رسیدگی کردن! ولی یک جستجو بزنید ببینید چندین شرکت و فروشگاه دارای نماد از کاربران کاه-بر-داری های مختلف کردن!
در هر حال زمان بحث در این رابطه ندارم.
کسی که واقعا وجدا داشته باشه! آدم باشه! بدون ترس و بدون نظارت بالای سر نیز کارش رو درست انجام میده! کسی که با نماد بخواد با وجدان بشه فوقش چند روز دیگه برمیگرده به حال خودش!
موفق باشید
عزیز نماد خوبه
و میشه باهاش تقریبا هاستینگ های تابستانی رو مشخص کرد ...
و تقریبا نیز میشه اعتماد کرد که چیزی رو که خریدی بالاخره میشه یه جوری از طریق قانون پیگیری کرد و یه جورایی قوت قلبه
ای نماد هم نگفته که هرکی نماد داره یعنی از همه لحاظ عالیه ، متن زیر رو با دقت بخونید
" مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، با اعطای نماد اعتماد الکترونیکی هویت صاحب و محل فعالیت کسب و کارهای اینترنتی را احراز مینماید. مسئولیت صحت فعالیت کسب و کار اینترنتی و کلیه محتوای منتشر شده در وب سایت بر عهده صاحب کسب و کار اینترنتی می باشد. دارنده نماد اعتماد الکترونیکی، تحت نظارت دستگاه های مسئول، ملزم به رعایت قوانین و مقررات مندرج درتعهدنامه نماد می باشد."
من هم نمی گم هر کی نماد داره یعنی از همه لحاظ اوکی هس ، ولی قوت قلب خوبی برای خرید هست
حرفتون کاملا صحیح است
و اصل کار ذات و اعتقاد به نون حلال آوردن است
ویرایش توسط hoster : May 4th, 2016 در ساعت 21:59
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)