-
عضو جدید
پاسخ : کدوم هاستینگ رو برای میزبانی سایتم انتخاب کنم؟

نوشته اصلی توسط
hegza
نمیخوام نام ببرم بنده هم مستقیم از دیتا سنتر خرید میکنم اما هستند کسانیکه معلومه رسلر نیستن. فقط یک مقدار دقت کنید متوجه میشید
از تهران/شیراز/همدان/کرمان/اصفهان و...
ممنون بخاطر نظر دادنت
-
-
May 4th, 2016 11:41
# ADS
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
devilboy09
اصلا توصیه نمیشه دوست عزیز
یکبار اکانت تست استفاده کردیم خیلی خیلی بی کیفت بود
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
AQUILA
سلام
نت افراز خیلی خوبه ، فقط گاهی رو بعضی سرورهاش لود پایینی داره که ظاهرا بخاطر اینه که سرورهاشون خارج از کشور هستند!
نیک سرور هم خوبه ، کیفیت و قیمت مناسب
بقیه رو اطلاعاتی ندارم!!
ضمنا عوامل دیگه ای مثل نوع سیستم مدیریت سایت ، نوع خدمات سایت ، پیش بینی میزان بازدید و ... رو هم ذکر کنید دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنند
داداش یه سایت جدید میخوام افتتاح کنم ،کنترل پنل هم فرقی نداره واسم
-
-
اگه دوست داشتی میتونم بهت یک اکانت تست بدم
راضی بودی با قیمیت خیلی مناسب در خدمتم
-
تعداد تشکر ها از shomalnetwork به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
دوستان اگه میشه فقط بهترین گزینه رو از لیست بالا انتخاب کنید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
shomalnetwork
اگه دوست داشتی میتونم بهت یک اکانت تست بدم
راضی بودی با قیمیت خیلی مناسب در خدمتم
والا نمیدونم داداش ،دید خوبی به رسیلر ها ندارم سایت قبلیم یکی از همین رسیلر ها به باد داد. البته توهین به شما نباشه ولی یه جورایی دیگه میترسم از رسیلر ها سرویس بخرم
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
payamkutah
اصلا توصیه نمیشه دوست عزیز
یکبار اکانت تست استفاده کردیم خیلی خیلی بی کیفت بود
اکانت تست از اسمش معلومه که برای چه کاریه !
پشتیبانی این شرکت واقعا عالیه
متخصص راه اندازی انواع سرورها و بهینه سازی سرورهای شما برای محیط هاستینگ ، انجام تنظیمات انواع کنترل پنل ها ، مجازی سازی سرورها
آی دی تلگرام : @TopAdmins
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
AQUILA
سلام
نت افراز خیلی خوبه ، فقط گاهی رو بعضی سرورهاش لود پایینی داره که ظاهرا بخاطر اینه که سرورهاشون خارج از کشور هستند!
نیک سرور هم خوبه ، کیفیت و قیمت مناسب
بقیه رو اطلاعاتی ندارم!!
ضمنا عوامل دیگه ای مثل نوع سیستم مدیریت سایت ، نوع خدمات سایت ، پیش بینی میزان بازدید و ... رو هم ذکر کنید دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنند
والا پیش بینی بازدید رو نمیتونم بگم ولی میخوام هاست حداقل تا 20 هزارتارو جواب بده
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
devilboy09
اکانت تست از اسمش معلومه که برای چه کاریه !
پشتیبانی این شرکت واقعا عالیه
دوست عزیز اکانت تست از اکانت اصلی هم باید بهتر بشه که کاربر راغب باشه برای دریافت خدمات نه اینکه اکانت تستی کیفیتش پایین باشه.
شما وقتی اکانت تست میگیرید برا چی هست؟برای اینکه خدماترو تست کنید.
وقتی کیفیت مطلوب نداشته باشه چه ارزشی داره بری هزینه کنی اکانت اصلی بگیری ببینی که باز هم کیفتش پایینه - کمی منطقی تر فکر کنید - حتما با بنده هم نظر خواهید بود.
-
تعداد تشکر ها از payamkutah به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
برای 20 هزار بازدید در روز باشید سرور تهیه کنید
ویرایش توسط devilboy09 : May 4th, 2016 در ساعت 12:04
متخصص راه اندازی انواع سرورها و بهینه سازی سرورهای شما برای محیط هاستینگ ، انجام تنظیمات انواع کنترل پنل ها ، مجازی سازی سرورها
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
payamkutah
دوست عزیز اکانت تست از اکانت اصلی هم باید بهتر بشه که کاربر راغب باشه برای دریافت خدمات نه اینکه اکانت تستی کیفیتش پایین باشه.
شما وقتی اکانت تست میگیرید برا چی هست؟برای اینکه خدماترو تست کنید.
وقتی کیفیت مطلوب نداشته باشه چه ارزشی داره بری هزینه کنی اکانت اصلی بگیری ببینی که باز هم کیفتش پایینه - کمی منطقی تر فکر کنید - حتما با بنده هم نظر خواهید بود.
اگر بخوایم منطقی فکر کنیم باید این ضرب المثل رو اینجا بیاریم که هر کسی هرچه قدر پول بده همون قدر هم آش میخوره
معمولا اکانت های تست روی یک یا دو سرور ساخته میشن ومحدودیت هایی رو روی اکانت ها اعمال میکنن(به خاطر رایگان بودن)
اگه اکانت تست مورد رضایت شما نبوده و سرعت پایینی داشته به خاطر این بوده که تعداد کاربرا روی سرور رایگان این شرکت بالاست اگه میبینید یه شرکت هاست رایگانش خیلی با سرعته به این معنی که کاربر نداره
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
-