تا کنون سر افراد بسیاری را کلاه گذاشته است و بنده نیز هم اکنون در حال پیگیری از طریق پلیس فتا و دادسرای جرائم رایانه ای هستم تا گیرش بیارم
ایمیلهایی که با آنها در خیلی از سایتها ثبت نام کرده است به شرح زیر میباشد:
rodix.ir@gmail.com
r3za.al0n3@gmail.com
شماره هایی نیز که بعضا در اختیار افراد قرار میدهد به صورت زیر میباشد که البته همیشه خاموش است و در دسترس نیست:
09117413986
09198852687
---
گول این فرد را نخورید
کلاهبردار است
---
این اطلاعات را در زیر پست خودش گذاشتم تا اگر افراد دیگری نیز توسط این فرد مورد سوء استفاده قرار گرفتند آگاه شوند و در صورت نیاز به بنده پیغام خصوصی بدهید تا راهنماییتون کنم که چگونه میتونید شکایت کنید تا این فرد پروندش سنگین بشه، تا الان به غیر از خودم دو نفر دیگر رو نیز پیدا کردم و با هم شکایت پر کردیم و اگر کسان دیگری نیز باشند مطمئنن چندین سال به دلیل ***ی و کلاهبرداری میرود زندان ...
توجه داشته باشید که این فرد از سال 2010 کارش همینه و از خیلی ها از مبلغ 200-300 هزار تومات تا 1 و نیم میلیون تومان گرفته و از اونجایی که اکثرا مبالغش کم بوده کسی پیگیری نکرده و تا حالا سر 100 ها نفر رو با همین قیمت های پایین کلاه گذاشته ...
کافیه اسم و یا ایمیل و یا شماره ای رو که براتون قرار دادم در اینترنت جستجو کن ید تا ببینید که این فرد در تمامی تالارها و انجمن ها حضور داره تا به هر طریقی بتونه افراد رو سر کیسه کنه ...
---
اگر سوالی بود من برای راهنمایی در موردش کایت علیه ایشون آمادم فقط به من ایمیل بزنید تا راهنماییتون کنم
با سپاس از مدیران انجمن
سپاسگزار میشم بذارند این پست باقی بماند تا دست افراد دروغگویی مثل این فرد رو بشه