صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 23

موضوع: نیازمند شریک با حداقل هزینه و سود بیش از 100 میلیون در کمتر از 3 ماه (بخونید کامل ضرر نداره)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : نیازمند شریک با حداقل هزینه و سود بیش از 100 میلیون در کمتر از 3 ماه (بخونید کامل ضرر نداره)

نقل قول نوشته اصلی توسط rodix نمایش پست ها
    علتش اینه بجای اینکه ما جماعت ایرانی کلا اکثریتمون هیچ وقت نمی تونیم مثبت اندیش باشیم و هر کی هر تاپیکی یا بیرون از جامعه حرفی میزنه فقط نیمه خالی لیوان رو می بینیم و سعی می کنیم فقط تخریب انجام بدیم. و صد البته به چالش کشیدن در معامله تنها توسط طرفین امکان پذیر است.
    ولی با تمام تفاسیر امیدوارم موفق باشید
    دوستان بنده تنها برای شفاف سازی اینجا هستم و زیر پست همین فرد کلاهبردار هم این اطلاعات رو میذارم تا دیگران گول این فرد رو نخورن ...
    ---
    گول این فرد را نخورید
    رضا فتحی

کلاهبردار اینترنتی
    ساکن استان مازندران، قائم شهر
    با نام های کاربری

rodix.ir

reza1987

و شاید نام های کاربری دیگر اقدام به دریافت پول از طرق مختلف، یا مستقیم یا از طریق سایتهای پارس کودرز و پونیشا و سایتهای واسطه ی دیگر میکند و بعد کاری تحویل شما نمیدهد و غیبش میزند
    تا کنون سر افراد بسیاری را کلاه گذاشته است و بنده نیز هم اکنون در حال پیگیری از طریق پلیس فتا و دادسرای جرائم رایانه ای هستم تا گیرش بیارم
    ایمیلهایی که با آنها در خیلی از سایتها ثبت نام کرده است به شرح زیر میباشد:
    rodix.ir@gmail.com
    r3za.al0n3@gmail.com
    شماره هایی نیز که بعضا در اختیار افراد قرار میدهد به صورت زیر میباشد که البته همیشه خاموش است و در دسترس نیست:
    09117413986
    09198852687
    ---
    گول این فرد را نخورید
    کلاهبردار است
    ---
    این اطلاعات را در زیر پست خودش گذاشتم تا اگر افراد دیگری نیز توسط این فرد مورد سوء استفاده قرار گرفتند آگاه شوند و در صورت نیاز به بنده پیغام خصوصی بدهید تا راهنماییتون کنم که چگونه میتونید شکایت کنید تا این فرد پروندش سنگین بشه، تا الان به غیر از خودم دو نفر دیگر رو نیز پیدا کردم و با هم شکایت پر کردیم و اگر کسان دیگری نیز باشند مطمئنن چندین سال به دلیل ***ی و کلاهبرداری میرود زندان ...
    توجه داشته باشید که این فرد از سال 2010 کارش همینه و از خیلی ها از مبلغ 200-300 هزار تومات تا 1 و نیم میلیون تومان گرفته و از اونجایی که اکثرا مبالغش کم بوده کسی پیگیری نکرده و تا حالا سر 100 ها نفر رو با همین قیمت های پایین کلاه گذاشته ...
    کافیه اسم و یا ایمیل و یا شماره ای رو که براتون قرار دادم در اینترنت جستجو کن ید تا ببینید که این فرد در تمامی تالارها و انجمن ها حضور داره تا به هر طریقی بتونه افراد رو سر کیسه کنه ...
    ---
    اگر سوالی بود من برای راهنمایی در موردش کایت علیه ایشون آمادم فقط به من ایمیل بزنید تا راهنماییتون کنم
    با سپاس از مدیران انجمن
    سپاسگزار میشم بذارند این پست باقی بماند تا دست افراد دروغگویی مثل این فرد رو بشه
    ویرایش توسط Ramin : September 12th, 2016 در ساعت 14:43 دلیل: لطفا از کلمات مودبانه استفاده فرمائید

2. تعداد تشکر ها ازBitel2 به دلیل پست مفید

عضو انجمن bahra آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    230
    تشکر تشکر شده 
    237
    تشکر شده در
    170 پست

پیش فرض پاسخ : نیازمند شریک با حداقل هزینه و سود بیش از 100 میلیون در کمتر از 3 ماه (بخونید کامل ضرر نداره)

نقل قول نوشته اصلی توسط Bitel2 نمایش پست ها
    دوستان بنده تنها برای شفاف سازی اینجا هستم و زیر پست همین فرد کلاهبردار هم این اطلاعات رو میذارم تا دیگران گول این فرد رو نخورن ...
    ---
    گول این فرد را نخورید
    رضا فتحی

کلاهبردار اینترنتی
    ساکن استان مازندران، قائم شهر
    با نام های کاربری

rodix.ir

reza1987

و شاید نام های کاربری دیگر اقدام به دریافت پول از طرق مختلف، یا مستقیم یا از طریق سایتهای پارس کودرز و پونیشا و سایتهای واسطه ی دیگر میکند و بعد کاری تحویل شما نمیدهد و غیبش میزند
    تا کنون سر افراد بسیاری را کلاه گذاشته است و بنده نیز هم اکنون در حال پیگیری از طریق پلیس فتا و دادسرای جرائم رایانه ای هستم تا گیرش بیارم
    ایمیلهایی که با آنها در خیلی از سایتها ثبت نام کرده است به شرح زیر میباشد:
    rodix.ir@gmail.com
    r3za.al0n3@gmail.com
    شماره هایی نیز که بعضا در اختیار افراد قرار میدهد به صورت زیر میباشد که البته همیشه خاموش است و در دسترس نیست:
    09117413986
    09198852687
    ---
    گول این فرد را نخورید
    کلاهبردار است
    ---
    این اطلاعات را در زیر پست خودش گذاشتم تا اگر افراد دیگری نیز توسط این فرد مورد سوء استفاده قرار گرفتند آگاه شوند و در صورت نیاز به بنده پیغام خصوصی بدهید تا راهنماییتون کنم که چگونه میتونید شکایت کنید تا این فرد پروندش سنگین بشه، تا الان به غیر از خودم دو نفر دیگر رو نیز پیدا کردم و با هم شکایت پر کردیم و اگر کسان دیگری نیز باشند مطمئنن چندین سال به دلیل ***ی و کلاهبرداری میرود زندان ...
    توجه داشته باشید که این فرد از سال 2010 کارش همینه و از خیلی ها از مبلغ 200-300 هزار تومات تا 1 و نیم میلیون تومان گرفته و از اونجایی که اکثرا مبالغش کم بوده کسی پیگیری نکرده و تا حالا سر 100 ها نفر رو با همین قیمت های پایین کلاه گذاشته ...
    کافیه اسم و یا ایمیل و یا شماره ای رو که براتون قرار دادم در اینترنت جستجو کن ید تا ببینید که این فرد در تمامی تالارها و انجمن ها حضور داره تا به هر طریقی بتونه افراد رو سر کیسه کنه ...
    ---
    اگر سوالی بود من برای راهنمایی در موردش کایت علیه ایشون آمادم فقط به من ایمیل بزنید تا راهنماییتون کنم
    با سپاس از مدیران انجمن
    سپاسگزار میشم بذارند این پست باقی بماند تا دست افراد دروغگویی مثل این فرد رو بشه
    ممنون بابت اطلاع رسانی به هم وطنان
    بله بنده تا نام ایشون رو از پست شما دیدم تنم لرزید !
    قبلا هم خودم شخصا چندین مورد از کلاه برداری های ایشون رو هم در این انجمن و هم در انجمن های دیگر دیدم
    واقعا تاسف داره که همچین کلاه برداری مدت زیادی هست در حال ادامه کار خودشه
    متاسفانه اقدامی هم توسط پلیس انجام نشده

از دوستانی که اطلاعات و تجربه همکاری و گزارش با پلیس فتا رو دارند هر چه سریع تر اقدام نمایند
    موفق باشید

4. تعداد تشکر ها از bahra به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

اعتماد سازی : دامنه مشخصی برای فروش در نظر گرفته میشه + سایت هایی که مانند نمونه خارجی برای قرار دادن محصولات برنامه نویسی هستند اکانت هایی ساخته میشه و همگی در اختیار دو طرف قرار می گیره
    قراردادی نوشته میشه مبنا بر شراکت در دامنه و فروش و مشخص سازی درآمد طرفین و .... و به صورت محضری از طرف بنده امضا و سپس ارسال برای مشارکت کننده و امضا مجدد و سپس در اختیار طرفین قرار می گیره.
    سورس تمام سیستم ها در اختیار مشارکت کننده قرار میگیره و در قرار داد ذکر میشه که حق فروش و انتقال و ... وجود نداره توسط هیچ کدوم از طرفین جز با اجازه و در سایت های مشخص شده.
    خیالتون راحت که مشابه سیستم ها وجود نداره و اگه شخصی واقعا بدونه که قرار چیکار انجام بدیم متوجه میشه که بنده کمتر از یک دهم سود رو اعلام کردم و حداقل حداقل رو گفتم.
    یعنی برای همکاری که قرار 100 میلیون سرمایه بیاره میخواهید قرارداد رو پستی ارسال کنید بدون دیدار حضوری؟ من یک rd داشتم میخواستم بفروشمش 5 جا رفتم انگشت و مهر و امضا زدم و بعدش نیروانتظامی و راهنمایی رانندگی و...اخرش هم 4 میلیون بهم پول دادند
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

6. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

با سلام
    بنده پولم رو ازش پس گرفتم
    الان براتون توضیحات رو به طور خصوصی ارسال خواهم کرد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad4u
    سلام
    متاسفانه رضا فتحی هم ار ما مبلغی گرفته تا سایت طراحی کنه و هر روز به یک بهانه ای تاخیر میندازه تو تحویل دادن پروژه

میتونم بپرسم چطور از شما کلاهبرداری کرده و چکارهایی انجام دادید برای پس گرفتن پولتون؟؟
    با سلام
    بنده ابتدا رفتم دادسرای محل زندگیم یک شکایت نامه ازش پر کردم و پرونده رو در جریان انداختم
    بعد از یافتن اطلاعات و شماره تلفن های پدرش قاضی پرونده به ما گفت اول با خودش توافق کنیم و اگر پس ندادن اونوقت اون رو دستگیر خواهیم کرد.
    بنده با پدرش تماس گرفتم و فردی رو به نیابت از خودشون فرستادن و حضوری در یکی از دفترهای اسناد رسمی کشور پولم رو دادند و من یک نامه پر کردم که شکایتم رو پس گرفتم ...

شما هم ابتدا برید و با مدارکی که دارید یک شکایت نامه در دادسرای محل زندگی خودتون پر کنید که هزینش 10 هزار تومان میشه (این رو به این خاطر میگم که پرونده براش تشکیل بشه و همه چیز قانونی پیش بره) ...
    بعد با شماره ی پدرش تماس بگیرید و بگید که پول شما رو پس بدهند ...
    همانطور که من از طریق مراجع قانونی اطلاعاتش رو به دست آوردم احتمالا شما هم اگر شکایت کنید باز همون اطلاعات رو برای شما پیدا میکنند ولی شاید کمی زمان بر باشه و از طرفی شاید قاضی پرونده این سری مستقیم دستگیرش کنه و اگه دستگیرش کنه و بره زندان پولی به شما نمیرسه پس بهتره به محظ اینکه شکایتتون رو پر کردید با پدرش تماس بگیرید و تقاضای پول بکنید و روزی هم که حضوری دارید میرید تا پول رو تحویل بگیرید اطلاعات و پروندتون رو همراه داشته باشید.
    شماره پدر رضا فتحی:
    ولی الله فتحی 09111149285

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    31
    تشکر تشکر شده 
    68
    تشکر شده در
    55 پست

مواظب معامله با این فرد باشید
    رضا.ف فردی کلاهبردار هست

هیچکدام از پروژه هایی که اینجا قرار داده وجود نداره و فقط بصورت یک صفحه استاتیک طراحی شده برای فریب کاربران

320.000 بعنوان پیش پرداخت بهشون دادیم که یکماهه یک سیستم همکاری در فروش فایل طراحی کنن ولی بعدش به بهانه های مختلف امروز و فردا کرد و آخرش هم گوشییشو خاموش کرد

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط adminn نمایش پست ها
    طراحی کاملا رایگان سایت و تحویل سه روزه
    دوست عزیز یه سایت هست به رایگان سایتی که بخوای رو سه روزه برات طراحی میکنن و نیازی نیست به اسکریپت هایی که ساختین

ببینین اینجا حتی سایت مدرسه هم سفارش دادن و رایگان با هاست رایگان تحویل گرفتن
    شرکت پرنیان طرح هست فکر میکنم،،،،، لینک زیر رو ببینین
    http://from.parniantarh.ir/showthread.php?tid=1
    من خودم دوتا سایت روی دامنه اختصاصی ازشون گرفتم(مفتی طراحی کردن) میدادم بیرون چند ملیون میگرفتن،،، یه گروه هستن میخوان به هم وطن هامون کمک کنن
    موفق باشین
    جسارت نباشه یقینا طبق چیزی که شما می فرمایید سیستم های فوق حرفه ای چند میلیونی با کیفیت رایگان طراحی میشه و در اختیار قرار میدن و قراره پس از این به بعد برنامه نویسیا دیگه بجای برنامه نویسی وب اقدام به مشاغل آزاد کنند . در کل مسلما درک لازمه این موضوع اجباری نیست برای شخصی فقط کافیه سیستم های مورد نظر رو شخص سرمایه گذار ببینه ؟؟

1- سیستم تبادل ارز الکترونیک و تبدیل واحد ارزی ( بیت کوین به ریال و وبمانی و پرفکت مانی و ....)
    2- سیستم لیچر مانند نمونه رپیدباز و mul
    و و....
    پس اینهایی که بنده اماده کردم رو رایگان تحویل میدهند خیلی خوبه.

لطفا اسپم نکنید

10. تعداد تشکر ها از rodix به دلیل پست مفید

عضو انجمن persiancoder آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    314
    تشکر تشکر شده 
    546
    تشکر شده در
    361 پست

دوست عزیز یه سایت هست به رایگان سایتی که بخوای رو سه روزه برات طراحی میکنن و نیازی نیست به اسکریپت هایی که ساختین

من خودم دوتا سایت روی دامنه اختصاصی ازشون گرفتم(مفتی طراحی کردن) میدادم بیرون چند ملیون میگرفتن،،، یه گروه هستن میخوان به هم وطن هامون کمک کنن
    موفق باشین
    علاوه بر اینکه روش اشتباهی رو برای تبلیغ انتخاب کردید. دقتتون هم پایین هست.
    الآن دارید ب عنوان سوم شخص برای شرکتی به نام " پرنیان " تبلیغ میکنید. که از قضا لوگو این شرکت هم روی پروفایلتون هست.

- - - Updated - - -

برادر
    باور کنین اسپم نیست
    اینا یه گروه هستن که جمعا 15 تا کد نویس ماهر هستن
    چند وقتی هست شروع کردن
    سایت otab.ir یه نمونه از سایت هایی هست که برای پسر عموم وحید اکرادی ساختن و بیش از 10 تا سایت در روز تحویل میدن.
    یک چک بفرمایید
    جالبه. شما دارید از تیمی حرف میزنید که توی پست اولتون گفتید اسمشون رو مطمئن نیستید و " فک کنم فلان هست "
    اما الآن تعداد اعضای تیم و نمونه کارها و تعداد پروژشون در روز هم میدونید
    طراحی قالب وردپرس | طراحی وب‌سایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
    تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@

عضو انجمن persiancoder آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    314
    تشکر تشکر شده 
    546
    تشکر شده در
    361 پست

چون خودم الان توی این گروه فعالیت دارم
    خب مشق امشب:
    صد بار بنویس پرنیان طرح. تا خوب اسم گروهی که باهاش کار میکنی یادت بمونه.
    طراحی قالب وردپرس | طراحی وب‌سایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
    تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@

13. تعداد تشکر ها ازpersiancoder به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط persiancoder نمایش پست ها
    خب مشق امشب:
    صد بار بنویس پرنیان طرح. تا خوب اسم گروهی که باهاش کار میکنی یادت بمونه.
    دوس عزیز بنده هیچی نمی گم حرفاشون رو ببینید لطفا اول می گن یک گروه هست این کار رو می کنه فلان و فلان در عرض 30 دقیقه بعد ایشون به عضویت در اومدن تا 30 دقیقه قبل عضو گروه نبودن و اطلاعات خاصی نداشتن و .... خدا چشم دوست عزیز صد بار گفتم چشم تاپیک بزن تبلیغ کن چرا تاپیک بنده رو خراب می کنید. لطفا گفتم مسئله بنده کاریه اصلا حوصله بازی با کلمات و ... رو ندارم و درگیر کارم 3 سال 15 تا سیستم تمام زندگیم شده به گفته حتما رایگان هم منتشر می کنم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

موفق باشین
    سلام
    واقعا حرفی ه زدین صحت دارد
    دقیقا باید چه کرد چون من خیلی لازم دارم
    یعنی ما دامنه خرید مکینم و بعد بشهون تیکت میدیم برامون سایت رایگان طراحی میکنند
    و اینکه تجت ورد پرس و یا سایت های اچ تی ام الی
    ممنون

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)