شما کشور مورد نظرتون چیه؟ به نظر من اول کشور و بودجه خودتون را مشخص کنید خیلی راحت میشه جای خوبی را معرفی نمود.
شما کشور مورد نظرتون چیه؟ به نظر من اول کشور و بودجه خودتون را مشخص کنید خیلی راحت میشه جای خوبی را معرفی نمود.
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
سلام. من سرور اختصاصی ندارم ولی قبلا از آلمان یک سرور اختصاصی + سرور مجازی خردم کیفیت خوبی نداشت
از رداسنیشن هم یک سرورمجازی از فرونده های هین انجمن خریداری کردم یک هفته کامل مشکل داشت و آخر سر مجبور شدم برگشت بدم
الان دو ماه هست از آقای عبید سرورمجازی فرانس خریداری کردم کیفیتش عالی هست
حتی هاستم را هم به فرانسه دیتاستر ovh انتقال دادم. به نظر سررهای ovh خیلی خوب هستن
سرورهای لیزوب هم تجربه کردم سرعت و کیفیت خوبی دارند
ovh گزینه مناسبی هست هم پینگ خوبی به ایران داره هم قیمت مناسب
برای هاستینگ و مجازی سازی سرور جداگانه باید انتخاب کنید هر دوی اینارو اگر بخواین روی یک سرور پیاده کنید قطعا هاست های شما قابل استفاده نخواهدبود
برای امر هاستینگ اصلا از هتزنر نگیرید که مناسب نیست از سرورهای ovh یا دیتاسنترهای هلندی بگیرید
ویرایش توسط yasserhost : May 19th, 2016 در ساعت 01:11
به نظر ما هم رداستیش بهتره ولی روی وی پی اس میخوایید بالا بیارید ارزش نداره
پنل اخیر اینو ببین
https://contabo.de/?show=server
خوبه سایت خوبی المانی خودش سرورداره یعنی هتزنر سرور نگرفته من وی پی اس اس اس دی قبلا داشتم ازش ارزون ترین وی بی اس ها رو در کل اینتر نت داره فقد پرت مشکل داره که معمولا از پرت پایین استفاده می کنه که پرت اجاره کنی یک سر برو ببین شاید خوست اومد
فرستاده شده از hi6210sftِ من با Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)