صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 25

موضوع: درخواست سرور مجازی بعلاوه کانفیگ مورد نیاز یک هاست

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Z.eus آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    695
    تشکر تشکر شده 
    1,115
    تشکر شده در
    839 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور مجازی بعلاوه کانفیگ مورد نیاز یک هاست

نقل قول نوشته اصلی توسط myyor نمایش پست ها
    سلام
    شرکت و ااشخاصی که حداقل دو سال سابقه کار بدون عوض کردن نام و دامنه دارند لطفا افر بدن

یک سرور جهت پشتیبانی از یک سایت پربازدید و چند سایت جانبی کم بازدید میخواستم (برای کم بازدید هم نشد هاست دارم مهم و ملاک سایت پربازدید هست)
    سایت بنده سی پی یو فقط مصرف داره و بقیه چیزاش خوبه

سیپ ی یو 4 کور نیازمندیم که حداقل نصف هر کورد اختصاصی تعلق بگیره بهمون
    رم هم 4 گیگ نیازمندیم
    فضا هم من کلا 20 گیگ نیاز دارم حتما هم میخام اس اس دی با باشه و هارد رید باشه و همینطور فضای بکاپ هم بهم بده انداره 20 گیگ و استفاده از نرم افزار بک اپ خودکار که بتونم مثلا هر 12 ساعت بکاپ خودکار بگیره (الیته بنده 20 گیگ بیشتر نیاز ندارم اما خود نرم افزارها و موارد کانفیگ و ... هم نمیدونم چقدر حجم نیاز دارن اونم لحاظ بشه من 20 گیگ کامل بعد کلیه کانفیگها و ملزومات مفید لازم دارم حتما اس اس دی و رید باشه دوباره تاکید میکنم مهمه فضای بک اپ هم بده بهم مهم نیست هارد اون چیه
    و اما کانفیگ (تمام موارد مث کنترل پنل وب سرور و .... قانونی لایسنس دار قابل اپدیت شدن باشه)
    کانفیگ رو در حد معمول مث هاستینگها که هاستدهی میکنن و کلود لینوکس میدن لازم داریم و خب چون مهمه کانفیگ در منابع سرور سرعت و لود میخواهیم خوب و اساسی باشه(شخص و اشخاص اینکاره باشن)
    فرقی نمیکنه دایرکت ادمین یا سی پنل اگر در قیمت فرقی نکنه ترجیحا سی پنل اما هر دو قیمت بدین
    وب سرور ترجیحا لایت اسپید اما اگر کانفیگ کننده کار درست باشه و کار بلد کانفیگ اپاچی+انجینکس هم قبوله
    انتی شلر انتی دیداس امنیت بالا و .... هم نیازه در صورت امکان کلودفلر هم باشه بد نیست

کلا مدیریت شده میخوایم
    یعنی اپدیت بکنه سر وقت اگر کار و مشکلی بود پشتیبانی و برطرف کنه در اسرع وقت همیشه در دسترس باشه برای هر کاری هی درخواست هزینه نکنه
    موارد امنیتی رو چک کنه هر چند وقت چک بشه ماهانه
    پنل مانیتور داشته باشه سرور

دوستان خواهشا افر الکی ندن دقیقا موارد بالا رو چه از لحاظ سرور مجازی چه کانفیگها و لایسنس ها و چه سواد و کاربلد در نصب و مانیتور (هز سه باهم)
    قیمتها خواهشا نجومی نباشه به کمترین قیمت که تمام شرایط و سابقه مد نظر داشته باشه سفارش داده میشه

فک نکنم کار و نوع فعالیت ربطی داشته باشه اما میگم سایت دانلود فیلم هست برای خود سایت نیاز داریم دوستان افر فضای سرور دانلود ندن داریم خوبشم داریم حتی اسپانسری هم ندن

پوزش بابت طولانی شدن مطلب نیت اگاه سازی از تمام موارد و خواسته ها برای بهترین افر میباشد

در اخر باز هم خواهشا افر بی ربط الکی ندن و درخدمتیم ننویسن کامل توضیح بدن دیتاسنتر سی پی یو نوع هارد قسمت لایسنسها نمونه کارها سابقه و ...

ضمنا هاست کلود لینوکس واقعا پربازدید که بتونه سی پ یو حداقل 8 گیگاهرتز بده(سی پی یو خیلی خیلی مهمه برام که واقعای باشه مقدار و دقیق بده ) با 4 تا 5 گیگ رم بعلاوه انتری پروسس بالای 100 هم میخواییم فضا اس اس دی تا 5 گیگ هم کفایت میکنه البته برای هاست واقعی پربازدید کلود لینوکس
    ضنا امکان داره قرارداد کتبی هم هر زمان خواستم تضمین بشه

ترجیحا مجازی ساز xen
    با عرض سلام و ادب خدمت شما گرامی؛

آیا تا حالا شده که از کیفیت سرور مجازی خود یا افت تدریجی کیفیت آن ناراضی باشید؟ دنبال خرید سرور مجازی ‌ای هستید که بی دردسر باشد و فقط ماهیانه تمدید کنید؟! پس ادامه‌ی متن را بخوانید!

شرکت و ااشخاصی که حداقل دو سال سابقه کار بدون عوض کردن نام و دامنه دارند لطفا افر بدن
    چهار سال سابقه

۴ هسته بدون محدودیت در اختیارتان قرار میگیرد

رم هم 4 گیگ نیازمندیم
    ۴۰۹۶ مگابایت رم اختصاصی که تا ۶ مگابایت آخرش تضمینی و اختصاصی است

دوباره تاکید میکنم مهمه فضای بک اپ هم بده بهم مهم نیست هارد اون چیه
    یک فضای بکاپ در سروری جداگانه و خارج از محیط دیتاسنتر و در کشوری دیگر در اختیارتان قرار میگیرد. سرور ساز این سرویس را به عنوان هدیه (رایگان) و لایف تایم ارائه می‌کند

و اما کانفیگ (تمام موارد مث کنترل پنل وب سرور و .... قانونی لایسنس دار قابل اپدیت شدن باشه)
    کانفیگ هم انجام می شود. لایت اسپید و تنظیمات دیگر.. که بالاترین سرعت و performance را دریافت خواهید کرد..

فرقی نمیکنه دایرکت ادمین یا سی پنل اگر در قیمت فرقی نکنه ترجیحا سی پنل اما هر دو قیمت بدین
    لایسنس قانونی دایرکت ادمین بصورت آفر ویژه برای مشتریان سرور ساز : فقط ۵۰۰۰ تومان ماهیانه

پنل مدیریت مجهزی در اختیارتان قرار میگیرد که در ادامه بیشتر راجع به آن توضیح داده شده است و تصویر هم گذاشته شده

پوزش بابت طولانی شدن مطلب نیت اگاه سازی از تمام موارد و خواسته ها برای بهترین افر میباشد
    اتفاقا خیلی کار درستی میکنید..

ترجیحا مجازی ساز xen
    مجازی ساز قدرتمند KVM است

یک سرور جهت پشتیبانی از یک سایت پربازدید و چند سایت جانبی کم بازدید میخواستم
    تعداد زیادی سرور میزبانی میکنیم که برای سایت های پربازدید استفاده می‌شوند.

دیگر توضیحات:
    در سرور ساز، کلیه سرور های مجازی یا همان VPS که مخفف عبارت Virtual Private Server است، با منابع کاملا اختصاصی ارائه می گردند. سرور های مجازی ما همگی توسط KVM مجازی سازی شده اند.

مجازی ساز KVM که مخفف Kernel-based Virtual Machine است، یکی از بهترین مجازی ساز هاست که امکان ساخت سرور مجازی با کرنل و منابع اختصاصی را می دهد.

تحویل بلافاصله بعد از پرداخت (فوری)

پنل مجهز و پیشرفته‌ای ارائه میشود که امکانات زیادی در اختیارتان قرار میدهد؛ برای مثلا امکاناتی همچون :
    تغییر پسورد سیستم عامل با یک کلیک
    وجود توزیع ها و سیستم عامل های متنوع
    امکان ریلود کردن سرور مجازی توسط کاربر در زمان دلخواه
    امکان دسترسی VNC به سرور بصورت آنلاین و تحت وب
    امکان مانت کردن ایزو توسط کاربر
    قابلیت های خاموش و روشن کردن و ری استارت سرور
    مشاهده پنهاباند مصرفی بصورت Real Time و در لحظه
    تحویل آنی سرور
    قابلیت انتخاب فضای سرور
    و..

نمایی از این پنل که در سامانه کاربری تعبیه شده:

بیست درصد تخفیف ماه اول با کد تخفیف WHT

تاپیک ما :
    ▇ ⚡ سرور مجازی + منابع اختصاصی ⚡ ▇ دایرکت ادمین ۵/۰۰۰ تومان ▇ فضای بکاپ رایگان ▇ بیست درصد تخفیف ▇ تست رایگان ▇ پنل مدیریتی مجهز

خرید سرور مجازی
    ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
    24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
    Join us on Telegram | Live Chat

2. تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    32 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Z.eus نمایش پست ها
    با عرض سلام و ادب خدمت شما گرامی؛

آیا تا حالا شده که از کیفیت سرور مجازی خود یا افت تدریجی کیفیت آن ناراضی باشید؟ دنبال خرید سرور مجازی ‌ای هستید که بی دردسر باشد و فقط ماهیانه تمدید کنید؟! پس ادامه‌ی متن را بخوانید!

چهار سال سابقه

۴ هسته بدون محدودیت در اختیارتان قرار میگیرد

۴۰۹۶ مگابایت رم اختصاصی که تا ۶ مگابایت آخرش تضمینی و اختصاصی است

یک فضای بکاپ در سروری جداگانه و خارج از محیط دیتاسنتر و در کشوری دیگر در اختیارتان قرار میگیرد. سرور ساز این سرویس را به عنوان هدیه (رایگان) و لایف تایم ارائه می‌کند

کانفیگ هم انجام می شود. لایت اسپید و تنظیمات دیگر.. که بالاترین سرعت و performance را دریافت خواهید کرد..

لایسنس قانونی دایرکت ادمین بصورت آفر ویژه برای مشتریان سرور ساز : فقط ۵۰۰۰ تومان ماهیانه

پنل مدیریت مجهزی در اختیارتان قرار میگیرد که در ادامه بیشتر راجع به آن توضیح داده شده است و تصویر هم گذاشته شده

اتفاقا خیلی کار درستی میکنید..

مجازی ساز قدرتمند KVM است

تعداد زیادی سرور میزبانی میکنیم که برای سایت های پربازدید استفاده می‌شوند.

دیگر توضیحات:
    در سرور ساز، کلیه سرور های مجازی یا همان VPS که مخفف عبارت Virtual Private Server است، با منابع کاملا اختصاصی ارائه می گردند. سرور های مجازی ما همگی توسط KVM مجازی سازی شده اند.

مجازی ساز KVM که مخفف Kernel-based Virtual Machine است، یکی از بهترین مجازی ساز هاست که امکان ساخت سرور مجازی با کرنل و منابع اختصاصی را می دهد.

تحویل بلافاصله بعد از پرداخت (فوری)

پنل مجهز و پیشرفته‌ای ارائه میشود که امکانات زیادی در اختیارتان قرار میدهد؛ برای مثلا امکاناتی همچون :
    تغییر پسورد سیستم عامل با یک کلیک
    وجود توزیع ها و سیستم عامل های متنوع
    امکان ریلود کردن سرور مجازی توسط کاربر در زمان دلخواه
    امکان دسترسی VNC به سرور بصورت آنلاین و تحت وب
    امکان مانت کردن ایزو توسط کاربر
    قابلیت های خاموش و روشن کردن و ری استارت سرور
    مشاهده پنهاباند مصرفی بصورت Real Time و در لحظه
    تحویل آنی سرور
    قابلیت انتخاب فضای سرور
    و..

نمایی از این پنل که در سامانه کاربری تعبیه شده:

بیست درصد تخفیف ماه اول با کد تخفیف WHT

تاپیک ما :
    ▇ ⚡ سرور مجازی + منابع اختصاصی ⚡ ▇ دایرکت ادمین ۵/۰۰۰ تومان ▇ فضای بکاپ رایگان ▇ بیست درصد تخفیف ▇ تست رایگان ▇ پنل مدیریتی مجهز

خرید سرور مجازی
    بسیار متشخص هستین قبلا باهاتون صحبت کردم اما گویا خودتون نمیتونین کانفیگ حرفه ای و کامل بعلاوه مانیتور انجام دهید و این رو به کانفیگرهای پارس انلاین سپردین جدا از قیمت بالاشون برای دفعه اول بدلیل عدم سواد بنده در اپدیت و مدیریت و مانیتور و اگر مشکل بودن حل مشکل دنبال شخی هستم که کاملا حرفه ای باشه که در کنار اینکه سرور رو ازشون خریداری میکنم مانیتورینگ بدن و خب هاستدهی هم داشته باشن که معلوم بشه خودشون تو این کار هستن و دست دارن و درکنار اون قیمتها بیاد پایین پشتیبانی سریعتر و بهتر و مشخصا طرف حسابت یک نفر و یک شرکته . پوزش مخام امدیوارم حمل بر بی ادبی نباشه حرفام و بسیار متشخص هستین و وقت گذاشتین چند روز پیش و تو تلگرام ده دقیقه یه ربع راهنمایی کردند

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط vpsgroups نمایش پست ها
    من بهتون پیشنهاد یک هاست پر بازدید پر مصرف می کنم - بررسیش خالی از لطف نیست - اطلاعات بیشتری خواستین تلگرام در تماس باشید

هاست پر سرعت و قدرتمند SDD گلود لینوکس مخصوص سایت های پر مصرف و پر بازدید

http://client.vpsgroups.com/announcements.php?id=54

باتشکرمدیریتویپیاسگروپ
    www.VPSi.it
    www.vpsgroups.COM
    کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
    Telegram ID: @vpsgroups
    ایدییاهو : vpsgroups_co
    پشتیبانیسریعپیامکوتاه :
    98210007203861870
    پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
    (Viber)شمارهتماسشرکتووایبر:
    +1-720-386-1870
    با تشکر اما هاست که شما معرفی کردین یک گی رم داره و احتمال سی پی یوش هم کمه و در مورد سایت ما جوابگو نیست

عضو انجمن Z.eus آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    695
    تشکر تشکر شده 
    1,115
    تشکر شده در
    839 پست

بسیار متشخص هستین قبلا باهاتون صحبت کردم اما گویا خودتون نمیتونین کانفیگ حرفه ای و کامل بعلاوه مانیتور انجام دهید و این رو به کانفیگرهای پارس انلاین سپردین جدا از قیمت بالاشون برای دفعه اول بدلیل عدم سواد بنده در اپدیت و مدیریت و مانیتور و اگر مشکل بودن حل مشکل دنبال شخی هستم که کاملا حرفه ای باشه که در کنار اینکه سرور رو ازشون خریداری میکنم مانیتورینگ بدن و خب هاستدهی هم داشته باشن که معلوم بشه خودشون تو این کار هستن و دست دارن و درکنار اون قیمتها بیاد پایین پشتیبانی سریعتر و بهتر و مشخصا طرف حسابت یک نفر و یک شرکته . پوزش مخام امدیوارم حمل بر بی ادبی نباشه حرفام و بسیار متشخص هستین و وقت گذاشتین چند روز پیش و تو تلگرام ده دقیقه یه ربع راهنمایی کردند
    نظر لطف شماست.

ما کانفیگ را خودمان (معمولا ریگان) انجام میدهیم بعضی مواقع بدلیل اینکه نیازمند صرف زمان (نسبتا زیاد) هست مثل موردی شما که گفتید میخواهید امنیت و performance تا سرحد خیلی بالایی تامین شود؛ بعضی از دوستان که مورد تائید ما هستند انجام میدهند.

به هر حال اگر هنوز تهیه نکردید میتونید با بنده در ارتباط باشید همین الان یک سرور آماده داریم که کانفیگ مناسبی دارد و پاسخ‌گوی سایت شما خواهد بود.
    ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
    24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
    Join us on Telegram | Live Chat

5. تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید

عضو انجمن morgoet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    181
    تشکر شده در
    152 پست

با عرض سلام و وقت بخیر
    پیشنهاد ایکس وی پی اس برای شما :

کانفیگ رایگان

وی پی اس 4096 مگابایت
    نوع پردازنده: Intel® XeonE5-1650
    هارد: 100GB
    رم: 4096 مگابایت
    پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
    سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک
    قیمت : 55.000 تومان
    لینک سفارش

www.Xvps.ir

------------------------------------------------------------------------------------------------------
    پشتیبانی از طریق تیکت ------- یاهو ----------------- تماس تلفنی
    ---------------
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ارائه سرور تست جهت برسی کیفیت - بازگشت وجه در صورت افت کیفیت و نا رضایتی...
    آپتایم تمامی سرور ها طی دوره فعالیت ایکس وی پی اس 100% بوده است
    پشتیبانی 24 ساعته از طریق تیکت - تماس تلفنی - یاهو مسنجر
    منابع اختصاصی - پنل مدیریت و مانیتورینگ منابع
    دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
    ارائه سرویس از 16 کشور دنیا
    ایکس وی پی اس
    021-77485724
    Telegram : @xvps_ir

عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

سلام

یک سرور جهت پشتیبانی از یک سایت پربازدید و چند سایت جانبی کم بازدید میخواستم (برای کم بازدید هم نشد هاست دارم مهم و ملاک سایت پربازدید هست)

رم هم 4 گیگ نیازمندیم
    فضا هم من کلا 20 گیگ نیاز دارم حتما هم میخام اس اس دی با باشه و هارد رید باشه و همینطور فضای بکاپ هم بهم بده انداره 20 گیگ و استفاده از نرم افزار بک اپ خودکار که بتونم مثلا هر 12 ساعت بکاپ خودکار بگیره (الیته بنده 20 گیگ بیشتر نیاز ندارم اما خود نرم افزارها و موارد کانفیگ و ... هم نمیدونم چقدر حجم نیاز دارن اونم لحاظ بشه من 20 گیگ کامل بعد کلیه کانفیگها و ملزومات مفید لازم دارم حتما اس اس دی و رید باشه دوباره تاکید میکنم مهمه فضای بک اپ هم بده بهم مهم نیست هارد اون چیه
    کانفیگ رو در حد معمول مث هاستینگها که هاستدهی میکنن و کلود لینوکس میدن لازم داریم و خب چون مهمه کانفیگ در منابع سرور سرعت و لود میخواهیم خوب و اساسی باشه(شخص و اشخاص اینکاره باشن)
    وب سرور ترجیحا لایت اسپید اما اگر کانفیگ کننده کار درست باشه و کار بلد کانفیگ اپاچی+انجینکس هم قبوله
    انتی شلر انتی دیداس امنیت بالا و .... هم نیازه در صورت امکان کلودفلر هم باشه بد نیست

کلا مدیریت شده میخوایم
    یعنی اپدیت بکنه سر وقت اگر کار و مشکلی بود پشتیبانی و برطرف کنه در اسرع وقت همیشه در دسترس باشه برای هر کاری هی درخواست هزینه نکنه

دوستان خواهشا افر الکی ندن دقیقا موارد بالا رو چه از لحاظ سرور مجازی چه کانفیگها و لایسنس ها و چه سواد و کاربلد در نصب و مانیتور (هز سه باهم)
    قیمتها خواهشا نجومی نباشه به کمترین قیمت که تمام شرایط و سابقه مد نظر داشته باشه سفارش داده میشه

فک نکنم کار و نوع فعالیت ربطی داشته باشه اما میگم سایت دانلود فیلم هست برای خود سایت نیاز داریم دوستان افر فضای سرور دانلود ندن داریم خوبشم داریم حتی اسپانسری هم ندن

در اخر باز هم خواهشا افر بی ربط الکی ندن و درخدمتیم ننویسن کامل توضیح بدن دیتاسنتر سی پی یو نوع هارد قسمت لایسنسها نمونه کارها سابقه و ...

ضمنا هاست کلود لینوکس واقعا پربازدید که بتونه سی پ یو حداقل 8 گیگاهرتز بده(سی پی یو خیلی خیلی مهمه برام که واقعای باشه مقدار و دقیق بده ) با 4 تا 5 گیگ رم بعلاوه انتری پروسس بالای 100 هم میخواییم فضا اس اس دی تا 5 گیگ هم کفایت میکنه البته برای هاست واقعی پربازدید کلود لینوکس

ترجیحا مجازی ساز xen
    سلام
    درخواستتون مقداری نادرست هست در برخی قسمت ها چند مورد متفاوت درخواست کردید.
    ولی به هر حال تیکت بدید امکان مشاوره و ارائه سرویس مدیریت شده وجود دارد:
    http://mihanwebserver.com/user/submitticket.php

هزینه حدودی (200 تا 300) هزار تومان
    ..::| بیش از یک دهه |::..

عضو دائم company_hosting آواتار ها
    myredstation.ir/ myhetzner.ir / myovh.ir/ myleaseweb.ir
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    222
    تشکر شده در
    184 پست

سلام

رم هم 4 گیگ نیازمندیم

کلا مدیریت شده میخوایم

ترجیحا مجازی ساز xen

سلام

هزینه سرویس ها

4 گیگ رم
    8000 مگا هرتز سی پی یو زئون
    4 هسته سی پی یو 1245v2
    پرت 1 گیگ
    ترافیک نامحدود
    انتی دیداس سخت افزاری

30 گیگ هارد اس اس دی رید شده

هزینه ماهانه 75 هزارتومان
    هزینه لایسنس جدا گانه = سیپنل یا دایرکتادمین ....
    سیپنل 15 دلار

هزینه مدیریت سرویس بصورت ماهانه 80 هزارتومان

درصورت نیاز درخدمتیم

با تشکر
    شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
    برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021

عضو انجمن dark_7qe آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    864
    تشکر شده در
    658 پست

سلام و عرض ادب در خدمتیم (َشرکت ثبت شده + نماد اعتماد)
    3 سال سابقه فعالیت بدون یک مورد نارضایتی
    رم 4 گیگ
    8 گیگاهرتز سی پی یو
    200 گیگ هارد
    انتی دیداس سخت افزاری
    ماهانه 60 تومان
    دایرکت ادمین رایگان
    سی پنل ماهانه 14 دلار
    مدیریت سرور ماهانه 40 تومان
    کانفیگ و راه اندازی اولیه رایگان
    http://amniran.org/submitticket.php?step=2&deptid=1
    شرکت پرتو داده امن به شماره ثبت 2324 و شناسه ملی 14003975440
    http://amniran.org شماره تماس: 02833699741-09367971313 ایدی یاهو: amniran1

عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

سلام در خدمت هستیم با این افر برای شما
    cpu : 6 core
    hdd : 100gb + 100gb backup
    ram : 10gig
    این سرور 100 هزار تومان در ماه می باشد کانفیگ ها هم ریگان انجام میشود و هزینه لایسنس ها هم وقتی خریداری شد محسابه میشود بسته به قیمت ارز دارد
    ادرس سایت ما : www.irhosting24.com
    http://irhosting24.com/customer/submitticket.php
    تیکت بزنید داخل سایت اونجا صحبت میکنیم برای این افر
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

عضو جدید vpsgroups آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    151
    تشکر تشکر شده 
    2,329
    تشکر شده در
    1,964 پست

من بهتون پیشنهاد یک هاست پر بازدید پر مصرف می کنم - بررسیش خالی از لطف نیست - اطلاعات بیشتری خواستین تلگرام در تماس باشید

هاست پر سرعت و قدرتمند SDD گلود لینوکس مخصوص سایت های پر مصرف و پر بازدید

http://client.vpsgroups.com/announcements.php?id=54

باتشکرمدیریتویپیاسگروپ
    www.VPSi.it
    www.vpsgroups.COM
    کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
    Telegram ID: @vpsgroups
    ایدییاهو : vpsgroups_co
    پشتیبانیسریعپیامکوتاه :
    98210007203861870
    پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
    (Viber)شمارهتماسشرکتووایبر:
    +1-720-386-1870
    وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور‌ مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
    پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups

عضو انجمن mobinhost.in آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    1,531
    تشکر شده در
    1,320 پست

دورد،
    تمامی موارد قابل انجام میباشد
    فردا در ساعات اداری با شرکت تماس بگیرید راهنمایی های لازی خدمتتون ارائه میشه

برای اطلاعات بیشتر لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید و یا با ما تماس بگیرید

تلفن فروش : 66570779-021
    تلفن پشتیبانی : 66573866-021

ارسال تیکت به بخش فروش
    سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
    تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)