مرسی جناب اریا
شما لطف کن با ساپورت سافت لیر یه صحبت بکن
شما یه چیزی یه جا خوندی ولی ....
این تاپیک برای بوزر ها هست نه برای ارئه دهنده ها
من نمیدونم شما بجای اینکه سرویس های خودتون رو ارتقا بدبد چرا میخواید بکوبید
حالا شما خوب خوبه هستید بقیه که دیگه بماند چی کار میکنند
-- من دلیل برای اثبات نمیبینم
من ادعا نکردم و سرور رو دارم ارئه میدم
سلام.
پوزش می خوام ولی مثل اینکه سوتفاهم شده!
بنده سرویس دهنده هستم ولی به کاربران خارجی فقط (مدتی هست فروش به کاربران جدید ایرانی قطع شده به دلایل مختلف) که البته باز هم دلیلی برای "کوبیدن" وجود نخواهد داشت!
درضمن، رشته تحصیلی و هیته کاری من شبکه و ارتباطات ماهواره ای هست (کار اصلیم) که فکر نکنم "شما یه چیزی یه جا خوندی ولی ...." توصیف مناسبی برای اطلاعاتی که بنده ارائه کردم باشه (wikipedia نسخه انگلیسی صحبت های بنده رو ارائه کردند با توضیحات بیشتر البته).
در هر حال موفق و پیروز باشید.
با تشکر.
با دروود
جناب lordVPS گرامي،
اساسا نبايد خرده اي به ديگر دوستان گرفته شود،چراكه يك انجمن جايي است براي گفتمان ،و آنهم يك انجمن تخصصي،پس نمي شود در اينجا من تنها يك ارسال بكنم و ديگران هم پشت سر من هي از من سپاسگزاري كنند!!
اگر دوستان از شما پرسش مينمايند شوندي بر "كوبيدن"شما و يا سرويس هاي شما نيست،بلكه براي اگاهي خودشان و يا مشتريان مي باشد!!و شما نيز به جاي آنكه از اين نمونه برخورد ها و و اكنش ها انجام نژدهيد،نيك است كه به پرسشها پاسخ دهيد و روشنگري بنماييد.
اگر ارمان شما تئنها ترويج كالاها و خدمتان است مي تونيد از تارنماي خودتان نيز همين استفاده را ببريد.
به نظر دیتاسنتر XLHost آمریکا هست.
هفته پیش ایمیل زیر را از دیتاسنتر دریافت کردم :
این هم نسخه اصلیکد:We have upgraded our connection to Level3 to 10Gbps. This is the first of many network upgrades coming in the next few months.
منظورشون این هست که ارتباط NOC بین XLHost و Level3 به 10Gbps افزایش یافته است، نه پورت یک سرور اختصاصی خاص !
با سلام
دوست عزیز دمو یا عکس یا اسپید تستی برای این سرویستون ارائه نمیدین؟
مشخصات سرور اصلی را میتونید ذکر کنید؟
وارز هست؟ تا چه هد به وارز اهمیت میدن؟ ddos,spam,torrent و...
با تشکر و ببخشید زیاد سوال کردم دیدم جای این سوال ها خالی هست
فرشاد جان دیتاسنترهای آمریکا جای شما نیست !( برداشت بد ممنوع )
مخصوصا دیتاسنتر های معتبری مثل سافت لایر که روی این موارد خیلی حساس هستند !
اولا آمریکا در مورد مواردی همچون Warez و Torrent و SPAM و DDoS و در کل موارد خلاف قانون سخت گیر است ثانیا خود بنده به هیچ وجه اجازه نمی دهم روی سرورهای آمریکای بنده آن هم نه برای استفاده شخصی، چنین مواردی انجام شود و به شدت برخورد می کنم. ما در حال اخذ نمایندگی از Soft Layer هستیم و به هیچ وجه دوست ندارم وجهه ما در این شرکت پایین بیاید، ضمن اینکه بنده در حال تأسیس شرکت در انگلستان هستم و مسلما در صورت بروز مشکلات حاد کپی رایت و نقض دیگر قوانین، ممکن است به دادگاه کشیده شویم و یا حداقل امتیازاتی از ما سلب شود. بنابراین همچون گذشته تخطی از قوانین بین المللی مخصوصا روی سرور آمریکا ممنوع است.
البته ما فعلا و نه برای همیشه سرور هایی برای این موارد در نقاط دیگری همچون هلند در نظر گرفته ایم...
ارادتمند، علی تقوی
آقا شرمنده من softlayer رو با leaseweb اشتباه گرفتم:ی![]()
آقا چه کشکی چه دوغی!
سرور 10 گیگ کدومه!
من الان پنج روزه که یه ویپی اس با رم 2 گیگ سفارش دادم هنوز هیچ خبری نشده!
سرور وجود خارجی نداره!
هر وقت هم زنگ میزنم به مسئول لرد وی پی یا میگه شماره اشتباه! یا موقعی هم که زنگ میخوره بر نمیداره!
البته سه بار برداشت که هر سه با هم گفت حاضره اما خبری نبود که نبود
در کل من پولمو میخوام اگه میخواید اینطوری سرور تحویل بدید می خوام صد ساله سیاه تحویل ندید!
سایتتونم که دم به دقیقه آف هستش!
مگه من مسخره ی شما هستم!
اگه سرور ندارید پس بیخودی تبلیغ نکنید.
به این کار شما میگن کلاه برداری!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)