زرين پال سرويس دهنده برتر سال 94 در جشنواره وب و موبايل ايران هست.دوستان نظرتون راجع به زرین پال چیه؟
زرين پال سرويس دهنده برتر سال 94 در جشنواره وب و موبايل ايران هست.دوستان نظرتون راجع به زرین پال چیه؟
ویرایش توسط samansystems : April 10th, 2016 در ساعت 16:28
دوستان زرین پال هم خوبه این همه بد میگید ولی امکانات خوبی ارائه میدهد ussd رایگان
کارمزد کم - ولی تسویه حساب 3 الی 4 روز طول میکشه که واقعا برای این هم کاری بکنند خوبه درسته با افزایش سطح به طلائی مدت زمان تسویه کم میشه که باید کمی خرج کنید
در کل خوبه
پی لاین هم خوبه ولی کارمزدش زیاده ولی زمان نسویه خوبه
جهان پی هم خوبه از هر لحاظ میشه گفت خوبه زمان تسویه - درگاه مستقیم - و .. واقعا خوبه
توی ایران هرچیزی بدتره ، برتر میشه
بنده قصد تخریب این سایت رو ندارم و شاید این مشکل برای من بوده ولی تیکتی که یک هفته بیشتر طول بکشه تا پاسخ بدن و همینطور همینجوری بدون برسی جواب بدن فکر نمیکنم خوب باشه
فکر میکنم پشتیبانهاشون یه سر به سویو استارت زدن
پارس پال هم بدش نیست دوست عزیز
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
بنده بدون مشکل دارم با جهان پی کار میکنم : pay.jahanpay.ir
تائید میشه جواب تیکت ها رو دیر میدن امروز تیکت بزنی فردا جواب میدن واسه ما که اینطوری بوده بعضی وقت ها هم زنگ میزدیم و پیگیری میکردیم و به جواب می رسیدیم
این درگاه مستقیم را از 50 تراکنش که باید باشه تا درگاه مستقیم بدند رو بردارند باز خوب میشه ولی هر درگاه واسط یک مشکلات خواص خودشو داره ولی باز خوبه
درود
سیباپال
پل های ارتباطی :
خیر
دامین اصلی که ست کردن pay.jahanpay.ir است
jahanpay.ir ***** هست
همه خوبن
شرایط کاری همه یکسان هست
تقریبا میشه گفت به برنامه ریزی و میزان درآمد شما بستگی داره
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)