سلام سایت خوبی دارید یکم باید روی دادن تبلیغ به سایت های مهم و تغییر قالب کار کنید
سلام سایت خوبی دارید یکم باید روی دادن تبلیغ به سایت های مهم و تغییر قالب کار کنید
موفق باشی.اگر از وردپرس استفاده می کنی پلاگین واترمارک واسه اینکه عکسات کپی رایت داشته باشه هم استفاده کن.تاریخ و اعدا هم فارسی نیست.
سایت های معروف خبری دنیا رو شما بهتر بود اول نگاه می کردی چینش تایمز یا لس آنجلس بیکر اینا جالبن.اگه اینجوری بخوای ادامه بدی یه چیزه تکراری هست.آرس اس اس رو تفکیک کن.برای سایت تولبار بساز { بخوای آشنا دارم اختصاصی می نویسه } برای سایت تبلغ متنی انجام نه تو سایت های درپیت ایرانی.تو گوگل.
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
قالب زیاد جذاب نیست ، قالب باید شیک و جذاب باشه تا مخاطب رو به طرف خودش بکشه
طرح جدیدی توش دیده نمی شه ؛ سایت خبری زیاده ، به دنبال پیاده سازی ایده جدید باشید
همین اول راه تبلیغات نزارین تو سایت !
برای بالا بردن آمار سایت باید تبلیغات گسترده داشته باشین چون سایت خبری معتبر زیاده
صداقت مهمترین ملاکه چون مثل یه شرکت می مونین ، وقتی صداقت باشه همه میان طرفتون
سعی کنید از همه کارها و قشر ها اخبار بزارید تا مخاطب شما هم همه اقشار باشن
موفق باشید
!... Security is never complete
البته من فکر می کنم قالبی که انتخاب کردید یه خوبی داره و اون اینه که ارسال مطلب توی قالبتون کم دردسره. این باعث میشه که با سرعت بالاتری بتونین مطلب بزارین و بیننده جذب کنید.
قالب های های پیشرفته ، نیاز به یه تیم خوب برای ویرایش عکس ها و مدیریت صفحه بندی داره که توی تقریباً اکثر سایت های ایرانی چنین نکاتی رعایت نمیشه و فرم سایت به هم میریزه.
واقعاممنون که وقتتون رو برای جواب دادن به من گذاشتید.منظور از ناهماهنگی اینه که همه اخبار در ردیف خبرهای روز قرار میگیره بدون بخش بندی یه قالب از راک تم گذاشتم پایین که بخش بندی عالیه داره برای اخبار.
دو قالبی که فکر میکنم بهترین باشه تو سرچهای من:
WordPress Newspaper Theme | An Advanced Newspaper Theme for WordPress
Wordpress Styles - RocketTheme Wordpress Styles Club Demo Site
قالبهای خبری معمولی:
Who’sWho Theme - Just another WordPress weblog
NewsTube
قالی برای مجله خبری:
Organic Magazine Theme
قالبهایی که میشه با ادیت کردن به صورت خبری استفاده کرد:
Traveler
WP Now Demo
از قالبهایی که لینک کردم هر کدوم رو خواستین بفرمایین که اپ کنم براتون.
موفق باشید.
تشکر.حتما خبرتون می کنم
نظرات دیگر دوستان هم راهگشاست.خواهشا ما رواز راهنماییتون بی نصیب نگذارید
سلام . دوست عزیز بهتر است از یک قالب رسمی تر استفاده کنید . همچنین بهتر بود صفحه ی وب سایت شما کمی پر محتوا تر و شلوغ تر باشد . برای مثال سايت چپق lعلميlفرهنگيlتفريحيlموزيكlد نلود نرم افزارl داستانlشعرlمطالب طنزlعاشقانهlترانهlبازي آنلاينlمقالهlجالب وخواندنيl در چپق دات كام را نگاه کنید .
مهمترین ملاک برای یک وب سایت خبری به روز بودن و کثرت خبر های اونه . برای افزایش بازدید هم سعی کنید یک بخش سرگرمی راه بیاندازید و اخبار و مطالب سرگرم کننده در آن قرار دهید . بدون شک تاثیر شگرفی را مشاهده خواهید کرد .
[LEFT]Tehran Server - Web Hosting
Tell: 0262 3222060
Mobile:0912 4225407 - Mohammadi
Mobile:0919 7030079 - Rostami
یه سایت خوب بهت معرفی می کنم
سیستمش جوملاست ولی تمپلیتش عالیه به نظرم واسه یه سایت خبری
از اینجا نگاهش کن سیستمت چون وردپرس هست تمپلیت های محدودی داره
بهتره یه تمپلیت اچ تی ام ال رو دانلود کنی تبدلیش کنی و یا اینکه از پوسته های سیستم های دیگه استفاده کنی اگه بخوای یه سایت مرجع غیر ایرانی واسه دانلود انواع تمپلیت بهت معرفی می کنم.
از این تمپلیت هایی که دو تا ساید بار داره اصلا استفاده نکن که خودتو ضایع می کنی فقط!
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
ممنون از دوستانی که وقت گرانبهاشون رو صرف مشاهده و ارائه نظر گذاشتند.
پیرو نظر دوستان طراحی قالب اختصاصی و ویژه رو شروع کردیم.
باز هم نظرات دوستان ما رو خوشحال میکنه
میگم پیرو نظراته قبلی..پادکست هوا کن ( رادیو آنلاین ) هم راه بندازی بد نیستا بعضی ها مثه من حوصله خوندن ندارن گوش میدن دی:
یه فکریم واسه خروجی آر اس اس هات بکن دسته بندی کن و یه جی اس بده ملت استفاده کنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)