دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد...
دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد...
به هر دو شماره زنگ میزنم خاموش هست گرفتی مارو
من میتونم فقط سرور مجازی هارو قبول کنم - البته اگه میخواین مثل ریسلر ها 6 ماه مفت سرویس بدم جوابم نوچ هست
خواستین خبرم کنین
09156235100
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
ما هم میتونیم در xlhost هم رسیلر ها و هم وی پی اس ها را میزبانی کنیم. در صورت تمایل پ خ بدید
شرکت شبکه گستر ساینا تلفن : 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com
سلام . تلفن اصلا خاموش نیست : 09357221958
مبلغ 150 هزار تومان هزینه ای هست که باید به من بدید به خاطر دو سال فعالیتم .
+ یه دونه لایسنس نامحدود دایرکت ادمین هم داریم .+ یه قالب دایرکت ادمین
مطمئن باشید سود بالایی این مشتری ها براتون خواهند داشت .
واگذاری به کسی هست که بخواد برا 2 سال فعالیتم بیشترین قیمت رو بدد .
به هر حال اگر مایل بودید در خدمتیم ...
هم پول بدیم هم رایگان مشتری هاتونو ساپورت کنیم! احیانا چیز دیگه نمیخواید؟؟؟
به نظر من یکم تو قیمتتون تجدید نظر کنید... اگر اینجور باشه کسی میخره! منم میفروشم :دی
کاملآً موافقم با نظر ایشونهم پول بدیم هم رایگان مشتری هاتونو ساپورت کنیم! احیانا چیز دیگه نمیخواید؟؟؟
به نظر من یکم تو قیمتتون تجدید نظر کنید... اگر اینجور باشه کسی میخره! منم میفروشم :دی
حالا چونکه میگید وقت ندارید و میخواید دیگه کار نکنید و نمی خواهید اعتبارتون زیر سوال بره من یا دیگر دوستان میتونیم به صورت رایگان این مدت حالا 6 ماه یا 8 ماه رایگان پشتیبانی کنیم
ولی این قضیه پرداخت هزینه دیگه خارج از انصاف هست
شما میخواید مشتری هاتون ازتون راضی باشن و خدایی نکرده بعداً حرفی پیش نیاد ، بعد دیگران بیان از روی لطف و ... رایگان پشتیبانی کنن و بعد یک پولی هم دستی بدن
خدایی دیگه انصاف هم خوب چیزی هست
اگر فکر میکنید من حرفم بی ربط هست یا ...
مطمعاً باشید ، کمتر کسی با این شرایط کنار میاد
تاره این سرویس های شما بیش از یک سال دیگر هزینه آن را گرفته اید و بعد از این مدت قرار هست برای دوستان سود دهی داشته باشد
خوب اگر خودشون بیان و تو این یکسال به جای این سرویس ها هاست رایگان برای دانلود بدن یا اسپانسر سایتها بشن که هم براشون تبلیغ هست و هم مشتری بیشتری گیرشون میاد
این کاری که شما میخواید کلاً یک سال از جیب خوردن هست ، تازه بعد از آن هم معلوم نیست سود دهی داشته باشه یا نه
به هر حال اگر دنبال سود و ... نیستید ما نمایندگی هاتون را میتونیم برداریم و به مدت 6 ماه رایگان سرویس دهی کنیم
ولی با اون شرایطی که شما تا اینجا در این تاپیک فرمودید کمتر آدم عاقلی میاد و قبول میکنه
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
کم لطفی میفرمائین ... اینطور که دوستان هم سرویس رایگان به مشتری های شما بدن و هم از طرفی پول به شما یکم بی مهری شماست ...
من نمیخوام بگم مبلغی نگیرین یا ندین به کسی ولی حداقل قیمت شما خیلی بالاست اونم در حالی که شما میفرمائین تاریخ صورتحساب ها همگی از چند ماه دیگه شروع میشه ...
بهتر هست با یک شرکت قرارداد ببندید
من می تونم سرویس های شما رو به یکی از شرکت های معتبر بدهم
اما چیز هایی که لازم هست
dns های شما هست، بفرمایید چه dns هایی دارید
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
ما مشکلی جهت گرفتن کاربران نداریم. فقط چند سوال!
1- قرارداد سرورها (VPS) تا چه زمانی هست؟ در صورتی که امکان پذیر باشه کلیه کاربران بدون Downtime به سرورهای خودمون باید منتقل شوند.
2- آیا لایسنس کرک هیچکدام از سایت ها استفاده می کنند یا نه؟ بطور مثال VB
3- ما فقط کنترل پنل Cpanel داریم. کنترل پنل های شما چی هستش؟
درباره مبلغ و شرایط با هم صحبت می کنیم.
آقا من با 50 هزار تومان مسئوليت را كامل مي پذيرم با اين بحث هايي كه هست
شما هم لطفا آي پي سرور هاستينگ را بدهيد تا ببينيم چه سايت هايي روي آن است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)