-
March 31st, 2016, 02:42
پاسخ : دیتاسنتر خانگی

نوشته اصلی توسط
MmDAlBoo
با سلام.
من از کاربران این سوال را دارم امید وارم جواب دهید.
دوستان ما اگر یک کیس کامپیوتر با مشخصات قوی و بالا بخریم و انرا بازکنیم و در فضای باز دارای کولر بزاریم و کسی رو در انجا قرار دهیم که همیشه کیس را چک کند
و اینترنت شرکتی که پهناباند را اخر ماه پولش را دهیم ایا امکاش هست که دیتا سنتر خانگی داشته باشیم
همیشه این رو در نظر داشته باشید که برای هر کار خاصی موارد خاصی در نظر گرفته میشه ینی اینکه کیس کامپیوتر برای انجام کارهای روزمره کلاینت در نظر گرفته شده و تمام عاملهای نرم افزاری سرور هم مناسب سخت افزار سرور ساخته شده و جنبه خدماتی داره ، عین این میمونه که بگید بجای استفاده خانگی برای کارهای روزمره میخواید بجای کیس کامپیوتر از سرور استفاده کنید
-
-
March 31st, 2016 02:42
# ADS
-
March 31st, 2016, 11:40
داداش با این اینترنت ها اشتراکی که 60 نفر رو میزارن تو یه لاین میخوای دیتاسنتر راه بندازی ؟!
باید سیستم های زد حریق ، تحویه ، .......... بخری!
باید یه سری مجوز ها بگیری
-
-
March 31st, 2016, 16:45
-
-
March 31st, 2016, 16:59
عضو جدید
سلام
دیتاسنتر خانگی فکر نکنم ایده جالبی باشه
چرا که هزینه های زیاد هم در بر میگیره
از دیتاسنتر های ایرانی استفاده کنید به صرفه تره
-
-
March 31st, 2016, 17:31
عضو انجمن
خیلی خوبه برای یادگیری و ارتقاع سطح دانش . فقط استفاده تجاریش با توجه به قیمت پهنای باند ایران و عدم وجود پایداری مقرون به صرفه نیست.
سعی کن انجام بدی و استفاده شخصی داشته باشی ..
-
-
June 24th, 2016, 17:16
سلام. یه چند وقتی میشه که این سوال ذهنمو درگیر کرده. من واسه اموش میخوام دیتا سنتر خانگی بزنم. لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره درمیون بذاره
-
-
June 24th, 2016, 17:35

نوشته اصلی توسط
persiancoder
درکل همون خیر که دوستمون گفت.
اما به چندین از پیش نیاز ها که برخی در خانه امکان پذیر نیست اشاره میکنم:
- تهیه پورت حداقل 1Gbps با آپتایم 100% <-- حداقل این مورد در خانه غیرممکن هست
- سرور قدرتمند با هارد ssd و رم حداقل 128gb
- سرور قدرتمند دوم با عنوان سرور پشتیبان
- برق اضطراری و ...
درود
حتما پورت نباید 1 گیگ باشه.
پورت 100 مگ هم باشه خوبه.
این مواردی که شما عرض کردید برای یک دیتاسنتر اعظیم هست.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2016, 17:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MmDAlBoo
با سلام.
من از کاربران این سوال را دارم امید وارم جواب دهید.
دوستان ما اگر یک کیس کامپیوتر با مشخصات قوی و بالا بخریم و انرا بازکنیم و در فضای باز دارای کولر بزاریم و کسی رو در انجا قرار دهیم که همیشه کیس را چک کند
و اینترنت شرکتی که پهناباند را اخر ماه پولش را دهیم ایا امکاش هست که دیتا سنتر خانگی داشته باشیم
شما حتی اگر سیستم های خوبی تهیه کنید و به خوبی مدیریت کنید، باز هم با مشکل پهنای باند و افت سرعت و ... مواجه میشید
اول اینکه اینترنت خانگی ایران به قدری گرون هست که اصلا امکان نداره این مورد رو احیا کنید
در ثانی، اینترنت به قدری اختلال و قطعی داره که سایت های روی سرور شما روزی چند بار داون میشه
دیتاسنتر ها بوسیله ماهواره، به صورت اختصاصی اینترنت دارند که مستقیم به ماهواره جهانی و ملی متصل میشن با پورت 1 گیگابیت. که در دیتاسنتر های ایرانی ماهواره های معمولی تهیه میشه و هر ماهواره برای 10 سرور قرار داده میشه که در نهایت میشه پورت 100 مگ . لبته اگر اورسل نکنند برای پورت !!
در حال حاضر برای ماهواره باید مجوز بگیرید و فکر نمیکنم به سادگی مجوز بهتون داده بشه
-
-
June 24th, 2016, 18:06
عضو انجمن
شما یک سرور خانگی درست کن و برای استاده شخصی نهایت چندتا از دوستان ایم مورد برای یاد گرفتن خیلی خوب هست . از چی می ترسید خیلی از این قول های عزیم از همین پروژه های خانگی شروع شدند .
-
-
June 24th, 2016, 18:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
OmidX
دوست عزیز ، اولا ک راه اندازی هاستینگ طبق قوانین سازمان تنظیم مقررات رادیویی خلاف قوانین سرویس دهنده های اینترنت خانگی هست ، در ثانیه حتی اگر خلاف قوانین هم نبود ، بازم نمیشد و صرفه اقتصادی نداشت ، کمی بیشتر تحقیق کنید .
جالب هست ک ب پست بنده توجه نکردید ، متن اصلیش رو میزارم بخونید :

متن فوق در تمام ISP های داخلی صادق هست.
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید