درود
همکاران و دوستانی که این به نحوی از این سایت استفاده کرده اند و در حال حاضر درگاه واسط بین المللی دارند و کاملا آن را تایید می کنند اعلام نمایید ما نیز استارت بزنیم
همکاران و دوستانی که این به نحوی از این سایت استفاده کرده اند و در حال حاضر درگاه واسط بین المللی دارند و کاملا آن را تایید می کنند اعلام نمایید ما نیز استارت بزنیم
سلام ببخشید فرقش با این سایت ایرانی چیه ؟
https://payment24.ir
ضمن اینکه این سایت داخلی هم برای خرید کالا هست
http://shipway.ir
کلاً سایتهای زیادی وجود داره اما چطور میشه بهشون اعتماد کرد ؟
قوانینشون به چه شکل هست ؟
خسته نباشه این FarhadExchange
خب برادر من پرفکت مانی و بیت کوین و اینا که حسابشم داشته باشی همینطوری الکی و رایگان و بدون هیچ دردسری میتونی از مشتری پول بگیری
کسی که میخواد پرفکت مانی از مشتری بگیره درگاه نمیخواد که، ایدی حسابشو میده براش بریزن.
تو پرفکت مانی هر انتقال کارمزدی داره (حساب معمولی 2 درصد، حساب وریفای شده 0.5 درصد) بقیه سیسمتها رو نمیدونم.
که احتمالاً این مورد هم به مذاق دوستان FarhadExchange خوش اومده که تصمیم گرفتن این لطف رو در حق کاربران بکنن : )))) و وسطش یه کارمزدی هم خودشون بگیرن
این فرهاد اکسچنج اگر یوزر داره اینجا لطفا آدرسش رو بدید.
سایتش فکر کنم مشکل داره و ایمیل نمیره و توی سایت پشتیبانی هم همینطور.
میشه اطمینان کرد بهشون؟
چه خوب شما ازشون درگاه دارید ؟
- - - Updated - - -
تلفنی صحبت کردم باهاشون به زودی اوکی میشه و کامل میشه ولی اگه میخوای وریفای کنی راه دیگه ایی هم دارن .
- - - Updated - - -
قربون شکلت برم من ما نوشتیم درگاه نگفتیم انتقال مستقیم .
با تشکر .
طراحی قالب وردپرس | طراحی وبسایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)