لیچ و تورنت باز هست؟
لیچ و تورنت باز هست؟
dl4.ir , Obux.ir , rtrshop.ir برای فروش, همه سایتها دارای رنک در الکسا میباشند. تعداد بک لینک مناسبی را دارند
dl4.ir بک لینکهای فعال بسیاری دارد که گزارش piwik آن موجود است.(روزانه حداقل 40 مراجعه برای دانلود)
سلام بسته سوم خریداری شد
یه تیکت زدم لطفا جواب بدین ممنون
سلام دوست گرامی
سپاس از انتخابتون
به تیکت شما پاسخ دادم لطفاً مسائل مربوط به پشتیبانی را از طریق سایت پیگیری کنید.
سپاس
- - - Updated - - -
بله دوست گرامی مشکلی از بابت تورنت و لیچ بصورت عمومی وجود نداره اما بخاطر کپی رایت ممکن هست Abuse داشته باشید که از طریق تیکت میفرستیم و در مدت تعیین شده باید مشکل را رفع کنید
اومدم برم تو همین سایت تا سفارش بدم ، بعد دیدم ثبت نام نمیشه و میگه این ایمیل از قبل وجود داره ، خلاصه لاگین شدم و یه بررسی کردم تیکت هارو و متوجه شدم سه سال پیش ازشون سرور مجازی گرفته بودم و خیلی هم عالی بودش.دمشون گرم
| - ( سابقه کار 58 سایت رتبه 2 و 3 رقمی الکسا ) - |..** طراحی و بهینه سازی وب سایت شما **..بیش از 9 سال سابقه درخشان پـــــــــــــو نـــــــــــــیـــــــــش وبــــــــــــــــــ
با عرض سلام و خسته نباشید
امکانش نیست شش ماهه یا یک ساله سفارش بدیم؟
متاسفانه در حال حاضر نه سرور لاگین میشود و نه سایت شما بالا می آید
دوست گرامی همانطور که میدانید بخشهایی از سایت تکمیل نشده و در حال انجام تغییرات هستیم سعی ما بر این است که با کمترین مشکل روبرو شویم.
الان میتوانید از بخش حساب کاربری، سرور خود را بررسی کنید و در صورت نیاز به کمک مانند همیشه پاسخگوی شما خواهیم بود
در مورد پشتیبانی میتوانید از طریق شماره تماسهایی که در همین تاپیک درج شده تماس بگیرید تا بررسی کنیم
- - - Updated - - -
بله دوست گرامی مشکلی از بابت پرداخت یک ساله وجود نداره.
بعد از انتخاب سرویس و سفارش تیکت بفرستید تا فاکتور را اصلاح کنیم
همچنین در پرداختهای یک ساله 2 ماه بصورت رایگان به شما تعلق میگیرد (هزینه 10 ماه را پراخت میکنید)
ویرایش توسط persian.developer : March 22nd, 2016 در ساعت 20:53
درود یک سفارش ثبت و پرداخت شد
منتظر دریافتیم و تست سرویس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)