کلا سایت با هر مضمونی در ایران یا حرام است یا در آینده حرام می شود.
و سرنوشتی همانند درگاه های واسط که میلیونی هزینه کردند به امید سود بلند مدت دچارتون میشه.
کلا سایت با هر مضمونی در ایران یا حرام است یا در آینده حرام می شود.
و سرنوشتی همانند درگاه های واسط که میلیونی هزینه کردند به امید سود بلند مدت دچارتون میشه.
طراحی قالب وردپرس | طراحی وبسایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@
بی احترامی به جمع نباشه اما عزیز اگه می خواهی سایت فیلم آنلاین بزنی و ازش درآمد داشته باشی فقط "پ و ر ن" جواب میدهد. آیپی خورش زیاده. فقط تو ایران نباش چون بگیرند اعدامت میکنند و درمابقی موارد مشکلی نیست.![]()
من یه چند وقت می خواستم که این کار رو بکنم ولی به این نتیجه رسیدم که سایت فیلم همش دردسر هست.
در حالت کلی وقتی فکری به ذهنتون خطور کرد اول ببینید رقباتون چقدر سابقه و قدرت دارند بعد به امکانات خودتون نگاه کنید . بزرگترین چالش هر کسب کار نوپا استراتژی موفق فروش و بازاریابی در رقابت با رقباست .
در مورد فیلم رقیب بسیار قدرتمند و امکانات فراوانه .
سایت فیلم اگر سنجیده جلو بری کاربر ثابت جذب میشه و در صورت شیلتر شدن هم میشه گفت براش چندان ضرری نداره فقط بحث موارد قضائی و ... هست در مورد سایت فیلم آنلاین منابع نیاز هست و تبلیغات گسترده چون رقبای قویی هستن خود بنده نیز دقیقا میخواستم یک سایت اشتراک گزاریراه اندازی کنم که بنا به دلایل شخصی و سرمایه نشد به طوریکه دامنه ملی نیز تهیه شد که به جرات میشه گفت بهتر از این دامنه که ما ثبت کردیم شاید موجود نباشه به هر حال نیاز به پشتکار هست البته در هر کاری و برنامه ریزی
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)