با سلام
قبل از هرچیزی بگم که بنده از سال 2009 تا الان از هاست های پربازدید داخلی زیادی سرویس گرفتم و تست کردم که روی هیچکدام بیش از 3 ماه نموندم که برای رعایت حقوق این دوستان من از جایی اسم نمیبرم ...
سابقه نداشته 1 ماه بدون مشکل از یک هاست داخلی استفاده کنیم بهترینش هاست دی ال بود ( 4 سال قبل با هاست کانادا ) که اونم در روز با ارور nginx مواجه میشدیم ولی مشکل جدی نداشت
چون نیاز به پربازدید بوده از اینها انتخاب کردیم . متاسفانه از سرورهای 64 هسته ای تا 8 هسته ای انواع سرویس دهنده ها رو تست کردیم 99 درصد مشکل Overload با همون لود بالای سرور و چند برابر هسته که افت سرعت در بازگشایی سایت رو در پی داره در همه اینها مشاهده کردیم
بطور مثال میخواستم بدونم از نظر شما دوستان که هاست ارائه میکنید و همه اینکاره اید لود 45 و 60 برای یک سرور 8 هسته ای نرماله ؟؟؟ در شرایطی که حمله ای هم روی سرور وجود نداره و ناگهانی لود تا 60 میره بالا و برمیگرده روی 10 !!؟
حالا اینا به کنار ... من سوالم اینه مگه چقدر باید از یک سرور 8 هسته ای درامد داشت که اینقدر سایت میبرید روی سرورهاتون ؟ مگه شما ماهی چقدر هزینه میکنید برای یک سرور خارج از رده 8 هسته ای از دیتاسنتر هایی مثل هتزنر و OVH و ... ؟ و چند سایت باید میزبانی بشه روی این سرور ؟ بنده ماهی 80 میدادم برای یک هاست با سرور 8 هسته و رم 4 و i/o هشت مگ در حالی که همه اینها ظاهرا فقط اسم و عدد بودن و مصرفشون روی ماکزیمم بودن همیشه !! حالا با ماهی 10 دلار از یک هاست خارجی هاست گرفتم رم 1 گیگ هست ولی به ندرت به نصف میرسه !!! در حالی که در هاست اشتراکی داخلی 4 گیگ و 6 گیگ جوابمونو نمیداد !! مقدار I/O هم 1024 هست ولی همیشه مصرفش روی 0 هست در حالی که در هاست داخلی روی 8 مگ کم میاورد و پر بود !! در هاست خارجی مقدار SWAP روی 0 اما در هاست داخلی بین 99 تا 60 متغیر !!! Down تایم و ... که دیگه بماند و ارورهای 503 به دلیل لود بالا و ارورهای Down شدن وب سرور و عدم ارتباط به دیتابیس و ... که همه تاثیر منفی در سئو و رنک گوگل میگذاره
ایا مقدار 1 گیگ ایرانی با 1 گیگ حارجی متفاوته از نظر دوسنان ؟ و اینکه 1 گیگ رم خارجی معادل 6 گیک رم داخلیه ؟
چرا یک سرویس دهنده حرفه ای در ایران وجود نداره که لود سرورش واقعا نرمال باشه ؟ تنها سرویس دهنده ای که دیدم رعایت میکنه ****** هست که اونم قیمتاش خدا تومنه
واقعا چرا افرادی که در ایران هاست ارائه میکنند این موارد رو رعایت نمیکنند و خیلی ببخشید اما هیچ استانداردی رعایت نمیکنید ؟ این چند ساله برام سواله واقعا چرا ؟