صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 30

موضوع: فروش ویژه سرور مجازی به مناسبت عید نوروز *** از چهار کشور آمریکا - انگلیس - هلند - آلمان ***دارای نماد اعتماد الکترونیکی*** منابع اختصاصی - از 5 د

عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض فروش ویژه سرور مجازی به مناسبت عید نوروز *** از چهار کشور آمریکا - انگلیس - هلند - آلمان ***دارای نماد اعتماد الکترونیکی*** منابع اختصاصی - از 5 د

با سلام خدمت شما
    از 5 دیتاسنتر معتبر جهان و 4 لوکیشن

که به شرح زیر است

ردیف نام دیتاسنتر کشور شهر
    1 Enzu United State America Illinois - Chicago
    2 Psychz United State America Texas - Dallas
    3 RapidSwitch United Kingdom London
    4 Ecatel Netherlands Amsterdam
    5 Myloc German Dusseldorf

و اینبار برای اعتماد سازی بیشتر دارای نماد اعتماد الکترونیکی و درگاه پرداخت اختصاصی و شماره دفتر فروش ...

اما افرهای ویژه ما برای شب یلدا

پلان 1
    پلان 2
    پلان 3
    پلان 4
    CPU 1 هسته و 1000 مگاهرتز اختصاصی 2 هسته و 1500 مگاهرتز اختصاصی 2 هسته و 2000 مگاهرتز اختصاصی 4 هسته و 3000 مگاهرتز اختصاصی
    Ram 1024 مگابایت اختصاصی 1536 مگابایت اختصاصی 2048 مگابایت اختصاصی 4096 مگابایت اختصاصی
    HDD 40 گیگ 50 گیگ 60 گیگ 80 گیگ
    Port 1 گیگابیت بر ثانیه 1 گیگابیت بر ثانیه 1 گیگابیت بر ثانیه 1 گیگابیت بر ثانیه
    B.W نامحدود واقعی
    نامحدود واقعی
    نامحدود واقعی
    نامحدود واقعی
    IP 1 1 1
    قیمت ماهیانه 14500 تومان برای تمامی لوکیشن ها 17500 تومان برای تمامی لوکیشن ها 21000 تومان برای تمامی لوکیشن ها 31000 تومان برای تمامی لوکیشن ها
    لینک خرید امریکا
    انگلیس
    هلند
    المان
    امریکا
    انگلیس
    هلند
    المان
    امریکا
    انگلیس
    هلند
    المان
    امریکا
    انگلیس
    هلند
    المان

*** برای تست پینگ و دریافت ایپی به بنده پیام خصوصی بدید و یا همیجا بگید تا براتون پیام خصوصی بکنم
    *** در صورتی که پلان سفارشی شده یا همان کاستوم را دارید در همین تاپیک بفرمایید تا براتون تخمین قیمت زده شود
    *** تمامی قیمت ها و افر ها تا زمانی که ارز تغییر چندانی نکند به همین منوال باقی خواهد ماند و تغییر نخواهد کرد

----------------------------------------------------------------------------

سوابق کاری ما رو می تونید با سرچ کردن در همین سایت ( وب هاستینگ تالک) پیدا بکنید

ولی در حالت کلی گروه ما بیشتر از 5 سال سابقه فعالیت در این سایت بدون داشتن حتی یک مشتری ناراضی دارد

در صورتی که اکثر کسانی که وارد این حرفه می شوند بعد از 3 ماه تاپیک اختلاف برای این افراد ایجاد می شوند

----------------------------------------------------------------------------

** مجازی سازی سرور های جدید با وی ام ویر ESXi 5.5 انجام گرفته (به دلیل مشکلات و باگ هایی که وی ام ویر 6.0 داشت به وی ام ویر 5.5 مهاجرت کردیم)
    بجز سرور المان که با KVM مجازی سازی شده است
    ** تمامی سرویس ها داری 3 ساعت تست رایگان جهت ارائه کیفیت سرویس ها می باشند

***** لطفا در صورتی درخواست سرور تست لطفا تیکت بزنید و حتما موارد زیر را در تیکت ذکر بفرمایید
    1 - پلان مد نظر جهت تست
    2 - لوکیشن مد نظر جهت تست
    3 - سیستم عامل مد نظر برای تست

** تمامی سرویس ها تا 1 هفته قابلیت برگشت وجه به صورت کامل می باشد
    ** انواع کانفیگ ها رایگان می باشد
    ** برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید

شماره موبایل : 09146922765
    شماره دفتر : 33365263 - 041
    ساعات پاسخگویی دفتر فروش : 9 صبح الی 9 شب

Email : hamed.madadian@gmail.com
    Ticket : http://vpsco.ir/submitticket.php
    حامد مددیان
    با تشکر

به تاپیک قبلی ما نیز سر بزنید

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=156718
    http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=150654
    http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=144954
    ویرایش توسط hpnn.wm : March 5th, 2016 در ساعت 11:48

2. تعداد تشکر ها از hpnn.wm به دلیل پست مفید

3. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی به مناسبت عید نوروز *** از چهار کشور آمریکا - انگلیس - هلند - آلمان ***دارای نماد اعتماد الکترونیکی*** منابع اختصاصی

نقل قول نوشته اصلی توسط j0k3r نمایش پست ها
    تیکت کردم !

***** لطفا در صورتی درخواست سرور تست لطفا تیکت بزنید و حتما موارد زیر را در تیکت ذکر بفرمایید
    1 - پلان مد نظر جهت تست

نقل قول نوشته اصلی توسط irist نمایش پست ها
    سلام.رم 4 با هارد 200 لازم دارم.
    توی آفرهاتون هارد بالا نبود.
    اگه هاردش 200 بود و 30ت بود آفر رم چهار رو میگرفتم الان.
    اما رم بالا ندارید.
    مجازی ساز هم رایگان ارائه میدین؟
    کانفیگ دایرکت ادمین به صورت کامل برای هاستینگ انجام میدین؟رایگان؟
    بهترین لوکیشن که گفتین برای هاستینگ کدوم بهتره؟
    سرعت لود و اورسل نبودن و همچنین پشتیبانی و کیفیت و آپتایم خیلی مهمه.
    من دیروز با یکی از دوستان صحبت کردم و قرار بود امروز ازش خرید کنم.اما اتفاق تاپیک شمارو دیدم.
    رم 6 هارد 100 با امکاناتی که میخوام از آلمان رو 30ت بهم گفت.نماد هم داشت.
    ماکه از همه جا تست کردیم گفتم بگم آفر خوب برای ما چی دارید؟واسه هاستینگ میخوام.یک آفر خوب که کلا مشتری شم برای من ارسال کنید.لایسنس دایرکت ادمین هم آماده دارم.
    پ.خ کنید یا ایمیل کنید iedb.team@gmail.com
    ببینیم بلاخره از کدوم یکی میتونم بگیرم.
    با سلام خدمت شما دوست گرامی
    1 - در مورد رم 4 و هارد 200 گیگ ما خدمتتون می تونیم 40 تومن تقدیم بکنیم اونم به صورت افر (قیمت واقعیش کمی بیشتر هست)
    کلا برای کاستوم کردن پلان ها بهتره پلان مد نظرتون رو به ما بگید تا براتون قیمت داده بشه
    2 - متوجه منظورتون در مورد "مجازی ساز هم رایگان ارائه میدین؟" نشدم !! لطفا واضح تر بفرمایید
    3 - کانفیگ دایرکت ادمین هم براتون به صورت رایگان انجام می شه
    4 - اصولا بهترین لوکیشن برای سیستم های هاستینگ المان هست با توجه به پینگ پایین و سرعت لود بالایی که این لوکیشن نسبت به ایران داره
    5 - درمورد اورسل و ... هم باید خدمتتون عرض بکنم سرور های المان ما کاملا با kvm مجازی سازی شده و مشکلی از این بابت نداریم
    در مورد پشتیبانی هم تقریبا می تونیم بگیم اکثر تیکت ها در کمتر از 4 ساعت پاسخ داده شده اند
    6 - در مورد افر رم 6 از اونجایی که ما کاملا منابع رو اختصاصی می گیریم و از مثلا دیتاسنتر "هتزنر" هم نمی گیریم برای ما یه همچین افر مقدور نیست
    من در خدمتتون هستم
    یک نسخه از همین پست بهتون ایمیل شد

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    70
    تشکر تشکر شده 
    65
    تشکر شده در
    57 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی به مناسبت عید نوروز *** از چهار کشور آمریکا - انگلیس - هلند - آلمان ***دارای نماد اعتماد الکترونیکی*** منابع اختصاصی

من 8 vps از vpsco گرفتم . عادت ندارم بیخودی تعریف کنم .ولی باید بگم که سرویس هاشون حرف نداره اگه هنوز تصمیم نگرفتید و سردرگم هستید در انتخاب سرویس دهنده دقیقا مثل خودم که قبلا اینطور بودم یکبار اینجارو انتخاب کنید پشیمون نمیشید

عضو جدید ahmadatom آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    31
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    12 پست

سایتتون باز نمیشه ، چک کنید

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط behtash007 نمایش پست ها
    من 8 vps از vpsco گرفتم . عادت ندارم بیخودی تعریف کنم .ولی باید بگم که سرویس هاشون حرف نداره اگه هنوز تصمیم نگرفتید و سردرگم هستید در انتخاب سرویس دهنده دقیقا مثل خودم که قبلا اینطور بودم یکبار اینجارو انتخاب کنید پشیمون نمیشید
    ممنون از شما دوست من

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadatom نمایش پست ها
    سایتتون باز نمیشه ، چک کنید
    بله دوست من در دست تعمیر هست لطفا کمی صبر بفرمایید
    ممنون از شما

- - - Updated - - -

الان سایت در دسترس می باشد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    12 پست

عزیز با رم 512 هم موجود هست ؟ من البته شاید رم بیشتری نیاز داشته باشم ولی باید تست کنم ، ویندوز هم میخوام. چون توی همین فروم از یک نفر گرفتم ولی متاسفانه هر دفعه از من کلاهبرداری شده برای همین من اصلا نمیدونم که کند بودن سرور های قبلی من به خاطر رم هاشون بوده یا کلا مشکل داشتن و منو الکی دست به سر میکردن به بهونه پایین بودن رم . امکانش هست با رم 512 تست کنم و اگر به نظر کم اومد ، 1 گیگ و 1.5 هم امتحان کنم ؟ تشکر

عضو جدید ahmadatom آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    31
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
    ممنون از شما دوست من

بله دوست من در دست تعمیر هست لطفا کمی صبر بفرمایید
    ممنون از شما

- - - Updated - - -

الان سایت در دسترس می باشد
    امکان دادن سرور تست هست؟
    اگه امکان سرور تست نیست لطفا از هر 4 سرور ، آی پی برای تست بدین
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط qozmyox نمایش پست ها
    عزیز با رم 512 هم موجود هست ؟ من البته شاید رم بیشتری نیاز داشته باشم ولی باید تست کنم ، ویندوز هم میخوام. چون توی همین فروم از یک نفر گرفتم ولی متاسفانه هر دفعه از من کلاهبرداری شده برای همین من اصلا نمیدونم که کند بودن سرور های قبلی من به خاطر رم هاشون بوده یا کلا مشکل داشتن و منو الکی دست به سر میکردن به بهونه پایین بودن رم . امکانش هست با رم 512 تست کنم و اگر به نظر کم اومد ، 1 گیگ و 1.5 هم امتحان کنم ؟ تشکر
    متاسفانه ما نمی تونیم رم زیر 1 گیگ بدیم
    اما برای اینکه سرتون کلاه نره حداقل از طرف ما
    می تونم براتون 3 تا راه حل از طرف خودمون براتون ارائه بدم

1 - ما 3 ساعت سرور رو برای تست خدمتتون تقدیم می کنیم شما می تونید کیفیت سرور رو در این سه ساعت بسنجید
    2 - بعد از 1 هفته در صورت هرگونه نارضایتی بدون هیچ پرسشی براتون مبلغ رو برگشت بزنیم
    3 - در صورتی که بعد از 1 هفته شما با داشتن دلیل می تونید تمامی هزینه خودتون رو از ما بخوایید

در ضمن نیازی به نگرانی از بابت مبلغ و ... نیست ما بخاطر 14.5 تومنی که از شما می گیریم نیازی به کلاه برداری و ... نداریم
    اعتباری که در این 5 سال برامون اومده رو به خاطر این مبلغ ناچیز از دست نمی دیم

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadatom نمایش پست ها
    امکان دادن سرور تست هست؟
    اگه امکان سرور تست نیست لطفا از هر 4 سرور ، آی پی برای تست بدین
    بله امکان تست هست قربان فقط کافی هست در سایت ثبت نام بکنید و برامون تیکت بفرستید
    حتما و حتما در تیکت موارد زیر رو ذکر بکنید تا سریعا خدمتتون تقدیم بشه

1 - پلان مد نظر جهت تست

در مورد ای پی ها هم براتون ای پی تست پ.خ شد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    12 پست

عزیز یک وقت سو تفاهم نشه ولی خیلی ها همین جا هستند ، 14 تومن که جای خود ، برای مبالغ کمتر هم دست به هرکاری میزنند.
    لطفا اگر میشه آیپی های سرور هارو بهم ارسال کنید . مابقی رو از طریق تیکت در ارتباط خواهم بود

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    باسلام
    مایل هستم در صورت امکان یک سرویس رم 1536 مگابایت از هلند یا انگلستان به عنوان تست برای بنده ارسال بفرمایید
    اگر کاربرد مورد نظر و داشت سرور به مدت طولانی تمدید خواهد شد
    همانطور که گفته شد برای تست لطفا در سایت ثبت نام بکنید و برامون تیکت بفرستید

1 - پلان مد نظر جهت تست

نقل قول نوشته اصلی توسط qozmyox نمایش پست ها
    عزیز یک وقت سو تفاهم نشه ولی خیلی ها همین جا هستند ، 14 تومن که جای خود ، برای مبالغ کمتر هم دست به هرکاری میزنند.
    لطفا اگر میشه آیپی های سرور هارو بهم ارسال کنید . مابقی رو از طریق تیکت در ارتباط خواهم بود
    خیلی ها خیلی جا ها تاپیک اعتراض دارند یا تاپیک فروششون پر از اعتراض هست
    ولی ما نداریم - خیلی ساده می تونید توی گوگل و همینجا از سرچ استفاده بکنید

ما بهتون راه حل های اعتماد رو گفتیم ولی شما گفتید "خیلی کارها برای 14 تومن می کنند" و هیچ دلیل و منطقی برای حرفتون نفرمودید
    در هر صورت ما رم زیر 1 گیگ ارائه نمی دیم در صورت تمایل می تونید از طریق سایت برای تست بهمون تیکت بزنید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
    با سلام خدمت شما
    همانطور که گفته شد برای تست لطفا در سایت ثبت نام بکنید و برامون تیکت بفرستید

1 - پلان مد نظر جهت تست

خیلی ها خیلی جا ها تاپیک اعتراض دارند یا تاپیک فروششون پر از اعتراض هست
    ولی ما نداریم - خیلی ساده می تونید توی گوگل و همینجا از سرچ استفاده بکنید

ما بهتون راه حل های اعتماد رو گفتیم ولی شما گفتید "خیلی کارها برای 14 تومن می کنند" و هیچ دلیل و منطقی برای حرفتون نفرمودید
    در هر صورت ما رم زیر 1 گیگ ارائه نمی دیم در صورت تمایل می تونید از طریق سایت برای تست بهمون تیکت بزنید
    مخاطب بنده در اون قسمت شما نبودید ، منظورم افراد دیگری بود که در همین سایت از این جور کار ها میکنند ، دلیل و منطقشم میتونید به یک سری از تاپیک ها سر بزنید ، بعضی هاشون که دیگه خیلی جالبه ، در کل منظورم به شما نبود.
    من همون رم 1 میخوام الان ، فقط آیپی هارو میشه برای تست پینگ اینجا بدید یا اونم تیکت ؟ تشکر

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)