سلام
من شمسی سازی را انجام دادم ولی مشکلی که داره تاریخ همه صورتحساب ها را به روز نشون میده. کمک کنید
گفتین 5 نسخه رایگان میدین آیا شامل من میشه؟
سلام
من شمسی سازی را انجام دادم ولی مشکلی که داره تاریخ همه صورتحساب ها را به روز نشون میده. کمک کنید
گفتین 5 نسخه رایگان میدین آیا شامل من میشه؟
شمسی ساز WHMC تمامی نسخه ها
تنها يك رئيس وجود دارد. مشتري.او مي تواند هر كسي در شركت،از مديرعامل گرفته تا پائين را اخراج كندتنها با خرج كردن پولش در جايي ديگر
سلام
خدمت شما:
کلید لایسنس :
PDC-ebef3794593af03
PDC-51c6fb6173d007d
فایل ها :
http://dotserver.ir/Date-Converter.zip
به یاد داشته باشید برای استفاده در هرکجای سیستم WHMCS در داخل تمپلیت یا قالب امییل یا... عبارت price_date را بعد از آن تاریخ به همراه جدا کننده | بیاورید مثلا فایل viewticket.tpl در مسیر قالب جاری سایتتان را باز کنید و در آنجا به دنبال عبارت :
<div class="date">
{$reply.date}
</div>
باشید سپس آن متغیر $reply.date را به $reply.date|price_date تغییر دهید و مانند نمونه روبرو گردد :
<div class="date">
{$reply.date|price_date}
</div>
تعدادی از فایلهایی که تابع تاریخ در آنها به کار رفته به شرح زیر است :
affiliates.tpl
announcements.tpl
clientareadomaindetails.tpl
clientareadomains.tpl
clientareaemails.tpl
clientareahome.tpl
clientareainvoices.tpl
clientareaproductdetails.tpl
clientareaproducts.tpl
clientareaquotes.tpl
configuressl-stepone.tpl
configuressl-steptwo.tpl
homepage.tpl
invoicepdf.tpl
quotepdf.tpl
serverstatus.tpl
supportticketslist.tpl
twitterfeed.tpl
viewannouncement.tpl
viewinvoice.tpl
viewticket.tpl
دو لایسنس رایگان باقی مانده برای دو عزیزی که اولین دفعه استفاده بکنند قرار داده شده ، 3 لایسنس برای دوستانی که پیام خصوصی داده اند محفوظ مونده و برای دوست آخری نیز یکی کنار گذاشته شده که پست داده اند و پیغام خصوصی نداده اند.
سر افرازباشید.
تنها يك رئيس وجود دارد. مشتري.او مي تواند هر كسي در شركت،از مديرعامل گرفته تا پائين را اخراج كندتنها با خرج كردن پولش در جايي ديگر
چند قابلیت وتغییر کوچک افزوده شد ، دوستانی که قبلا ورژن های قبلی رو گرفته بودند ،به روز رسانی کنند.
از دوست خوبمون تشکر میکنم. ورژن اول یه کم مشکل داشت اما ورژن جدید همه چیز درست شد و الان نصب نصب کردم و به خوبی داره کار میکنه.
فقط این مشکل تاریخ اخبار و روز هم اگه حل میشد عالی بود.
برای 5 کاربر نخستی که بخواهند استفاده کنند رایگان هست ، باگی هم تا به حال گذارش نشده. دوستان هم دقت کنند که اگر تست کردند و موردی بود اطلاع بدند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)