سلام
لطفا مجوزها را نمایش بدید تا بررسی گردد
لطفا مجوزها را نمایش بدید تا بررسی گردد
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
نماد ندارید و اینکه ادرس دفتر هم نزدید داخل سایت تان میشه کمی شفاف سازی کنید ممنون میشوم.
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
سلام
پی پال دارای امکانیه که خریدار می تونه به طور یک طرفه تراکنش رو برگشت بزنه و پولش رو از پی پال پس بگیره و پی پال پول رو از فروشنده کم می کنه. وقتی شما با فروشنده تصفیه کرده باشید چطور می خواهید پول پی پال را پس بدهید؟
سلام
برای فعالسازی این درگاه باید حساب پی پال داشته باشیم؟
آیا ماژول پرداخت پی پال برای استفاده در whmcs دارید؟
با تشکر
سلام و درود
خیر-نیازی به حساب پی پال نیست...
در حال حاضر فقط اسکریپت آسان پرداخت پی پال برنامه نویسی شده...
لطفآ بعد از ثبت نام در سایت ماژول درخواستی خودتون رو بصورت تیکت ثبت کنید و در کمتر از چند روز برنامه نویسی میشه...
لینک ثبت نام :
http://panel.sibapay.com/signup/
اگر سوالی هست درخدمتم.
اگه میشه آدرس دفترتون رو بدید
سلام و درود
در سوال های قبل پاسخ دادم , به دلیل اینکه مراجعه کننده حضوری نداریم آدرس دفتر در سایت درج نشده...
اگر سوالی هست درخدمتم.
- - - Updated - - -
اگر لطف کنید و در سایت بصورت تیکت ثبت کنید بصورت کامل بررسی میشه و در کمترین زمان انجام میشه...
بسیار ممنونم!
درود بر شما
از توضیحاتتون تشکر می کنم.
بنده نیاز به ماژول whmcs برای پرداخت پی پال دارم. در صورت برنامه نویسی و راه اندازی این ماژول حتما ثبت نام می کنم.
whmcs بنده 5.3.13 هست و برای این نسخه لازم دارم و قصد ارتقاء به نسخه 6 رو هم ندارم.
موفق باشید
خودت جواب دادی 7 بار فقط شکایت دادم رسیدگی که نکردنبه شرطی که درست اجرا بشه!!
فقط بلدن پول بخورن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)