-
February 28th, 2016, 14:57
مدیر ارشد
پاسخ : تعداد مشتری از این انجمن = هیچ!
سلام
- دوست عزیز اینجا در اصل یک انجمن آموزشی می باشد و نه یک بازارچه هر چند اخیرا فعالیت تجاری بر فعالیت آموزشی تقدم پیدا کرده است که امیدواریم در آینده این مورد نیز با تغییراتی مرتفع شود
- تک تک افرادی که از سرویس های شما استفاده می کنند را مورد پرسش قرار داده اید: از کجا آشنا شدید؟ و یا تمام مشتریان را با استفاده از نام و ایمیل می شناسید؟ اگر چنین است و انقدر آشنا دارید به فکر تجارت های بزرگتر باشید
- فعالیت آموزشی که فرمودید نوعی کمک به همکاران شما ، صنعت روبه رشد میزبانی وب بوده . اینکه در حال حاضر انتظار دارید کمک های شما در یک کفه ی ترازو قرار گیرد و در کفه ی دیگر به همان میزان اسکناس قرار داشته باشد و ترازو در حالت تعادل کامل باشد کمی دور از انتظار و منطق است !
- هدف تاپیک نیز در حال حاضر مشخص نیست . در همین چند دقیقه تعدادی پیام دریافت شده است با مضمون: راه جدید تبلیغات ، راه جدید شناساندن برند ، راه جدید نمایش قدرت فنی و تعریف و تمجید از خود / و لینک تاپیک شما ارسال شده است. حقیقتا بنده نیز با مطالعه کامل پستهای این تاپیک متوجه هدف نشدم . همفکری برای افزایش فروش؟ تبلیغات؟ اعتراض؟ !
- با وجود رایگان بودن خدمات انجمن برای فعالیت تجاری شما و سایر عزیزان ، خدمات و رسیدگی انجام شده به نظر شما استفاده از چنین تیتری ( تعداد مشتری از این انجمن = هیچ!)برای تاپیک کمی دور از انصاف و ناعادلانه نمی باشد؟!در زمان ثبت نام و فعالیت شما در این خصوص توافق نامه و ضمانتی وجود داشته است؟بهتر نبود تاپیک خود را با تیتر و لحن کمی ملایم تر ارسال می نمودید؟
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2016 14:57
# ADS
-
February 28th, 2016, 15:00

نوشته اصلی توسط
shivahost
دقیقا صحبت من همینه! این همه در تاپیک های مختلف به کاربرانی مثل خود شما با دادن پاسخ های مناسب توانایی های شیوا هاست را نشان دادیم! اما چیزی به چشم شما و دیگر مطرح کنندگان مشکلاتی که با کمک ما حل شده نیامده!
یعنی طرف نگفته دم شیوا هاست گرم که کمک کرد مشکلم حل بشه و سرویس های بعدی رو از این ها بخرم!
وقتی میگم ( مشتری از این انجمن = هیچ ) منظور این نیست که ضعف در فروش خارج از انجمن داریم. منظور اینه که این همه در این انجمن سعی کردیم به چشم بیاییم ولی نتیجه ای نداشته! این عجیبه!
- - - Updated - - -
از زمانی که وبلاگ شیوا هاست راه اندازی کردیم حتی برخی مطالب ضعیف آن را که در فیسبوک شیر می کنیم بیش از 700 بازدید می خورد و مشتری هم برایمان می آورد! اما این همه تلاش در این انجمن = 0
خوب همونطور که گفتم تعداد کاربرانی که برای تهیه هاست به این انجمن میان کم هست و در مقابل هم فروشنده های هاست اشتراکی هم بسیار زیاد هستند.
کاربران تازه وارد که برای تهیه هاست میان خوب بدون شک از فعالیت های شما خبر ندارند پس نمی تونید روشون حساب کنید.
کاربرانی که یک مقدار از فعالیت شما آگاه هستند هم با دیدن سایت به احتمال زیاد پشیمان خواهند شد.
کاربران با سابقه هم خوب از سرویس دهنده های خیلی شناخته شده تری تهیه می کنن.
نشون دادن بار فنی و علمی شما بدون شک تاثیر داره ولی تنها چیزی که نیاز دارید نیست.
به عنوان مثال این 2 آفر شما رو بنده بررسی کردم :
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...604&highlight=
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...524&highlight=
متاسفانه هیچ توضیحی درباره سرویستون
کشور، دیتاسنتر، ویژگی ها، برتری ها و ... رو مشاهده نکردم ولی شما اگر برید همکاران رو نگاه کنید میبینید ویژگی هایی رو بلد می کنند که تمامی سرویس دهنده ها اون رو شامل میشند و حتی از امکانات اولیه هر پنلی هست.
و البته این مورد که بسیاری از کاربران این انجمن دنبال سرویس ارزان قیمت هستند هم باید در نظر بگیرید.
به عنوان مثال می تونید برای این مورد سرویس های خودتون رو به چند لول دسته بندی کنید تا بتونید سرویس های قیمت پایینتری هم ارائه بدید. (البته این مورد ریسک ها و شرایطی رو هم داره که باید در نظر گرفته بشه و در حد یک پیشنهاد لحظه ای هست)
-
تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2016, 15:00
سلام.
این تاپیک رو دیدم تعجب کردم! چون منم دیشب میخواستم دقیقا همین موضوع را مطرح کنم و بگم از سال 2011 که عضو این انجمن هستم تا حالا حتی یک دونه مشتری هم از اینجا نداشتم!!
کلیه مشتریان ما از گوگل وارد سایت میشن و خرید می کنند و یا معرفی شده توسط مشتریان قبلی ما هستند.
من به این نتیجه رسیدم که فعالیت در اینجا و مشارکت در پست هایی که درخواست سرویس هاست میدن فقط اعتبار و پرستیژ یه هاستینگ را میاره پایین!!
چون بعضی از فروشنده های اینجا موقتی هستند و همچنین سرویس ارزون و بی کیفیت ارایه می دهند و با مشارکت ما در اینجا انگار خودمون را هم سطح چنین فروشنده هایی قرار دادیم و ارزش کاری خودمون را پایین آوردیم!
دیشب خیلی روی همین موضوع فکر کردم و تصمیم های خاصی گرفتم..
موفق باشید دوستان
Sent from my D6633 using Tapatalk
ویرایش توسط joomla2 : February 28th, 2016 در ساعت 15:40
-
تعداد تشکر ها از joomla2 به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2016, 15:02
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shivahost
دارم به همین نتیجه میرسم که این انجمن هیچ بازدهی تجاری نداره!
مثلا طراحی قالب دایرکت ادمین رو به اطلاع دوستان رساندیم و همه آمدند و به به و چه چه و کی آماده میشه؟ چند؟ و ..... زمانی که با قیمت بسیار ارزان 35000 تومان برای فروش گذاشتیم دریغ از 1 عدد فروش!
خیر اصلا تجاری نیست و البته نباید این دیدگاه هم داشت
ولی برای تبادل اطلاعات و برطرف سازی مشکلات می تونه محیط خوبی باشه
بنده خیلی وقته که اصلا با دید مالی و جذب مشتری به این انجمن نگاه نمی کنم
به شما هم همین و پیشنهاد می کنم
سرور رم 2 گیگ 12 هزار تومان و هر انجمنی برای فروش بزارید حتما مشتری پیدا خواهد شد
پیروز باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2016, 15:04
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Ramin
سلام
- دوست عزیز اینجا در اصل یک انجمن آموزشی می باشد و نه یک بازارچه هر چند اخیرا فعالیت تجاری بر فعالیت آموزشی تقدم پیدا کرده است که امیدواریم در آینده این مورد نیز با تغییراتی مرتفع شود
- تک تک افرادی که از سرویس های شما استفاده می کنند را مورد پرسش قرار داده اید: از کجا آشنا شدید؟ و یا تمام مشتریان را با استفاده از نام و ایمیل می شناسید؟ اگر چنین است و انقدر آشنا دارید به فکر تجارت های بزرگتر باشید
- فعالیت آموزشی که فرمودید نوعی کمک به همکاران شما ، صنعت روبه رشد میزبانی وب بوده . اینکه در حال حاضر انتظار دارید کمک های شما در یک کفه ی ترازو قرار گیرد و در کفه ی دیگر به همان میزان اسکناس قرار داشته باشد و ترازو در حالت تعادل کامل باشد کمی دور از انتظار و منطق است !
- هدف تاپیک نیز در حال حاضر مشخص نیست . در همین چند دقیقه تعدادی پیام دریافت شده است با مضمون: راه جدید تبلیغات ، راه جدید شناساندن برند ، راه جدید نمایش قدرت فنی و تعریف و تمجید از خود / و لینک تاپیک شما ارسال شده است. حقیقتا بنده نیز با مطالعه کامل پستهای این تاپیک متوجه هدف نشدم . همفکری برای افزایش فروش؟ تبلیغات؟ اعتراض؟ !
- با وجود رایگان بودن خدمات انجمن برای فعالیت تجاری شما و سایر عزیزان ، خدمات و رسیدگی انجام شده به نظر شما استفاده از چنین تیتری ( تعداد مشتری از این انجمن = هیچ!)برای تاپیک کمی دور از انصاف و ناعادلانه نمی باشد؟!در زمان ثبت نام و فعالیت شما در این خصوص توافق نامه و ضمانتی وجود داشته است؟بهتر نبود تاپیک خود را با تیتر و لحن کمی ملایم تر ارسال می نمودید؟
متاسفانه بار ها خودم گفتم اکثر پست های آموزشی اینجا فقط توسط افرادی داره ارسال میشه که به 100 پست برسند تا فعالیت تجاری را آغاز کنند! پست هایی کاملا تکراری و اسپم!
بله، شناخت کامل از مشتریانمون و اینکه از کجا آمده اند داریم!
انتظار برابری کفه های ترازو را هم نداشتم! اما گفتم چرا یک کفه باید هیچ بمونه!
هدف تاپیک من اینه که نقطه ضعف های بازاریابی خود رو از دوستان بشنوم که نوید عزیز نکات خوبی را بیان کرد.
فکر نمی کنم عنوان تاپیک نا عادلانه باشه! چون یک انجمن آموزشی هست و 0 بودن مشتری از آن ناعادلانه هم نیست و بقول شما طبیعی هم هست!
-
-
February 28th, 2016, 15:05
عضو انجمن
درود
دوست گرامی قسمتی از این مورد مشکل از کاربران این انجمن هست و قسمت زیادی هم مربوط به خودتون
مشکل کاربران شامل انتظارات بالا در برابر قیمت پایین هست
اما مشکلاتی که از سمت شما هست : بنده این موراد رو به عنوان یک مدیر فروش عرض میکنم خدمتتون تا یک مدیر سرور ! :
اگر فرض رو بر صحیح بودن تمام مواردی که فرمودین بزاریم و بین دوتا سایت قرار بگیریم که یکیشون سایت شما باشه بنده سایت مقابل رو در اولویت میزارم
1- این مورد رو احتمالا خیلی جدی نگیرید اما بشدت جدی هست : خود سایتتون راضی کننده نیست چه از لحاظ ظاهری و چه از لحاظ معرفی خدمات
این مورد بشدت مهمه اما چون اکثرا در ناخودآگاه عمل میکنه زیاد جدی گرفته نمیشه !
2- پلن هاتون یه خورده گنگه و کاربرها رو گیج میکنه و طبیعتا کسی که با هدف و شناخت خاصی وارد سایتتون میشه کیفیت و... رو با این موارد خواهد سنجید.
3- موردی که کاربر رو برای خرید از شما ترغیب کنه نیست چه از لحاظ : معروفیت اسم هاستینگ - چه از لحاظ مشتری های بزرگ و چه از لحاظ تنوع سرویس.
بنده این موراد رو در تعرفه ها و کیفیت یکسان گفتم
گاهی شاید با برخی پاسخ ها مواجه بشید که چندان بهش توجه نکنید اما طبیعتا این مشکل هم از عدم توجه به وجود میاد.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
تعداد تشکر ها از TN Projects به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2016, 15:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
TN Projects
درود
دوست گرامی قسمتی از این مورد مشکل از کاربران این انجمن هست و قسمت زیادی هم مربوط به خودتون
مشکل کاربران شامل انتظارات بالا در برابر قیمت پایین هست
اما مشکلاتی که از سمت شما هست : بنده این موراد رو به عنوان یک مدیر فروش عرض میکنم خدمتتون تا یک مدیر سرور ! :
اگر فرض رو بر صحیح بودن تمام مواردی که فرمودین بزاریم و بین دوتا سایت قرار بگیریم که یکیشون سایت شما باشه بنده سایت مقابل رو در اولویت میزارم
1- این مورد رو احتمالا خیلی جدی نگیرید اما بشدت جدی هست : خود سایتتون راضی کننده نیست چه از لحاظ ظاهری و چه از لحاظ معرفی خدمات
این مورد بشدت مهمه اما چون اکثرا در ناخودآگاه عمل میکنه زیاد جدی گرفته نمیشه !
2- پلن هاتون یه خورده گنگه و کاربرها رو گیج میکنه و طبیعتا کسی که با هدف و شناخت خاصی وارد سایتتون میشه کیفیت و... رو با این موارد خواهد سنجید.
3- موردی که کاربر رو برای خرید از شما ترغیب کنه نیست چه از لحاظ : معروفیت اسم هاستینگ - چه از لحاظ مشتری های بزرگ و چه از لحاظ تنوع سرویس.
بنده این موراد رو در تعرفه ها و کیفیت یکسان گفتم
گاهی شاید با برخی پاسخ ها مواجه بشید که چندان بهش توجه نکنید اما طبیعتا این مشکل هم از عدم توجه به وجود میاد.
ممنون، نکاتی که شما و نوید جان و دوستان دیگر مطرح می کنند یا خواهند کرد دقیقا هدف من از ایجاد این تاپیک هست و می تونه درسی برای دیگر همکارن هم باشه!
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2016, 15:12
سلام
مواردی که آقانوید فرمودن رو قبول دارم و به نظر من هم کاملا درسته
خود من هم چندسالی میشه شیواهاست رو توی انجمن ها می بینم و تقریبا شناخت دارم. توی این چندسال یادم نمیاد کاربری (هرچند به قصد تخریب) از شیواهاست بد گفته باشه.
یا بعضا سوالاتی که برای خود من پیش اومده بود رو شما پاسخ دادید و مشکلات خیلی ها به کمک شما حل شده.
اما خب صرف حضور فعال در انجمن ها کافی نیست
به قول دوستمون تنوع خدمات و سرویس های شما زیاد جالب نیست. ( جسارت نشه )
من به شخصه سایتی که تر و تمیز باشه و چیدمان قشنگ و منظمی داشته باشه رو در اولویت های اولم قرار میدم اگر بخوام سرویسی خریداری کنم. اما مسئله ای که هست تنوع پلن ها و برتری هایی هست که نسبت به رقبا باید داشته باشید.
مثلا برتری نت افراز حجم بالا و ترافیک بالا . برتری پارس پک تغییر دلخواه منابع سرویس. و همینطور چند مورد دیگه... (هاست ایران و ****** و.. هم بیشتر از روی رابطه و رانت دارن فعالیت میکنن. به اونها کار نداریم اصلا)
توی این مورد من اگه برتری خاصی نسبت به بقیه ببینم و با توجه به اینکه حداقل چندسالی شمارو دیدم که سالم کار کردی، دیگه نمیرم از سایرین هاست بگیرم.
مورد بعدی تبلیغات و اطلاع رسانی؛ منم مثل خیلیها توی خیلی از سایتهایی که میشه 4تا مشتری هاست و.. ازشون جذب کرد، عضو هستم. اما خب خبری از شما و شیواهاست نبوده ظاهرا .
در کل من نظرم اینه که میتونید ابتکار عمل بیشتری به خرج بدید، کاربرپسندتر عمل کنید، و از هر حربه ای استفاده کنید که بیشتر دیده بشید و به چشم بیاید
-
تعداد تشکر ها از ToooPDL به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2016, 15:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ToooPDL
مورد بعدی تبلیغات و اطلاع رسانی؛ منم مثل خیلیها توی خیلی از سایتهایی که میشه 4تا مشتری هاست و.. ازشون جذب کرد، عضو هستم. اما خب خبری از شما و شیواهاست نبوده ظاهرا .
در کل من نظرم اینه که میتونید ابتکار عمل بیشتری به خرج بدید، کاربرپسندتر عمل کنید، و از هر حربه ای استفاده کنید که بیشتر دیده بشید و به چشم بیاید
ممنون از نظرات شما،
ببینید من نگفتم اصلا مشتری ندارم! منظور من ناراضی بودن از نتیجه ای هست که از این انجمن و انجمن های دیگر گرفتم. اکثر مشتری های ما خارج از فضای مجازی جذب میشن و درسته تبلیغاتی در سایت های متناسب نداریم. اما بحث کلی من این هست که حداقل در این انجمن بطور کامل شناخته شده هستم بعد از بیش از 3000 پست مفید! اما نتیجه ای متناسب هرگز نداشته!
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2016, 15:21

نوشته اصلی توسط
shivahost
ممنون، نکاتی که شما و نوید جان و دوستان دیگر مطرح می کنند یا خواهند کرد دقیقا هدف من از ایجاد این تاپیک هست و می تونه درسی برای دیگر همکارن هم باشه!
منم یه موردی را خدمتتون میگم. توضیحات و امکانات نوشته شده در هر پلن انگلیسی است مانند لینک زیر. سعی کنید توضیحات کامل وارد کنید و به زبان فارسی نیز باشد بهتر است.
http://clients.shivahost.net/cart.php?gid=1
-
تعداد تشکر ها از joomla2 به دلیل پست مفید