خیر روی پورت حساس نیستند، چون ترافیک محدود هست در ماه و اینکه به ابیوز حساس نیستن بارها اتفاق افتاده که از سمت یوزری پورت کاملا اشغال شده و طی 4 روز کل ترافیک تمام شده.
اگر برای فروش vps میخواید باید مدیریت شده عمل کنید و یا اینکه روتری یا snmp کنترل ترافیک برای سرورها فعال کنید تا دچار ضرری نشید
این رو خدمتتون گفتم که ما خودمون طی این دو سال که با این دیتاسنتر کار میکنیم برای سرور خودمون سه بار این مشکل پیش اومد که با هر ترای اضافی مجبور به پرداخت 2 یورو کردیم که هر بار بیشتر از 2 ترا هم مصرف مازاد داشتیم و همش هم بخاطر آزاد گزاشتن پورت برای کاربران بود.
راه اول نظارت هر روزتون روی ترافیک یا گراف مصرفی سرورتون باشه که اگر غیر عادی بود از گراف های مجازی ساز میتونید سرور مورد نظر رو پیدا کنید.
راه دوم استفاده از برنامه هایی که از طریق snmp ترافیک هر سرور رو رسد کنید که در صورت بالا رفتن ترافیک از طریق برنامه آلارم دریافت میکنید. برنامه هایی مثل ptrg
راه سوم هم استفاده از روتر میکروتیک که با کانفیگهای مختلفی میشه این محدودیت رو روی سرورها اعمال کرد که از گذشت مصرف حد اندازشون پورت سرورشون قطع بشه
لینک سایت شون
http://www.ecatel.net/
لینک سایت ما
https://client.vpsgroups.com
در خواست تون تیکت کنید تا قیمت ویژه ریسلری شون بهتون بدیم
باتشکرمدیریتویپیاسگروپ
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram: @vpsgroups
ایدییاهو : vpsgroups_co
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
با سلام
دوست عزیز به هیچ وجه ایکاتل توصیه نمیشود و با کمال احترامی که برای دوستان قائل هستم و چون نگرانی شما را واقعا درک میکنم پیشنهاد میکنم به هیچ وجه از ایکاتل تهیه نکنید رفتار این دیتاسنتر اصلا حرفه ای نیست و بدون اطلاع قبلی سرور را میبندند.بنده تجربه همکاری 2 بار با این دیتاسنتر داشتم و همکاری ما چه در 7 سال پیش چه در پارسال به بسته شدن سرور بدون اطلاع قبلی و بدون توجیه قانونی و با رفتار کاملا غیر حرفه ای داشتیم.سوالی در این مورد داشتید در خدمتتون هستم.
در مورد ابیوز نت اسکن دیتاسنتر هتزر باید عرض کنم که سیستم ابیوز این دیتاسنتر برای اسکن و حمله اتوماتیک است و گاها ابیوز تکراری نیز ارسال میکنند به دلیل دقیق نبودن سیستم ابیوز و عدم مدیریت دقیق بر روی این ابیوز ها.
در مورد دیتاسنتر های معتبری که نیاز دارید میتونید از دیتاسنتر های سینگل هاپ-رد استیشن-رپیدسوویچ-ورداستریم-فونیکس نپ-ان فورس و ... با خیال راحت سرویس تهیه کنید.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
امیدوارم با توجه به پست قبلی بنده سو تعبیر برای دوستان پیش نیاد ولی به شخصه تجربه همکاری با کلیه دیتاسنترهای فوق را داریم و در حال حاضر در حال سرویس دهی از سینگل هاپ و رپیدسوویچ و ورد استریم هستیم و کاملا این دیتاسنترها را تایید میکنیم.تجربه همکاری ما با این دیتاسنترها به 9 سال هم میرسد و کاملا تایید میکنیم.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
بله دوست عزیز حرفتون مورد قبول هست، چون این دیتاسنتر کاملا خصوصی هست و به همین دلیل نسبت به دیتاسنترهای گفته شده شما بیخیال تر هستن به ابیوز ها.
و همانطور که شما عرض کردید پشتیبانی ضعیفی و جدا از قانونمندی نسبت به دیتاسنتر های گفته شده شما دارند.
خداروشکر مشتری های ما به دلیل همین بی اهمیتی دیتاسنتر خیلی از سرویسهاشون راضی هستن و مشکلاتی که پیش اومده خیلی دقیق پیگیر کار شدیم تا قطعی به حداقل برسه ،چون ابیوزی ارسال بشه کامنت میزارن که ایمیل نمیشه و پس از نیم ساعت پورت سرور رو میبندن. (البته ما کلا این مشکل رو دو بار داشتیم و یک بار هم بخاطر اتمام ترافیک )
امیدوارم متناسب با نیازتون انتخاب درستی داشته باشید
سلام
در ادامه ی این اتفاق ممکنه سرور رو چندین ساعت ساسپند نگه دارند و اتفاقا به خیلی موارد حساس هستند
نمونه ی مشکلاتی که به تازگی برای یکی از همکاران در این دیتاسنتر پیش اومده بود بابت اسکن کردن و... با توجه به رابطه ی خوبی که با یکی از کارمندانشون از سال 2012 داشتیم مشکل رو سریعا براشون حل کردیم
در جواب ایمیلی که همکار عزیزمون ارسال کرده بودند دلیلشو و اینکه چرا ایمیل نمیزنید ... و باقی ماجرا ؟48w3d: %PM-SP-4-ERR_DISABLE: psecure-violation error detected on x, putting
x in err-disable state
48w3d: %PORT_SECURITY-SP-2-PSECURE_VIOLATION: Security violation occurred,
caused by MAC address x on port GigabitEthernet7/11.
و در نهایت خارج این قضیه این دیتاسنتر اینطوری که فکر میکنند برخی دوستان بیخیال نیست.
hello
we cannot open a ticket for each abuse case, then we have to hire 10 more
people.
unless you are willing to pay per abuse case.
if there is a problem check the comments of the device first. we will only open
a ticket when the whole server got suspended.
thank you for understanding.
ویرایش توسط novinvps.com : February 27th, 2016 در ساعت 19:44
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)