صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19

موضوع: سوال مهم در مورد خرید مستقیم از شرکت apple

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

پیش فرض پاسخ : سوال مهم در مورد خرید مستقیم از شرکت apple

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_gh نمایش پست ها
    واقعا ممنون خلاصه یه جواب مناسب شنیدم
    دقیقا همینطوره و هیچ نمایندگی قانونی و اصلی از اپل در ایران نیست وگرنه تو سایتشون ایران هم ساپورت میکردن !
    خب میشه بفرمائید چطوری با این افرادی که میگید در ارتباط باشم؟ آیا فروشگاه مجازی دارن؟ یا واقعی؟ کدوم شهر؟ لطفا بگید
    بازم ممنون از اطلاعاتتون
    من خودم بالای 8 سال هست ک از http://www.almasp.com خرید میکنم ، تقریبا جزو اولین فروشگاه های عرضه کننده محصولا اپل در مجتمع کامپیوتر پایتحت بود ، هیچ مشکلی هم تا حالا نبوده .

http://i-phone.ir هم هست ک از هر نظر تایید میشه ، چهار ~ پنج تا آیفون ازشون خریدم تا حالا ک همه کاملا پلمب ، اکتیو نشده و آنلاک فکتوری (بدون iccid ، فاقد سیم و دارای سوزن) بوده .

پیشنهاد من ب شما اینه ک اگر آیفون یا آیپد و یا ایپاد تاچ میخواید ، از دومی و اگر مک یا اپل واچ و یا سایر لوازم جانبی (کلیه بند های اپل واچ و قاب های سیلیکونی و چرمی اورجینال رو دارن) میخواید از اولی بخرید.

کلا وقتی دستگاه اکتیو نشده باشه ، میتونید ۹۰ درصد از اورجینال بودن لوازم داخل جعبه هم مطمئن بشید، ک البته بازم روش هایی برای تشخیص نسخه های فیک شارژو ، کابل لایتینگ و هدست ایرپاد اپل هست ک مهم ترین هاش در این لینک هست : https://support.apple.com/en-ap/HT204566

بقیه ش رو هم در یوتیوب سرچ کنید ، تا دلتون بخواد روش براش هست ، مخصوصا برای لوازم جانبی های ساخت اپل ، مثل بند های اپل واچ بشدت باید دقت کنید. (چون ۹۰ درصد فیک ن ، در بازار ایران البته)
    ویرایش توسط OmidX : February 27th, 2016 در ساعت 04:00
    ...Zzzz...

2. تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

تنهاسايتي كه ميتونم براي فروش گيفت كارت هاي ايتونزوبقيه گيفت هابهتون پيشنهادكنم كه خيلي معتبره وواقعامن خودم رازي بودم http://www.Egiftcard.ir بود كه يكي ازبهترين سايت فروش گيفت كارت درايران

4. تعداد تشکر ها از imansalmani به دلیل پست مفید

عضو انجمن soheil869 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    447
    تشکر شده در
    373 پست

با سلام
    خيلي از دوستان نظرات كاملا بي ربطي دادن خدارو شكر
    كي ميگه گوشي اپل سيم كارت نميخوره؟!! و فقط چيني هاش ميخوره!!!
    قسمت دوم تمام گوشي هاي اپل چين ساخته ميشه حتي اونايي كه تو امريكا هست چون دستمزد تو چين ارزونتره
    سوم هيچ فرقي بين گوشي هاش نيست چون تكنولوژي توليد اين گوشي رو فقط اپل داره
    عزيز شما اگه بخواب از سايتش بخري بايد كد پستيت با مشخصات با پيپل كه استفاده ميكني همه و همه و همه مال يك امريكايي باشه و الا الكي تلاش نكن
    ما خيلي سعي كرديم اينكارو بكنيم با روش هاي مختلف اما جواب نميده فقط مال امريكايي هاست
    انواع گوشي هاي تو ايران و امريكارو چك كرديم همه عين هم هستند
    از همينجا بخر بهتره تهش فقط لوازمشً رو كش ميرن از توش كه اونم مشخصه توش چيه
    تا جايي كه ما حساب كتاب كرديم قيمت تو ايران خيلي بهتر از خريد مستقيم هست اينجا گوشي را تست ميكنيد مي رويد اما اونجا بخريد خراب باشه كاري ازت بر نمياد
    هرگز گوشي هاي لاك شده را نخريد بايد انلاك يا همان فول را بخريد كه در تمام دنيا كار خواهد كرد
    اما اگر حتما ميخواي امريكا بخوي يك دوستي كه داري تو امريكا هست بايد برات بخره اونم يا انلاين يا از استورش بعد بده يكي كه داره مياد ايران با خودش بياره بعد باز ميكني ميبيني هيچ فرقي بينشون نيست اصلا دليل هم نداره باشه :|
    اين حرفاي توي بازارم كه ميگه مال امريكاست مال چين همش چرند پرنده كلا خط توليد اپل محدوده اين تكنولوژي تو خونه هركي پيدا نميشه
    اگر از من ميپرسي بورو يه مغازه يا از تاج موبايل بخر خيالت راحت مشكلي هم نيست هيچ هيچ هيچ هيچ فرقي بين گوشي هاشون نيست
    موفق و پيروز باشي

Sent from my iPhone using Tapatalk
    شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
    با حرفه ای ها همراه باشید
    https://support.hoshebartar.com/cart.php

6. تعداد تشکر ها از soheil869 به دلیل پست مفید

عضو جدید mehrdad2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    31
    تشکر شده در
    28 پست

با سلام
    بله دوستان درست میگن کلا آیفون که شما تو بازار میخری بر اساس سفارش کشورهای مختلف هست تنها فرقشون اکثرن سفارش سازی یه سری نرم افزار است مطمن باشید شرکتی با این قدرت اجازه نمیده اسمش خراب بشه اونم بیشتر بخاطر نرم افزارهای نظیر فیس تایم و غیره است لوازمات هم شما حساب کنید از دوباره اصلشو همینجا بخرید ارزونتر پاتون میوفته
    موفق باشید
    ویرایش توسط mehrdad2 : February 28th, 2016 در ساعت 12:32

8. تعداد تشکر ها ازmehrdad2 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    199
    تشکر تشکر شده 
    57
    تشکر شده در
    45 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_gh نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من حساب کردم دیدم خرید مستقیم از سایت apple.com از هر لحاظ (قیمت و جنس اصل) بصرفه هست اما موقع خرید و از ادم کدپستی میگیرن برای ارسال اما وقتی من کد پستی وارد میکنم میگه کدپستی معتبر وارد کنین..یعنی با ایران مشکل دارن؟ کسانی که اطلاعات "دقیق" دارن پیام بدن لطفا تا آگاه بشم
    متشکرم
    به صورت متسقیم شما نمیتونید از اپل خریداری کنید
    و اینکه منظور از کد پستی کد پستی امریکا هستش و از طرفی باید پرداخت با استفاده از پی پال یا دیگر سیستم ها استفاده کنید که همه ایران رو تحریم کردند
    شما با قیمت روز دلار حساب کردید؟ بهتره از فروشگاه های ایران خرید کنید/ اگر هم بخواهید از واسط ها استفاده کنید هزیه پست زیادی رو باید پرداخت کنید
    و اینکه احیانا شما قیمت گوشی های لاک رو مد نظر قرار دادید یا انلاک؟
    ویرایش توسط bigm : February 28th, 2016 در ساعت 13:02

10. تعداد تشکر ها از bigm به دلیل پست مفید

عضو انجمن Farid Saadat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    816
    تشکر شده در
    599 پست

درود. دوستان متاسفانه بعضا اطلاعات درستي ارايه نميكنن. واسه خريد شما بايد مدل گوشي رو چك كنين. يه چيزي مثل a1234 هست. اون كد رو با گوشي هايي كه داخل ايران فروخته ميشه تطابق بدين و يا سيستم شبكه رو از تو مشخصات با سيستم اپراتور هاي اينجا تطبيق بدين واسه كار كردن. در مورد سوالتون هم بايد بگم كه بله متاسفانه اپل با ايران مشكل داره. ميتونين اگر از سايت هاي خارجي ميخوايين خريد كنين از امازون سفارش بدين يا اگر فقط از اپل ميخوايين بخرين بايد يك كسي از خارج از ايران براتون دريافت و ارسال كنه. در ضمن هزينه گمرك هم اصلا نداره. گمرك واسه تك محصول پولي نميگيره و فقط از وارد كننده ها كه عمده ميارن و ميفروشن گمركي ميگيره. موفق باشيد

12. تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

اپل ارسال به ایران ندارد. حتی اگر روزی ارسال به ایران داشته باشد بازهم برای افراد ساکن ایران خرید مستقیم از استور این کمپانی منطقی نمی باشد. زیرا علاوه بر آنکه با احتساب هزینه های گمرک ایران ، مبلغ کل دستگاه بیش از مبلغ آن در بازار ایران خواهد بود. پس از ارسال از طیق پست های بین المللی مانند dhl و یا tnt و ....زمان زیادی نیز باید صرف ترخیص گوشی و مراحل اداری و ..... فرمائید(برای گوشی نو و پلمپ با جعبه)

دوستان در پستهای قبل چند فروشگاه معرفی نمودند. بنده یک مورد دیگر نیز معرفی می کنم که این نظر شخصی من است . می توانید با خیال راحت از دیجی کالا استفاده فرمائید.

ارتباط: Ramin@WebHostingTalk.IR

14. تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

فکر کنم هزینه ارسال و گمرکی بیشتر از گوشی در بیاد من یه بار یه هدست از استرالیا برام فرستادن نزدیک 500 تومن پوله دی اچ الش شد

16. تعداد تشکر ها از saeidtp به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    552
    تشکر تشکر شده 
    423
    تشکر شده در
    286 پست

استارتر عزیز
    فقط اطلاعاتی که دوستمون
    OmidX
    دادن درست هست. شما وقتی دارین از اپل خرید می کنید بر مبنای کشوری که سایت اپل رو باز کردید اپراتور های اون کشور میاد و هم می تونین آنلاک بخرید ( که تمامی سیم کارت های تمام کشور ها ) پشتیبانی می کنه هم لاک !
    قبلا ها که با اپل صحبت کردم اصلا به ایران محصولی ارسال نمی کنند .
    اما اگر بخواهید یکی نمایندگی های دبی اپل مدیریتش با یک ایرانی هست می تونید باهاشون صحبت کنید و براتون ارسال کنند .
    اما مقرون به صرفه نیست چون هزینه گمرک + حمل می خوره و گرون تر از موجود توی ایران میشه
    * تمام این فرض بر مبنای این هست که اصلا سالم به دستتون برسه !

18. تعداد تشکر ها از mersad-mr به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)