با سلام
جناب مدیر پردیس هاستینگ ممنون میشم حداقل ی خبر جدید در کانال یا اینجا بدید من الان هر سه سایتم دان هستش
کلی هم ایمیل داریم که سایت کی میاد بالا موندیم جواب کاربرهارو چی بدیدم
با سلام
جناب مدیر پردیس هاستینگ ممنون میشم حداقل ی خبر جدید در کانال یا اینجا بدید من الان هر سه سایتم دان هستش
کلی هم ایمیل داریم که سایت کی میاد بالا موندیم جواب کاربرهارو چی بدیدم
احتمالا مشکلی برای سرورشون پیش اومده
صبور باشید ان شاالله رفع میشه
در این مواقع صبوری کنید مدیر رو تحت فشار نزارید که با اعصاب راحت مشکلات رو پیگیری کنه (البته نه جایی که هاستینگ جمع میکنه میره و خبری ازش نمیشه، که تاجایی که میدونم ایشون همچین آدمی نیست). برای خودمون هم این مشکل پیش اومده و مشتریان... البته حق دارند ولی کمی هم باید صبوری کنند.
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
مدیران هاستینگها لطف کنید این مورد رو جا بندازین که در مورد پیش امد مشکل لااقل ساعتی یکبار در حد یک توییت دو سه جمله گزارش کار بدن
ویرایش توسط shadmehr13 : February 25th, 2016 در ساعت 23:00
با سلام
دو سه نکته :
1- اطلاعیه کاملی در مورد مشکل امروز به کاربران از طریق ایمیل ، کانال تلگرام ، سایت رسمی ارسال خواهد شد . فقط باید صبر کنید تا مشکل حل بشه.
2- مشکلی که پیش آمد واقعا غیر مترقبه بوده و تا حد زیادی پیچیده که ما رو به چالش کشیده. یکی از دلایلی که زمان حل مشکل رو طولانی کرد این بود که سعی داشتیم اطلاعات به خیلی عقب برنگرده و بتونیم کمترین مشکل رو برای کاربران داشته باشیم.
3- از لحظه ایجاد مشکل بخش فنی پردیس وارد عمل شده و در حال پیگیری و رفع مشکل بوده اند و تا همین لحظه نیز این فعالیت ادامه داره. امیدواریم به زودی مشکل به صورت کامل رفع بشه و قطعا میدانید که ضرر ما از این موضوع بیشتر از هر زیان دیگری خواهد بود. در روند کار پیچیدگی هایی رخ داد که کمی طولانی کرده کار ما رو ولی عیب یابی صورت گرفته و روند رفع عیب در حال انجام می باشد و به زودی مشکل رفع خواهد شد.
4- راههای ارتباطی فعلی کانال https://telegram.me/pardishostingcom و آی دی @ecoreporter در خدمت عزیزان هست. ترجیحا به آی دی پیامی ندید و کانال رو دنبال کنید.
5- مهم ترین بخش این صحبت : از تک تک کاربرانمون که امروز براشون مشکل ایجاد شد عذرخواهی می کنیم و امیدواریم پس از رفع مشکل بتونیم دلخوری ایجاد شده را جبران کنیم.
با تشکر از همکارانی که منصفانه با قضیه برخورد کردند .
- - - Updated - - -
در ضمن اینکه هارد نسوخته ، به دلیل بک آپ گیری روزانه ، اطلاعات به ساعت 6 صبح 6 اسفند 94 برمیگرده و از بابت اطلاعات نگرانی وجود نداره.
- - - Updated - - -
به اطلاع کلیه کاربران فهیم و محترم پردیس هاستینگ که ساعاتی رو به دلیل یک مشکل غیر مترقبه ، به سختی گذراندند و گذراندیم میرسانیم مشکل سرور 6 حل شده است.
در صورتیکه مشکلی که در سایت خود مشاهده می کنید ، به بخش فنی پردیس تیکت بزنید.
بابت مشکل پیش آمده عمیقا عذرخواه پیشگاه شما کاربران هستیم و تمام تلاش خود را برای حداقل شدن این مشکلات خواهیم کرد.
با تقدیم احترام و سپاس
روابط عمومی پردیس هاستینگ.
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
با سلام و احترام
با زحمت هایی که جناب مدیر پردیس هاستینگ کشیدن و همون قولی که دادن بکاپ رو به ساعت شش صبح روز قبل ریستور کردن.
حدودا 18 ماهه که دارم با سرویس پردیس هاستینگ کار میکنم و سه تا سایت روی سرور هاشون دارم این اولین باری بود که همچین مشکلی پیش اومده بودش که بدون مشکل فقط با مقداری تاخیر همه چیز برقرار شد.
ممنون میشم که ای دی ارتباطیشون رو در تلگرام @ecoreporter داشته باشن.
خداقوت
سلام
مطمئن باشید که هیچ مشکلی نیست
احتمالش زیاده که مشکل خورده باشند و به زودی رفع میشه
هاستینگ فصلی نیستند و سابقه خوبی دارند ....
![]()
در حال حاظر سایتشون باز میشه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)