دوست عزیز به این شکل باید عمل کنید:
- هاست میزبانی برای سایت.
- سرور مجازی ویندوز برای ریموت و هاست دانلود.
اینم فکر نکنید شما بری نرم افزار دانلود کنی یک گیگ تو 10 دقیقه دانلود بشه تو کامپیوتر خودت می تونی استفاده کنی، نه فقط رو همون سرور ویندوز می تونی استفاده کنی برای انتقال به کامپیوتر خودت باید دوباره دانلود کنی.
با سلام
تفاوت های اصلی را بیان می کنم تا قشنگ متوجه شید
1- منابع
ویندوز سرور 2008
حد اقل باید سرور ویندوز 2008 نصب کنید که اگه آپدیتش هم کنید حدود 30 گیگ خود ویندوز مصرف میکنه
چون فضای گرافیکی دارد رم بیشتری هم مصرف می کند حد اقل 1 گیگ را باید در نظر داشته باشید و برای بازدید زیاد حد اقل 2 گیگ رم
سی پی یو زیاد فرقی بین دو سیستم عامل نیست
2- لینوکس
با 256 مگ رم هم میتونی نصب کنی و تا 1 گیگ کافیه براش
کلا 600 700 مگ هست بعد نصب هم با کنترل پنل فک کنم 4 گیگ فضای دیسک رو میگیره
سی پی یو هم که گفتم
حالا بحث سوال های شما
روی لینوکس جی یو ای نداری ( همون رابط گرافیکی)
اینترنت دانلود منیجر نداری
براوزر و ... نداری
ویندوز همه اینا رو داری
روش یه او پ ن چی تی ان می تونی بزنی و سایت های چیلتر شده رو باز کنی
معمولا مای اس کیو ال و پی اچ پی رو لینوکس بهتر جواب میدن در نتیجه ورد پرس سریع تر کار میکنه
در نهایت هم حتما هر چی میگیری ssd بگیر
موفق و پیروز باشید
شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
با حرفه ای ها همراه باشید
https://support.hoshebartar.com/cart.php
بله .البته اگر سرور از خارج باشه میتونید سایتهای تحریم و باز کنید
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
با این توجه که سرور مجازی کیفیت سرور اختصاصی ای که برای میزبانی هاست تهیه شده رو نداره استفاده از هاست پربازدید پیشنهاد میشه برای سایت وردپرسی
ولی در کل برای اطلاعتون به چند روش میتونید سایتتون رو روی سرور مجازی خودتون بالا بیارید
اگر فقط یک سایت هست و دسترسی های سایت فقط برای شماست میتونید فقط وبسرور هارو روی سرور نصب کنید و سایت رو بالا بیارید
ولی اگر کاری مثل ارائه هاست میخواید داشته باشید باید سیتستم سی پنل یا دایرکت ادمین نصب کنید که با لایسنس ها و دردسر هاش هزینش بیشتر میشه
این رو هم بدونید که پیکربندی سرور لینوکس برای هر کاری، بالاخص سه کاربردی که از سرور لینوکس انتظار دارید، کار بسیار فنی است و افراد کم تجربه نمی تونند از پسش به راحتی بر بیان!
مگر اینکه چند ماهی وقت بذارند و طریقۀ کار کردن با سرور لینوکس رو یاد بگیرند...
این رو گفتم که به فکر یادگیری اون هم باشید. به این فکر نکنید که اگر سرور رو گرفتید به راحتی می تونید وردپرس رو روش نصب کنید و کار رو شروع کنید.
مگر اینکه این کار رو به یک فرد با تجربه بسپارید که هزینه های خاص خودش رو می طلبه.
طرح ویدیوهای رایگان آموزش کامپیوتر جمال
JamalTV.ir
گسی هست که تجربه این کار رو داشته باشه و نمونه سایت داشته باشه که بر روی سرور مجازی فروشگاه فروش فایل وردپرس نصب شده باشه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)