-
January 23rd, 2016, 09:56
عضو انجمن
پاسخ : وضعیت اینترنت امشب مخابرات در بوشهر
برو تو این سایت شکایت کن در عرض یک هفته کل اون مرکز از این مشکل حل میشه مشکل تو رو هم من داشتم اهواز تا شکایت کردم که کار رسید به کشوندن رئیس مرکز به سازمان تنظیم مقررات الان پینگ من از 130 بالا تر نمی ره دانلود هم در تمام شبانه روز ،450 هست
آدرس سایت
195.ir
-
تعداد تشکر ها ازourweb به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2016 09:56
# ADS
-
January 23rd, 2016, 11:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ourweb
برو تو این سایت شکایت کن در عرض یک هفته کل اون مرکز از این مشکل حل میشه مشکل تو رو هم من داشتم اهواز تا شکایت کردم که کار رسید به کشوندن رئیس مرکز به سازمان تنظیم مقررات الان پینگ من از 130 بالا تر نمی ره دانلود هم در تمام شبانه روز ،450 هست
آدرس سایت
195.ir
قبلا این مشکل یه بار بود.. شکایت زدم.. جواب دادم مشکلی کلی هست.. بعد تماس گرفتن گفتن درست شد؟ و رضایت دارین؟ گفتم نه درست شده نه رضایت دارم..
همین >:p
-
-
January 23rd, 2016, 11:31
عضو انجمن
تا وقتی که شما رضایت نداشته باشید این شکایتهای پیگیری هست من به شکلی شد رئیس مرکز آزادی اهواز اومد سازمان تنظیم مقرارت برای این مشکل
فرستاده شده از ALE-L02ِ من با Tapatalk
-
-
January 23rd, 2016, 13:59
عضو انجمن
این مشکلات عادی است .سرویس دهنده های دیگه هم گاهی با این مسائل روبرو هستند.مثل پارس انلاین و ...
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
-
January 23rd, 2016, 14:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mehrvarzan
هر انجمنی به جز قسمت های تخصصی قسمت های دیگه هم داره که برای بچه های کوچکی مثل ماست که داریم بازی میکنیم.
لطفا مزاحم بازی ما نشید که ازتون به مدیر مهد شکایت میکنم.
شما دوست نداری توی این تاپیک ها رو نخون و به شما هم هیچ ربطی نداره که این تاپیک ها زده میشه..
اینجا مدیر داره ایشون صلاح میبینن چطور برخورد کنن نه یه عضو جز.
من بخوام هم میتونم تاپیک جک بزنم به شخص شما هم هیچ ربطی نداره
متوجه شدی؟
به نظر شما این بخش جزء قسمت هایی هستش که شما در اون بازی کنید ؟ بخش مرکز داده ؟
شما در بخش متفرقه میتونید این چنین تایپیک بزنید نه اینجا !
من بخوام هم میتونم تاپیک جک بزنم به شخص شما هم هیچ ربطی نداره
متوجه شدی؟
متاسف هستم برای طرز ادب و برخورد شما . ادب شما نشانه شخصیت شماست !!!
هر انسانی متناسب با شخصیت خود رفتار میکند ... پست و پاسخ شما نیز خارج از این بحث نمیباشد
به شخص شما هم هیچ ربطی نداره
کافیه تعداد کسانی که پست بنده رو تایید کردند نگاه کنید ، متوجه خواهید شد که دوستان با صحبت بنده موافق هستند و بنده بیراه خدمت شما چیزی رو عرض نکردم ...
بدرود
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
موافقم با شما.
wht خیلی خوبه شما اعصاب نداری یک سر بیا انجمن همسایه ش.ک اونجا سکته میزنید

دوست عزیز بحث اعصاب و... نیست ، گرامی در بخش مرکز داده و ارائه دهندگان پهنای باند جای یک پست 4 خطی هستش که شما جای من بودید چه کار میکردید ؟
تنها انجمن تخصصی و رسمی هاستینگ ایران اینجا هستش ، ما به سایت های دیگه چه کار داریم ؟ اگه قرار بود ملاک ما اون سایت ها باشه همونجا فعالیت میکردیم ...
شما یک سر به webhostingtalk.com بزنید ، ببنید آیا همچین پست هایی میبینید ؟ چرا ؟ چون به انجمن تخصصی خودشون احترام میذارن
بنده نیز به عنوان عضوی از این انجمن فقط این مسئله رو گوش زد کردم ... هر انسان عاقلی میدونه که مشکل سرویس دهنده با اعلام به همون سرویس دهنده و در آخر تغییر سرویس دهنده رفع خواهد شد ، نه ایجاد تایپیک های این چنینی که هیچ فایده ای ندارد ...
ویرایش توسط farmanrava : January 23rd, 2016 در ساعت 14:46
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
-
January 23rd, 2016, 22:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farmanrava
به نظر شما این بخش جزء قسمت هایی هستش که شما در اون بازی کنید ؟ بخش مرکز داده ؟
شما در بخش متفرقه میتونید این چنین تایپیک بزنید نه اینجا !
متاسف هستم برای طرز ادب و برخورد شما . ادب شما نشانه شخصیت شماست !!!
هر انسانی متناسب با شخصیت خود رفتار میکند ... پست و پاسخ شما نیز خارج از این بحث نمیباشد
کافیه تعداد کسانی که پست بنده رو تایید کردند نگاه کنید ، متوجه خواهید شد که دوستان با صحبت بنده موافق هستند و بنده بیراه خدمت شما چیزی رو عرض نکردم ...
بدرود
- - - Updated - - -
دوست عزیز بحث اعصاب و... نیست ، گرامی در بخش مرکز داده و ارائه دهندگان پهنای باند جای یک پست 4 خطی هستش که شما جای من بودید چه کار میکردید ؟
تنها انجمن تخصصی و رسمی هاستینگ ایران اینجا هستش ، ما به سایت های دیگه چه کار داریم ؟ اگه قرار بود ملاک ما اون سایت ها باشه همونجا فعالیت میکردیم ...
شما یک سر به webhostingtalk.com بزنید ، ببنید آیا همچین پست هایی میبینید ؟ چرا ؟ چون به انجمن تخصصی خودشون احترام میذارن
بنده نیز به عنوان عضوی از این انجمن فقط این مسئله رو گوش زد کردم ... هر انسان عاقلی میدونه که مشکل سرویس دهنده با اعلام به همون سرویس دهنده و در آخر تغییر سرویس دهنده رفع خواهد شد ، نه ایجاد تایپیک های این چنینی که هیچ فایده ای ندارد ...
اوه یادم رفته بود با یک انسان باشخصیت روبرو شدم
-