ما هم به فکر راه اندازی چنین سایتی هستیم ولی بصورت مجاز و در چارچوب قوانین !! به دردسر های بعدش نمیرزه !!
سایت های مجاز موفق بسیارند مثل " پلنها" و...
ما هم به فکر راه اندازی چنین سایتی هستیم ولی بصورت مجاز و در چارچوب قوانین !! به دردسر های بعدش نمیرزه !!
سایت های مجاز موفق بسیارند مثل " پلنها" و...
سلام اگه با *****نگ و با خرید ماه به ماه دامنه جدید مشکل ندارید غیر مجاز![]()
هاست اشتراکی , ای دی یاهو : salarkhairkhah , تلفن تماس : 09207001891
نماد اعتماد دو ستاره وزارت صنعت, معدن و تجارت , هاست پر بازدید + 1ماه تخفیف 90 درصدی.
با عرض خسته نباشید خدمت دوستان
میخواستم بپرسم که چطور میتوانم قالب سایت زیر را ریسپانسیو کنم؟؟؟
تور استانبول
مهم seo قالب هست و بس
با سایت های مجاز میشه 1 ساله به جایی رسید؟اصلا بازدید خوبی میتونن داشته باشن؟! دوراهی سختیه به نظرم
البته من با تغییر آدرس سایت و دادن آدرس جدید مخالفم.
ممنونم از همه. با این توصیه های دوستان پس فکر کنم مجاز کار کنم بهتر باشهبله با چندتاشون آشنا هستم که با سئوی خوب و قدمت 4 ساله و آپدیت بودن توی صفحه اول گوگل هستن! بازم یک سوال جدا از موضوع! من یک دامنه خوب, رند و زیبا دارم. فقط یکم شبیه یکی از سایت های معروف ایران هست که بازدید زیادی داره.
با این فرق که آخر دامین من 98 داره و مال اون از - استفاده کرده و 98 هم نداره. اینجوری شروع کنم آیا من ضرر میکنم یا برعکس به نفع منه؟ البته قصد ندارم خودمو بچسبونم به اون سایت و اینجوری بالا بیام.
دامینی که دارم دقیقا در راستای کارم هست. البته موردی سراغ دارم که اسم سایت سرچ میشه؛ یه سایت دیگه مورد اول بالا میاد! خلاصه ترسیدم به ضررم باشه وگرنه دامین خوبی هست. پس به این نتیجه رسیدیم که مجاز کار بشهفقط برای سئوی قالب؛ از همون ابتدای کار بدیم دست سئو کار بهتره؟
درود
بهتره از همون دامین مجاز و در راستای کار خودتون استفاده کنید چون سیستم ***ینگ ایران سیاست مشخصی نداره و هر لحظه ممکنه بدتر هم بشه و احتمالا رو سئوی سایت هم تاثیر بد بذاره.
در مورد سئو قالب اگه قالبتون تجاری باشه معمولا قالبهای تجاری سئوی بهتری از رایگان دارن پس اگه قراره از سئوکار استفاده کنید بهتره سئوکار مورد نظر آشنایی کامل با اسکریپت مورد نظرتون داشته باشه .
موفق باشی
سئو قالب که اکثر قالب ها سئو خوبی هم دارن اگه منظورتون سئو سایت هست اگه از نظر مالی مشکلی ندارید با یک سئوکار حرفه ای همکاری کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)