صاحبان مشاغل (اشخاص حقيقي) مشروحه زير از ابتداي سال 1393 ملزم به استفاده از سامانه صندوق فروش (pos مكانيزه فروشگاهي) يا رايانه داراي سيستم نرم افزار فروشگاهي و صدور الكترونيكي صورتحساب فروش (فاكتور) مطابق نمونه اعلام شده در دستورالعمل موضوع مواد 19 قانون ماليات بر ارزش افزوده و 169 قانون ماليات هاي مستقيم مي باشند
بنده فعلا اقدام نکردم تا ببینم چی میشه.
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
...Zzzz...
همش حرف چرت بوده که این نماد برای اطمینان دادن به خرید های اینترنتی پیاده سازی شده از همون اول میخواستن برای طرح های مالیاتی پیاده سازی شده بوده
هیچی دیگه ثبت شده رفته فک کنم باید درخواست خودت بدی حذف کنن این طوری احتمالا درگاه بانک هم کنسل میشه (مخصوصا هیچ بانکی اگه گیر نده این اسارگاد خیلی گیر میده )
از همون اول نباید نماد میگرفتیم و از هیمن درگاه های واسط استفاده میکردیم والا بهتر از این بودش (البته در مورد کارمزد های این درگاه ها بنده اطلاعی ندارم دیگه)
الان درگاههای واسط هم بخشنامه کردن که به سایتهایی که نماد اعتماد ندارن سرویس ندن، متاسفانه برای گرفتن پول خوبن اما حمایت 0
بچه ها بیشتر زندگیشونو میزارن رو این سایتا تا بتونن یه چیزی از توش دربیارن، جوونی که خودش بدون انتظار از دولت میره واسه خودش
کسب و کار راه میندازه با هزار بد بختی باید اینهمه مالیات کاش مالیات میگرفتن در عوضش حمایت هم میکردن!
من خودم دارم یه فروشگاه راه میندازم اما نمیخوام با این چیزا پس بکشم تلاشمو بیشتر میکنم.
فکر نکنم هنوز به این زودی این مورد رو اقدام کنن (حداقل یکی دو سال بعد). که باز ین رو ارائه دهنده های درگاه واسط باید جلوش بایستن .... وگرنه نماد رو مجبور به درج بشیم همون مستقیم میگیریم درگاه رو هم ...
فوقش پرداخت آنلاین رو به سادگی غیرفعال میکینم و روش های واریز دیگر رو انجام میدیم...
متاسفانه نماد را نمیتوان حذف کرد فقط می توانید صبر کنید تاریخش تمام شود و تمدید نکنید که در اون صورت هم بهتون اخطار میدن چون ای نماد یجور مجوز فعالیت توو اینترنت هست و اینکه حتی اگه تمدید نکنید و اخطار هم ندن باز هم فایده ای نداره چون پرونده ی هممون همون اول ارسال میشه اداره مالیات و هر لحظه ممکنه تماس بگیرند .
برای ما هنوز تماس نگرفتند ولی ما برای تست چند ماه بر روی سرویس ها 2 درصد مالیات ارزش افزوده زده ایم و کاربرا شاکی شده بودند و اینکه اکثرشون بخاطر اینکه اون 2 درصد رو حساب نکنن انتقال میدادند بعد شماره پیگیری تیکت میکردن که آقا ما پرداخت کردیم این شماره پیگیری لطفا فاکتور رو تایید کنید !!
حالا فکر کنید 9 درصد مالیات ارزش افزوده بره روش !!!!!
بهتره کم کم خودمون محترمانه جمع کنیم کسب و کار اینترنتی رو یا یه اتحادیه تشکیل بدیم و صنف جدا از امور رایانه باشیم که اونم با کمی پیگیری امکانپذیره ،در اون صورت حرفی برای زدن داریم ، در غیر این صورت صنف امور رایانه ای کشور بحساب میایم و باید مالیات پرداخت کنیم ...
- - - Updated - - -
در مورد اینکه بخشنامه زدن بهمون که به سایتهایی که نماد ندارند درگاه ندیم کی بهتون گفته دوست عزیز ؟
هرکی گفته شایعه ای بیش نبوده ،ما تمام سختی ها رو داریم تحمل میکنیم که پذیرنده ها با کمترین دردسر بتونن درگاه داشته باشند اونوقت اگه قرار باشه نماد بگیرند که ما چه فرقی با psp ها داریم ؟ و اگه فرقی با psp ها نداریم چرا اینقدر سختگیری و کلی داستان دیگه ... ؟؟؟
شایعه هست دوست عزیز هر اتفاقی بیوفته یا قوانین دیگری تنظیم بشه سریعا اطلاع رسانی خواهیم کرد ، مثل مدارک یا پروفایل فردی که همگی تنظیم و اجرا و اطلاع رسانی کردیم .
موفق باشید
ویرایش توسط javad159 : January 20th, 2016 در ساعت 06:35
هاست لینوکس حرفه ای | هاست لینوکس معمولی و ارزان
درگاه پرداخت اینترنتی دایرکت پی | DirectPay.iR
شرکت مازند میزبان خزر - ثبت 2752
01135289038
میگم دوستان ؛ چطور میفهمن چقدر در امد داشتیم که بخوایم مالیات بدیم !؟
رفته بودم اصناف این سوالو از یکی از انها پرسیدم..گفت اداره مالیات ممیز مالیاتی داره و کلا کارطرف همینه..مثلا یک منطقه یک ممیز مالیاتی داره هربار سرمیزنه و مغازه ها و ...رو چک میکنه یواشکی!!
حالا تو کسب و کارهای اینترنتی هم با درگاه های پرداخت و ورود و خروج پول از حسابتون و راه های مختلف براتون مالیات میزنند..مخصوصا نماد!!
سلام
از روی شماره حساب و در صورت عدم همکاری تمام حسابها و دارایی شما مسدود میشه
- - - Updated - - -
سلام
چندی پیش چنین تاپیکی بنده ایجاد کردم
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...226&highlight=
چندتا از دوستان گفتن چنین چیزی نیست و شایعه درست نکنیم
الان میخوام حال این عزیزان بدونم!
البته در کمال تعجب تاپیک بنده قفل شد امیدوارم تاپیک شما قفل نشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)