مهندس در صورت لیمیت شدن موجودی چطور رفع خواهد شد؟من جوابمو بگیرم سفارش میدم.
خدمت شما عرض کنم لیمیت در پی پال به چند مدل هست لیمیت بخاطر ارائه مدارک هویتی لیمیت بخاطر تغییر ای پی کشور و لیمیت بخاطر سورس و پول شما
حالا اگه دلار مورد دار دلار هکی دلار هایی که از قوانین پی پال پیروی نمیکند که بیشتر دلار های مجازی هستند بخاطر همینم بیشتر میرن پندینگ برای انالیز اگه از این مدل دلار ها استفاده کنید یا کلا خلاف باشه ازتون مدارک میخواد و توجیح برای چی دریافت شده از کی بابت چی دریافت شده اگه نتونید جواب بدین حسابتون لیمیت میشه و مجبورین بعد چند ماه یه حساب آمریکایی بدین واریز کنند به حسابتون
نه اگه واقعا یخواهید درست کار کنید و موردی پیش نیاد براتون شما دلار بانکی از یه فرد معتبر که دلار بانکی براتون ارسال میکنه خرید کنید نه پی پال میگه سورستون نا معتبره نه کسی باهاتون کار داره
مونده چه جوری از حسابتون استفاده کننید از هرکی اومد دلار خرید کنید نه به دردتون پی پال به کل نمیخوره
کلا دلارتون بانکی باشه و سورسش معتبر باشه هیچ موردی بر نمیخورین
بازم سوالی باشه درخدمتیم
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
سلام عزیز
ظاهرا سایتتون مشکل پیدا کرده ارور 404 میده؟ آیا بکاپ دارید؟ نتونستم پیگیری کنم سفارش رو؟ البته ایمیلی نیومده و تا دو روز پیش بررسی کرده بودم. http://larsa.ir/my-account/
خاطرتون باشه من از سری اول سفارش داده بودم 25 دی ماه. اگه اطلاعات خرید نیاز هست فکر کنم اسکرین شات داشته باشم.
و حدودا برای چه زمانی حساب آماده میشه. دسترسی سرور مجازی و ایمیل هم از همون روز ارسال کرده بودم.
با تشکر
سلام خسته نباشید ببخشید من میخواستم بدونم این حسابهارو میشه مستقیم از طریف بانکهای خرج از کشور شارژ کرد؟
کارمزدی چیزی میگیرن موقع واریز به حساب؟
با سلام میتونید یه ویزا کارت یا مستر کارت از خارج از کشور وصل کنید اونو شارژ کنید و با پی پال پرداخت کنید و یا از افرادی که حسابشون به حساب بانکیشون وصله بخواهید براتون دلار پی پال ارسال کنند که همون لحظه هم تو حسابتونه چون سورسش بانکیه
- - - Updated - - -
با سلام یا نام یک فرد خارجی از مالزی یا سنگاپور مدارک هم یا پاسپورت یا کارت ملی طرف فیش تلفن برای وریفای پروف ادرس و فیش بانکی
- - - Updated - - -
در حساب های پی پال شما دو مدل وریفای حساب تجاری دارید یکی اضافه کردن حساب بانکی یا اضافه کردن ویزا کارت و مستر کارت هست که حداقل باید 3 دلار شارژ داشته باشه که بله داره و پی پال یه تراکنش انجام میده و 3دلار رو میکشه بیرون و میگه کد 4رقمی رو بزن که وریفای بشه که انجام میدیم و وریفای میشه تو ایران هم ویزا کارت هارو یا 3 ماهه یا 6 ماهه یا فوقش 1 ساله هست یعنی شما مجبورید هی بعد چند ماه یه هزینه 40 50 تومن بدین که وریفای کنید اما اینجا ما 9 ساله ارائه میدیم که در نوع خودش خاص و به صرفه مشتری هست
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
استارتر محترم یک سؤال ، پی پال ب نام چه کسی باز میشود ؟ و منظور از مدارک دقیقا چه مدارکیه ؟ امکانش هست نمونه پ.خ کنید ؟
با تشکر ...
...Zzzz...
سلام
عذر میخوام اقای قنبری
اگر ما دوره 30 روزه پی پال شارژ نکنیم یعنی اون مراحلی که گفتن انجام ندیم چه اتفاقی میفته؟
100 دلار شارژ حساب + 5 تراکنش موفق اگر انجام نشه چی میشه؟
باتشکر
فروش سرور مجازی Hetzner، Gcore و Leaseweb | کانفیگ و مدیریت سرورهای لینوکس
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
سلام
آیا در پی پال کپی رایت وجود داره
یعنی میشه محصولات کرک شده و...رو تو سایت گذاشت و از طریق پی پال فروخت؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)