صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 25

موضوع: دسترسی روت در ssh با کلید خصوصی

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : دسترسی روت در ssh با کلید خصوصی

منظور بنده غیر فعال کردن لاگین با پسورد بعد از فعال سازی ssh-key لاگین هست ، موفق باشید

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    195
    تشکر شده در
    127 پست

خیلی روی این موضوع حساسیت نشان ندهید. این مورد با محدودیت آی پی یا کلید ssh قابل حل است.
    اگر بحث روی تامین امنیت است روی سیستم عامل ، کنترل پنل ، وب سرور و نرم افزارهای وابسته کار کنید.
    مواردی مانند انتخاب و کانفیگ هندلر مناسب برای وب سرور ، کانفیگ حرفه ای فایروال ، کانفیگ mysql و ...
    برای دایرکت ادمین مهمترین موارد امنیتی پایه در آموزش زیر موجود است.
    http://help.directadmin.com/item.php?id=247
    میزبان فا : ارائه دهنده بهترین سرویس های میزبانی وب در ایران

4. تعداد تشکر ها از زیرساخت به دلیل پست مفید

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

ب جای اینکار ، شما مجوز لاگین از ssh یوزر root رو بردارید ، یک یوزر جدید بسازید و بهش اجازه این رو بدید ک از sudo با رمز عبور یوزر root بتونه استفاده کنه.

پورت ssh رو عوض کنید ، از یک زمز عبور ۱۶ تا ۲۴ کاراکتری شامل حروف بزرگ ، کوچک ، عدد و کاراکترهای خاص (!,@,#,$,% ...) استفاده کنید و در نهایت لاگین دو مرحله ای رو در centos فعال کنید ... همین موارد برای ایمن سازی ssh کافی ست ، اگر هم سرور مجازی هست و شما دسترسی کنسول دارید ، میتونید سرویس ssh رو غیر فعال و پورت این سرویس رو هم از لیست پورت های باز فایروال حذف کنید .
    ویرایش توسط OmidX : January 4th, 2016 در ساعت 00:57
    ...Zzzz...

6. تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    41
    تشکر شده در
    37 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    ب جای اینکار ، شما مجوز لاگین از ssh یوزر root رو بردارید ، یک یوزر جدید بسازید و بهش اجازه این رو بدید ک از sudo با رمز عبور یوزر root بتونه استفاده کنه.

پورت ssh رو عوض کنید ، از یک زمز عبور ۱۶ تا ۲۴ کاراکتری شامل حروف بزرگ ، کوچک ، عدد و کاراکترهای خاص استفاده کنید و در نهایت لاگین دو مرحله ای رو در centos فعال کنید ... همین موارد برای ایمن سازی ssh کافی ست ، اگر هم سرور مجازی هست و شما دسترسی کنسول دارید ، میتونید سرویس ssh رو غیر فعال و پورت این سرویس رو هم از لیست پورت های باز فایروال حذف کنید .
    ممنون
    بله اون کار رو هم میکنم
    یعنی اول باید کلید خصوصی رو وارد کرد ، مجوز دسترسی روت رو بردارم ، و از sudo استفاده کنم
    بقیه کار ها انجام شده ، امنیت سایت و وب سرور و ...
    اینارو هم در کنارش انجام میدم
    ایشالا بعد اینکه این مورد تمام شد ، فعال کردن لاگین دو مرحله ای رو هم تاپیک جداگانه میزنم بقیه کاربران هم استفاده کنن
    با تشکر.

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط davood_71 نمایش پست ها
    ممنون
    بله اون کار رو هم میکنم
    یعنی اول باید کلید خصوصی رو وارد کرد ، مجوز دسترسی روت رو بردارم ، و از sudo استفاده کنم
    بقیه کار ها انجام شده ، امنیت سایت و وب سرور و ...
    اینارو هم در کنارش انجام میدم
    ایشالا بعد اینکه این مورد تمام شد ، فعال کردن لاگین دو مرحله ای رو هم تاپیک جداگانه میزنم بقیه کاربران هم استفاده کنن
    با تشکر.
    دوست عزیز ، نیازی ب فعال کردن Public Key Authentication نیست ، شما همین Two-Step verification رو استفاده کنید در کنار یک پسورد Strong (شامل حروف بزرگ ، کوچک ، عدد ، کاراکترهای خاص و با طول ۱۶ تا ۱۸ حداکثر ۲۴ کاراکتر) و مواردی ک در پست قبل گفتم کافی هست .

یک لول بالاتر هم این است ک لاگین در ssh محدود ب یکسری آي پی آدرس خاص بشه .
    ویرایش توسط OmidX : January 4th, 2016 در ساعت 01:06
    ...Zzzz...

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    41
    تشکر شده در
    37 پست

پورت ssh رو عوض کنید ، از یک زمز عبور ۱۶ تا ۲۴ کاراکتری شامل حروف بزرگ ، کوچک ، عدد و کاراکترهای خاص (!,@,#,$,% ...) استفاده کنید و در نهایت لاگین دو مرحله ای رو در centos فعال کنید ... همین موارد برای ایمن سازی ssh کافی ست ، اگر هم سرور مجازی هست و شما دسترسی کنسول دارید ، میتونید سرویس ssh رو غیر فعال و پورت این سرویس رو هم از لیست پورت های باز فایروال حذف کنید .
    ببخشید یه سوال
    الان من با کلید وارد سرور شم به عنوان روت وارد میشم؟ بعدش از من درخواست وارد کردن یورز رو میخواد؟
    میتونم با کلید وارد شم ، و مجوز رورت رو از یوزر بگیرم و از sudo استفاده کنم؟
    به این ترتیپ :
    اول با کلید وارد شم
    سپس با یه یوزری وارد شم که روت نیست و اگر نیاز به روت بود از sudo استفاده کنم (اینجوری میشه؟)

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط davood_71 نمایش پست ها
    ببخشید یه سوال
    الان من با کلید وارد سرور شم به عنوان روت وارد میشم؟ بعدش از من درخواست وارد کردن یورز رو میخواد؟
    میتونم با کلید وارد شم ، و مجوز رورت رو از یوزر بگیرم و از sudo استفاده کنم؟
    به این ترتیپ :
    اول با کلید وارد شم
    سپس با یه یوزری وارد شم که روت نیست و اگر نیاز به روت بود از sudo استفاده کنم (اینجوری میشه؟)
    ببینید شما اول باید با یوزری وارد شید ک root نیست ، بعد با دستور su ب root لاگین میکنید ، یا از sudo اول دستورات استفاده میکنید ، اون داستان Public Key Authentication هم میتونه برای یوزری ب جز روت استفاده شه و تفاوتی وجود نداره .

اگر منظور این هست ک بعد از لاگین با متد Public Key Authentication میتونید با پسورد با root لاگین کنید ؟! ، بله میتونید اینکارو بکنید .
    ...Zzzz...

11. تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    41
    تشکر شده در
    37 پست

ببینید شما اول باید با یوزری وارد شید ک root نیست ، بعد با دستور su ب root لاگین میکنید ، یا از sudo اول دستورات استفاده میکنید ، اون داستان Public Key Authentication هم میتونه برای یوزری ب جز روت استفاده شه و تفاوتی وجود نداره .

اگر منظور این هست ک بعد از لاگین با متد Public Key Authentication میتونید با پسورد با root لاگین کنید ؟! ، بله میتونید اینکارو بکنید .
    من یکم گیج شدم
    دقیقا این کارارو میخوام انجام بدم همه این کار ها به ترتیب و ببینید میشه امکانش هست؟ (همه پسورد ها با بهترین نوع پیچیدگی و تعداد کاراکتر ساخته میشن)

1- ابتدا یه یوزر میسازم و دسترسی root رو غیر فعال میکنم :
    PermitRootLogin no

2- استفاده از Public/Private Key برای احراز هویت

3- غیر فعال کردن ورود به SSH از طریق رمز عبور
    ---------------

1-این 3 مراحل باهم دیگه انجام میشه و هیچ تداخلی نداره؟
    2-در آخر سر وقتی من با کلید وارد سرور شم کدوم یوزر رو برام میاره؟ میتونم از sudo هم استفاده کنم؟

عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط +safeith نمایش پست ها
    هدف این هست که ssh کردن با استفاده از پسورد غیر فعال شود در صورتی که باز بخوایم از پسورد استفاده کنیم چه نیازی به این کار هست ؟!!!
    دوست عزیز حالتون خوبه؟ (من فکر کردم هدف فقط بالا رفتن تعدد پست های شما هست!) از بالا بخونید ببینید موضوع چی هست و پاسخ من برای چی بود؟
    بعد از اینکه دسترسی root مسدود شد (PermitRootLogin no) دیگه نمیتونه از طریق ssh با رمز هم وارد بشه!!! پاسخ من برای زمانی بود که ایشون در تنظیمات اشتباه کنه و به اشتباه قبل از ایجاد دسترسی جدید، دسترسی root رو از دست بده.
    که اونم گفتم از طریق کنسول میتونه وارد بشه... شما از کی تا حالا دسترسی کنسول روی نت پخش دیدید که حالا بخواهید به صورت عمومی از کنسول وارد یک سرور بشید؟ یا از چه زمانی تا به حال شما در کنسول میتونید کلید خصوصی رو بارگزاری کنید که نیاز به پسورد نداشته باشید؟

برخی موقع این افزایش دهنده های پست یه پاسخی میدن و یه نقل قولی میکنن که درست میره روی اعصاب خراب و بی خوابی من ! (شرمنده)
    ..::| بیش از یک دهه |::..

14. تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    41
    تشکر شده در
    37 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kool نمایش پست ها
    دوست عزیز حالتون خوبه؟ (من فکر کردم هدف فقط بالا رفتن تعدد پست های شما هست!) از بالا بخونید ببینید موضوع چی هست و پاسخ من برای چی بود؟
    بعد از اینکه دسترسی root مسدود شد (PermitRootLogin no) دیگه نمیتونه از طریق ssh با رمز هم وارد بشه!!! پاسخ من برای زمانی بود که ایشون در تنظیمات اشتباه کنه و به اشتباه قبل از ایجاد دسترسی جدید، دسترسی root رو از دست بده.
    که اونم گفتم از طریق کنسول میتونه وارد بشه... شما از کی تا حالا دسترسی کنسول روی نت پخش دیدید که حالا بخواهید به صورت عمومی از کنسول وارد یک سرور بشید؟ یا از چه زمانی تا به حال شما در کنسول میتونید کلید خصوصی رو بارگزاری کنید که نیاز به پسورد نداشته باشید؟

برخی موقع این افزایش دهنده های پست یه پاسخی میدن و یه نقل قولی میکنن که درست میره روی اعصاب خراب و بی خوابی من ! (شرمنده)
    دوست عزیز قصد من بالا بردن تعداد پست اصلا نیست
    و واقعا به کمک نیاز دارم
    دیدم دوستان در مورد موارد بیشتر حرف زدن گفتم به جای اینکه تاپیک بیشتر باز کنم توی همین تاپیک بگم و در نهایت یه جمع بندی کلی کنم که فردا دچار مشکل نشم
    شرمنده

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)