آقا ما چند بار این بحث رو گرم کردیم اینجا و در نهایت تعجب حذف شد.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
آقا ما چند بار این بحث رو گرم کردیم اینجا و در نهایت تعجب حذف شد.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سایت بایک! دروازه ورود به دنیای مجازی
ابزار طراحی سایت ، نرم افزار ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی ||| واکاو » سنجش سرعت سایت از سرور ایران - http://www.wakav.ir
خیلی وقته دلمون برا یک تاپیک تخصصی آموزشی بروز و جدید تنگ شده ...
برای اینکه اسپم نشه در جواب استارتر باید بگم که در مکالمات غیررسمی و چت طبیعیه که جمله بندی و... درست و اصولی نباشه
اما مطمئن باشید همون شخص در یک قرارداد رسمی یا در یک جلسه و... اونطوری جمله بندی نمیکنه و دقت میکنه
البته اینم بگم که توی دنیای مجازی افراد سعی میکنند جمله هاشون رو مختصر کنن که ارتباط سریع تر و راحت تر برقرار بشه که خب اینم طبیعیه...
در کل این مورد نیاز به تاپیک نداشت...
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
حالا این تاپیک آموزشیه یا ...؟
اتفاقاً منم میگم در همین جاهاست که باید اصلاح بشه وگرنه نامه ی اداری که اسمش روشه مثلاً در همین انجمن کسی مثل شما که نماینده ی هاستینگ یا مدیر هاستینگ هستید اگر غلط املایی داشته باشین و یا جای کلمه ای کلمه ی دیگه ای رو بفرمایید اصلاً خوب نیست حداقل برا من!
استارتر عزیز، در باب استفاده ی درست زبان فارسی:
می کردم شکل صحیح کلمه هست (البته با نیم فاصله که در ویبولتین به جاش * گذاشته میشه)یا مثلاً همین جدیداً با یه بنده خدایی داشتم چت میکردم در آخر گفتم امری ندارید؟
عرض داشتن و امر کردن، شکل صحیح کلمه هست. شما باید می گفتید: امری نیست، و ایشون هم می گفتن خیر عرضی نیست.
اشتباه یک لغت فارسی و ایرانی هست و باید با نشانه های جمع فارسی که "ها" است، جمع بسته شود.اشتباهات املایی
به نظرم شما استارتر محترم، از پایه ی دوم ابتدایی و اون درس مربوط به جمع ها که داشتیم، زبان فارسی رو مطالعه کنید. کتاب های قدیمی که داشتید رو مطالعه کنید، نه کتاب های خزعبل امروزی رو.
نه امری هست و نه عرضی در این ضمینه.
شب شما خوش
من هم این مورد رو با توجه به تیتر و عنوان تون گفتم.
یه مثال ساده: شکل صحیح اینه که بگم جرم بدن من 40 کیلوگرم هست، در حالی که میگم وزن من 40 کیلو(گرم) هست.
خب، اونی که یه ذره فیزیک خونده باشه، میزان اشتباه این جمله رو میدونه، اما جمله ی بالا خیلی عامیانه هست و کسی ایراد نمیگیره از این بابت، اما اگه در جامعه بگید جرم من فلان مقدار هست، با تعجب نگاهت میکنند و میگن منظورت چیه!
شخصی که ریاضیاتش خوبه، به نظر من اصلا نیازی نداره فارسی رو بتونه درست ادا کنه، چون حرفه اش چیز دیگری هست و با اعداد و ارقام سر و کار داره و خیلی وقت نکرده به ادبیاتش بپردازه.
یا منی که زبان میخونم تو دانشگاه و تو کلاس هم اساتید انگلیسی صحبت میکنند، گاهی اوقات اشتباهات گرامری خیلی ساده و فاحش پیش میاد: When she was one YEARS old, ... . دو دفعه این رو از دو استاد هنگام صحبت در کلاس شنیدم و چون استاد بود و نمیخواستم جلوی بچه ها این مورد رو بهش یادآوری کنم و مورد خیلی بزرگی هم نبود، به همین دلیل از اشتباهش چشم پوشی کردم و چیزی نگفتم بهش.
اگر میخواستیم اشتباه نداشته باشیم که الان همه مون باید میشدیم غلامعلی حداد عادل!
ایشون گفتن استاد ریاضیات هستند که معنای جمله شون دقیقا دو پهلو هست: 1)دانشجوی ریاضی هستند ولی در ریاضی، مهارت زیادی دارندولی ازونطرف استاد ریاضیاتم
2)استاد ریاضی هستند و در دانشگاه تدریس می کنند
حالا این که شما چطوری ایشون رو از استاد به مهندس رسوندید، خودش یه تاپیک دیگه ای رو می طلبه، اما به نظر من شکل درست کلمه هست، که معمولا در محاوره و صحبت های روزمره، این نکات فراموش میشن.
کل بحثم با شما اینه:
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت
قصدم مچ گیری نیست ولی اشتباه پارسی نیست و عربی هست پس اشتباهات هم نادرست نیست. ولی بهتر هست به جای "اشتباه" نادرست یا کوتاهی به کار برده شوند.
در ضمن غلط یابی از استارتر به درستی بحثی که باز کردند خدشهای وارد نمی کند.
- - - Updated - - -
استارتر را کاملا تایید میکنم. ایران کشوری هست که در خوش بینانه ترین حالت ۱۵ درصد بی سواد کامل و ۱۵ درصد کم سواد (برای نمونه کسی که یک کلاس درس خوانده است) دارد. سواد بقیه که باسواد فرض می شوند هم در شبکه های اجتماعی و فروم ها دیده می شود.
در ضمن, خلاصه نوشتن با غلط املایی داشتن یکی نیست.
ویرایش توسط dan6 : December 29th, 2015 در ساعت 05:49
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)