-
December 26th, 2015, 19:36
عضو دائم
پاسخ : آپدیت سرور مجازی (لینوکس)
اینکه این خط دستور ارزش داشت پول بدهید یا نه مهم نیست!
اما کسی که اینکار رو برای شما کرده و وقت گذاشته به ssh شما وارد شده و انجام داده حق داره پول بگیره و هزینه معقولی هم گرفته! وقت طلاست و یک نفر برای شما وقت گذاشته حتی شده 1 دقیقه هم ارزش داره و باید براش احترام قائل بود.
درسته شما در انجمن ها سرچ یا درخواست می کردید خیلی ها بهتون راهنمایی می کردن و براحتی و رایگان خودتون انجام می دادید. اما اینکه طرف شما پول گرفته اشکالی به کارش نیست.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
December 26th, 2015 19:36
# ADS
-
December 26th, 2015, 19:41

نوشته اصلی توسط
shivahost
اینکه این خط دستور ارزش داشت پول بدهید یا نه مهم نیست!
اما کسی که اینکار رو برای شما کرده و وقت گذاشته به ssh شما وارد شده و انجام داده حق داره پول بگیره و هزینه معقولی هم گرفته! وقت طلاست و یک نفر برای شما وقت گذاشته حتی شده 1 دقیقه هم ارزش داره و باید براش احترام قائل بود.
درسته شما در انجمن ها سرچ یا درخواست می کردید خیلی ها بهتون راهنمایی می کردن و براحتی و رایگان خودتون انجام می دادید. اما اینکه طرف شما پول گرفته اشکالی به کارش نیست.
یعنی اینکار واقعا انجام داده ؟
من سرورم رو دادم برام آپدیت کردن ، هیچ مشکلی نداره (بهشون گفتم کرنل و پچ های امنیتی رو آپدیت کنند)
-
تعداد تشکر ها از aminrt4 به دلیل پست مفید
-
December 26th, 2015, 20:07
خب اره من پول دادم نوش جونشون هم باشه
هرچی هست من بلد نبودم ، تو نت هم سرچ میکردم بازم مطمئن نبودم که درست هست یا نه ، دیگه هزینه کردم که اونا وارد ترن برام انجامش بدن
به هر حال اون وقت گذاشته و آپدیت کرده و حقش بود که پول رو بگیره ، حالا من کاری به پولش ندارم
فقط اینو خواستم بدونم که با این دستور من میتونم دفعات بعد کرنل و سیستم عامل رو آپدیت کنم؟
و اینکه با این دستور آیا فرقی داره ؟ : yum update kernel
مهم نیست به آخرین نسخه تبدیل کنه یه نه مهم اینه پچ های امنیتی ، یا باگ های امنیتی که واسش آپدیت میدن رو ریخته باشه و کرنل رو آپدیت کنه
این دستور این کار رو کرده؟ (yum update -y)
-