-
December 21st, 2015, 23:58
عضو دائم
▅ ▆ ▇ █ فروش ویژه هاست دانلود █ به مناسبت شب یلدا 80% تخفیف دائمی! █ 40 گیگ تنها 6400 تومان █ ▇ ▆ ▅
باسلام
همانطور که در عنوان تاپیک درج شده با 80% تخفیف در سرویس هاست دانلود در خدمتتان هستیم.
کد تخفیف:
توضیحات:
CPU: Intel® Core™ i7-4770__RAM: 32GB__Hard Drive: 2x2TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm Class Enterprise__Connection: 1 Gbit/s__Guaranteed 200 Mbit/s
1- سرویس فوق از هتزنر آلمان می باشد و بر روی سرور (ستاپ دار) به جهت نو بودن قطعات و هارد و کاهش احتمال خرابی و از بین رفتن اطلاعات با ارزش کاربران تهیه گردیده.
(البته این تضمین کننده فایل های شما نمی باشد و نیز دلایل دیگری وجود دارند که می توانند باعث از بین رفتن اطلاعات شوند و از آنجایی که برای سرویس هاست دانلود هیچگونه بکاپی تهیه نمی کنیم، کلیه مسئولیت تهیه بکاپ از فایل ها بر عهده خود کاربر می باشد!)
2-کنترل پنل مورد استفاده دایرکت ادمین با وب سرور انجینکس می باشد.
3- امکان نصب لیچر به صورت شخصی، جهت انتقال فایل به روی هاست دانلود وجود دارد. (در صورت نیاز می توانید تیکت ارسال کرده و پوشه مورد نظر خود را اعلام کنید تا به رایگان توسط ما نصب شود.)
4- دارای 7 روز ضمانت بازگشت وجه. (فقط نباید از سرویس استفاده غیرقانونی کرده باشید! شرط دیگری ندارد.)
لطفا جهت خرید و یا اطلاعات بیشتر به صفحه محصولات مراجعه نمایید:
(برای حجم های بالاتر که در بین محصولات درج نشده تیکت ارسال نمایید.)
https://mihanwebserver.com/user/cart.php?gid=4
----------------------------
آپدیت (01/01/2016) : (زمان تخفیف دائمی پایان یافت) در حال حاضر تخفیف به میزان 80% فقط یکبار برای خرید (ماهانه یا سه ماهه) است و پس از آن نیز 40% تخفیف دائمی ارائه میشود! (اعتبار تا 31/01/2016)
ویرایش توسط kool : January 30th, 2016 در ساعت 21:31
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
December 21st, 2015 23:58
# ADS
-
February 3rd, 2016, 12:09
پاسخ : ▅ ▆ ▇ █ فروش ویژه هاست دانلود █ به مناسبت شب یلدا 80% تخفیف دائمی! █ 40 گیگ تنها 6400 تومان █ ▇ ▆ ▅
سلام من وبستایتم بعضی وقتها 150 نفر همزمان انلاین میشه( چون تو درخواستم پیام داده بودین ) سرویسی پیشنهادی شما چیه ؟
-
-
February 3rd, 2016, 12:27
عضو دائم
پاسخ : ▅ ▆ ▇ █ فروش ویژه هاست دانلود █ به مناسبت شب یلدا 80% تخفیف دائمی! █ 40 گیگ تنها 6400 تومان █ ▇ ▆ ▅

نوشته اصلی توسط
atef
سلام من وبستایتم بعضی وقتها 150 نفر همزمان انلاین میشه( چون تو درخواستم پیام داده بودین ) سرویسی پیشنهادی شما چیه ؟
سلام
لطفا لینک تاپیکی که آفر داده شده را اینجا قرار دهید بررسی کنم. چون روزانه چندین آفر ارائه میشود و الان من نتونستم متوجه بشم درخواست شما چی بوده؟
...
بله مشاهده کردم برای آفر قدیمی بود . مشکلی نداره لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید.
..::| بیش از یک دهه |::..
-