شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
گرافیگ معمولیه ولی مهم اینه سرعت سایت خیلی خوبه و رو سئو تاثیر خیلی خوبی میذاره. در کل فکر میکنم طراحی خوبی باشه
گرافیک سایت یکم آدمو اذیت میکنه.حس ناقص بودن سایت رو میده. برای سایت پرچم مطمئنا شما نیاز دارید که محصولات ویژه مثال 22 بهمن و مناسبتهایی که پرچم لازم دارن رو بروز کنید.
سایت بصورت استاتیک زیاد نمیتونه جالب باشه. اگه همین قالب رو با کمی ادیت به وردپرس میزدید و حالت فونت ها ، کراپ عکس ها تمیز تر کار بشه مطمئنا میتونه قالب خوبی باشه.
بنده هم خودم 5 سال برای یک شرکت تولید پرچم کار کردم و پشتیبانی و طراحی سایتشون با بنده بود.
الانم ورژن جدیدش اینجاست : http://tehran-parcham.ir که با همکاری یکی از دوستان راه اندازی شد.
گرافیک؟؟؟؟؟؟
این بیشتر شبیه قالبای خارجیه
که مبتدیانه ترجمه شده
با فونت
اسلاید
منو
و.. هم کاری نداریم و بماند !
با این تفاسیر بنده ترجیح میدهم نظری ندهم !
چون
درمورد ایکون های اماده
بهتر میتوانم نظر بدهم !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)