ویرایش توسط samansystems : December 17th, 2015 در ساعت 18:32
یه سوال برام پیش اومده شما که اینقد اصرار دارید بدون کارمزد کار میکنید اونوقت هزینه های سایت و سرور هزینه های جانبی از کجا تامین میکنید؟ واقعا بدون کارمزد هست یا سیاستی در پیش دارید؟
اگر شما عضو سايت نيستيد اصراری به فهم اين موضوع وجود نداره.
این حرف شما این هست بی احترامی به نظرات همکاران هست چون بنده جهان پی انتخاب کردم این حرفو زدید؟
به هر حال روال و رویه کاری شما اشتباست . شما باید انتخاب برعهده کاربر بزارید.
ویرایش توسط mizban97 : December 17th, 2015 در ساعت 18:41
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
سياست کسب درآمد زرين پال بر اساس پارامترهای مختلف تعيين شده. نمونه مشابه اون کاری هست که در درگاه های بانکی انجام ميشه و درآمد از طريق سهم شاپرکی تراکنش ها کسب ميشه.
بر اين اساس زرين پال متعهد شده تا کارمزدی رو از تراکنش های کاربران کسر نکنه تا کاربران بتونن بدون دغدغه بابت کسر هزينه های اضافه، نسبت به توسعه پرداخت های آنلاين روی سايتشون اقدام کنن.
ایشون شیوه حرف زدنشون به همین شکله ... اولین بار نیست که با این شیوه صحبت میکنند و بنده در همین انجمن دیدم !
جناب آقای امیری ، دوستانه بهتون میگم . مسدود سازی این کاربر اون هم به دلیل این که تایپیک زده و یک اعتراض کوچیک کرده ، چیزی جز یک رفتار بچه گانه و کودکانه نیست !
جا داره همینجا از جناب نصرآبادی مدیر و مسئول سیباپال تشکر کنم ، بنده بابت مشکلاتی که پیش اومده بود تایپیک زدم برای ایشون ، و ایشون با کمال احترام با بنده برخورد و دلجویی نمودند ... با اینکه مقصر بنده هم بودم تا حدودی
فرق انسان ها و فرق سرویس دهنده ها اینجا معلوم میشه ...
یا حق
ویرایش توسط farmanrava : December 17th, 2015 در ساعت 18:47
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
به این نمیگن امنیت اطلاعات چون خود کاربر درخواستش رو داخل این تاپیک کرده!
به این میگن شفاف سازی که خب انگار تمایلی به شفاف سازی ندارید...
با این اوصاف اصلا انتظار نداشته باشید برداشت خوبی از این قضیه بشه...
ویرایش توسط tikweb.ir : December 17th, 2015 در ساعت 18:24
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
ايشون ميتونن بعد از شفاف سازی که برای خودشون انجام ميشه ساير کاربران رو هم شفاف سازی کنن.
سياست امنيت اطلاعات و قوانين سايت به منظور حمايت از کاربران خودش تدوين شده و امکان تخطی ازون وجود نداره.
ازينکه به اين قوانين که برای حمايت از شما و ساير عزيزان تدوين شده احترام ميزاريد ممنون هستيم.
دوستان من داخل تیکت پیگیری کردم و دعوت میکنم از شما که جواب رو ببینید !
لینک پاسخ ایشون : http://up.persianscript.ir/uploadsme...enshot-29-.png
دست بالای دست بسیار است | درخت هر چه پر بار تر ، سر به زیر تر
درود
علت کاملا گویا بود و هیچ گنگ نبود
با آروزی موفقیت برای زرین پال
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
مسلما انتقاد و پيشنهاد از موارد اوليه دموکراسی هست و ما در زرين پال به اين رويه پايبند هستيم.
دليل توقيف حساب کاربری ايشون قطعا انتقاد نيست و مورد به ايشون توضيح داده شده.
خوب هست اگر ايشون مايل هستند تصوير مکالمه ای رو ضميمه کنن تصوير تمام موارد رو ضميمه کنن تا شفاف سازی کامل صورت بگيره![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)