خوب من که از این چیزا سر در نمیارم.
اونا میگن ور رفتیم و نشده.
دیگه نمی دونم چه کار کنم ...
من خودم با برنامه VMware vSphere Client وارد VPS میشم
ولی فقط زده فایل ها قابل خوندن میباشد نه نوشتن
من که خودم میگم 100% یه راهی هست که فایل ها برگرده
چون پاک نشده من خودم تمام فایل ها رو میبینم ...
نه دسترسی به هیچی ندارم
فقط از طریق VMware vSphere Client می تونم فایل هامو ببینم![]()
سلام!
ایشون یکی از کاربران ما هستند که چند ماهی هست از این وی دی اس دارن استفاده می کنند و تو چند روز اخیر با مشکل کمبود فضا مواجه شده بودنند که ما هارد دوم به اون اضافه کردیم ولی وقتی از سی پنل فرمت کردن سیستم دچار مشکل شده و بعد از ریستارت به هیچ وجه بالا نمیاد و مشکلی در قسمت بوت اون بوجود اومده و مشکل از شبکه اون نیست و همونطوری که خودتون می دونید وی دی اس یک سرویس سلف منیج هست که شرکت ارائه دهنده هیچ مسئولیتی در مورد مسائل پیش اومده نداره مگر در مواردی مثل مشکل در شبکه و یا اینکه در قبال دریافت هزینه!
البته ما هم با اینکه سرویس سلف منیج بوده ولی نهایت همکاری رو با ایشون داشتیم تا جایی که به ایشون کنسول VMware دادیم (به هیچ کدوم از کاربرا داده نمیشه) تا اینکه اگه خودشون توانایی داشته باشند بتونن مشکل رو برطرف کنند!
همچنین در مورد حرفی که ایشون زدن (اونا میگن ور رفتیم و نشده.) باید بگم که چون ایشون مشکل کمبود فضا دارن نمیشه که فایل هاشون رو بصورت زیپ درآورد و اونهارو منتقل کرد و باید بصورت دستی و تک تک انتقال پیدا کنن که اینم در توان ما نبود و این کار رو براشون انجام ندادیم ولی در طی صحبت هایی که شد قرار شد ما در قبال دریافت هزینه شرایطی رو براشون ایجاد کنیم که بتونن خودشون فایل ها رو بصورت دستی و تک تک به سرور جدیدی که ما در اختیار ایشون قرار دادیم اف تی پی بکنند.
به نظر من از جهت پشتیبانی ما به هیچ وجه برای ایشون کم نذاشتیم ولی اگه ایشون فکر می کنند که تو پشتیبانی ما مشکلی وجود داشته و باید کاری رو انجام میدادیم که ندادیم همینجا از ایشون عذرخواهی میکنم.
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
بله پشتیبانی سرور که کم نزاشته واسه من
من نزدیکه 2 سال هست که با این گروه کار می کنم. ولی تنها مشکل بوت شدن بود که اونا هم 2 روز پا به پای من اومدن تا مشکل رو حل کنن. چون من دقیق مشکل رو. نمی دونستم چیه گفتم بیام اینجا مطرح کنم. ولی کسی راه حلی جلوی پای من نزاشت و گفت چه پشتیبانیی؟! باز هم ممنونم از همه دوستان و گروه صبادیتا ...
خوب این یه سو ء تفاهم بود دوست عزیز شما اول کامل مشکلتون و نگفتید که مشکل بعد از اضافه کردن هارد به وجود اومده و .......
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)