کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
به نظر من که قالب هاش اصلاً مالی نبودن همه شون هم نال شده رایگانش تو نت هست.
الان فقط برای اونایی بد شد که از این سایت درآمد داشتن وگرنه برای کاربران ساده ای مثل من که فقط بعضی اوقات دمو قالب هاش رو میدیدن فرق زیادی هم نکرد.
چیز مهمی شاخی هم نیستا سایت های دیگه هستند قالب های رایگان نباشه هم که ماشالاه ایرانی ها هرچی تحریم باشه عبور میکنند ما عادت کردیم به راه های غیر مستقیم بقل استارتر ریپ کردن خوب حله دیگه مشکل چیه الان![]()
ما اپل و استیو جابز خدا بیامرز به اون عظمت رو دور زدیم! اینا که دیگه در حد نوچه ی اونم نیستن
فروشگاه ها هم قالب نال شده رو میفروختن
مثل خودم که قالب Explicit رو از یکی از فروشگاه ها خریدم و بعدش که گفتم نسخه 2.4 در سایت تم فارست هست ولی شما 2.2 رو قرار دادید، هنوز هیچ جوابی ندادن
پشتیبان قالب هم که باهام قهر کرده به خاطر حذف کپی رایتش! در حالی که تو قوانین شون و حتی تو خود پستش، چیزی ننوشته! جالبشم اینجاست که فارسی سازیش رو یه نفر دیگه انجام داده که ایمیل طرف هم تو فایل langش هست
در کل تا ایران قانون کپی رایت جهانی رو اجرا نکنه، وضع همینه
ربطی هم به برجام و غیره نداره
در کل: خانه از پای بست ویران است
سلام !
تنها ما تحریم نشدیم !
US sanctions prohibit trade with certain restricted countries, such as Iran and North Sudan.
For those reasons, Envato Market cannot be used from the following countries:
- Iran
- Cuba
- Syria
- Sudan North
- Crimea
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
حرف همه دوستان قشنگ بود ،به ایرانی بودنم افتخار میکنم
با این اوصاف موندم با چه فکری اومدن این کارو کردن، حتی یه کوچولو فروشم میکردن به ایرانیا دیگه از اونم افتادن![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)