من در سایت yaataa که همین واسط پست شده جدیدا خیلی گران در میادحالا دوستانی که خریدی داشتند از این سایت یا کار کردن بگن میصرفه یا نمیصرفه !!!
من در سایت yaataa که همین واسط پست شده جدیدا خیلی گران در میادحالا دوستانی که خریدی داشتند از این سایت یا کار کردن بگن میصرفه یا نمیصرفه !!!
حتما نباید صرفه در کارباشه..ببینید ممکنه شما جنسی نیاز داشته باشید که هیچ کجا نیست.و در سایت ebay یا امازون باشه و حتی اگر چندبرابر خود جنس هزینه ارسالش باشه بازم برای شما بصرفه..مثلا انواع داروها و... منتهی بدبختی اینه قوانین ایران اجازه نمیده هر کالایی رو وارد کنید..مثلا من خودم نیاز به یک نوع کرم رماتیسم برای مادرم داشتم که خیلی وقته تمام کرده و هیچ کجا یافت نمیشه.. اما امازون داشت و حاظر بودم کلی پول بابتش بدم اما متاسفانه اصلا تایید نشد دارو...اما جنسهای معمول دیگر که تو کشور هم ارزون پیدا میشه رو تایید میکنند..برای همین واقعا اینطور طرح بدرد نمیخوره اصلا..یا اگر میخواهید کاری کنید درست انجام بدید و ازاد کنید اقلام رو یا الکی مانور ندند از این به بعد میشه خرید
این مورد بنظرم برای کسایی بدرد میخوره که مثلا فلان محصول تو ایران وجود نداره و شما پولداری و حتما عاشق اون محصول هستی و made in usa هست اصل اصل اینطوری هزینه چندین باربر طرف میکنه میخره ولی در کل بدرد نمیخوره من خودم عاشق 1 دستکش فیتنس بود واسه باشگام میخواستم انقده خوشکل هستش made in usa هست اصله خیلی توپه جنس خوبه 55 دلار هم پولشه گرونم هست ولی خوب ینجا چندین برابر حساب میشه نمیتونم بخرم حتا پولشم داشتم نمیخریدم ولی عاشق اون دستک کس بدنسازی شدم واقا اصل بود امریکایی بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)